jasikk Vloženo 8. Duben 2008 Sdílet Vloženo 8. Duben 2008 Nevím co na 2,0 TDi pořád máte, mám najeto 170.000 a pořád úplně pohoda. Jen běžný servis. 2,0TDi, DSG r.v.2005 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 9. Duben 2008 Sdílet Vloženo 9. Duben 2008 právě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kvaki Vloženo 9. Duben 2008 Sdílet Vloženo 9. Duben 2008 Rozhod jsem se jít ,už do čipu .Prosil bych zkušenosti: KDE,U KOHO ,CENA,A HLAVNĚ JÍZDNÍ DOJMY/ROZDÍLY VE VÝKONU/jede to líp ,jak RS 125kw Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 9. Duben 2008 Sdílet Vloženo 9. Duben 2008 Rozhod jsem se jít ,už do čipu .Prosil bych zkušenosti: KDE,U KOHO ,CENA,A HLAVNĚ JÍZDNÍ DOJMY/ROZDÍLY VE VÝKONU/jede to líp ,jak RS 125kw Fakt a u koho bys to nechal chipovat? Jako myslim kam te to tahne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kvaki Vloženo 10. Duben 2008 Sdílet Vloženo 10. Duben 2008 Fakt a u koho bys to nechal chipovat? Jako myslim kam te to tahne? cimbu ,motorsport mužem jet spolu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlcoch Vloženo 10. Duben 2008 Sdílet Vloženo 10. Duben 2008 Taky bych Skautíka čipnul, ale bojím se toho. Kámoš takhle nechal auto načipovat, pak mu pořád prokluzovala spojka, ani nejezdil brutálně, jen v kopci přidal a hned to prokluzovalo, tak si myslel že je spojka pryč, udělal spojku, prokluzovalo to pořád. Tak to zase nechal odčipovat a má klid. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 11. Duben 2008 Sdílet Vloženo 11. Duben 2008 Taky bych Skautíka čipnul, ale bojím se toho. Kámoš takhle nechal auto načipovat, pak mu pořád prokluzovala spojka, ani nejezdil brutálně, jen v kopci přidal a hned to prokluzovalo, tak si myslel že je spojka pryč, udělal spojku, prokluzovalo to pořád. Tak to zase nechal odčipovat a má klid. a to je nějaká blbost ne ? Co to bylo za motor a na kolik to měl vyhoněný ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 11. Duben 2008 Sdílet Vloženo 11. Duben 2008 proč by to byla blbost? mě taky spojka klouzala a spoustě jiným to na stejným výkonu drží Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kvaki Vloženo 12. Duben 2008 Sdílet Vloženo 12. Duben 2008 to nikdo nemá čip Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 12. Duben 2008 Sdílet Vloženo 12. Duben 2008 proč by to byla blbost? mě taky spojka klouzala a spoustě jiným to na stejným výkonu drží A vymenil si spojku a klouzalo to dal ? A pak si odchipoval a najednou to prestalo ? Taky bych rekl, ze to je nesmysl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 12. Duben 2008 Sdílet Vloženo 12. Duben 2008 vyměnil jsem spojku a hned odchipoval. co ti na tom přijde jako nesmysl? mohla to bejt vadná serie spojek. jezdí dost jiných aut s chipem na stejných hodnotách a drží jim to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 12. Duben 2008 Sdílet Vloženo 12. Duben 2008 to nikdo nemá čip nestačím ti ? Nebo co chceš vlastně slyšet ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 12. Duben 2008 Sdílet Vloženo 12. Duben 2008 vyměnil jsem spojku a hned odchipoval. co ti na tom přijde jako nesmysl? mohla to bejt vadná serie spojek. jezdí dost jiných aut s chipem na stejných hodnotách a drží jim to Jo to jo pokud si odchipoval, ale tam nekdo pise, ze chipoval, prokluz, vymenil spojku, prokluz, odchipoval - prokluz prestal ... tak sem to pochopil a to mi pride jako nesmysl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 12. Duben 2008 Sdílet Vloženo 12. Duben 2008 to možná v případě, kdy ten prokluz chytil hodně v začátku a spojka nebyla eště moc v kopru, ale mě když se to rozklouzalo hodně, tak klouzal kvalt 3,4,5 a tam už by ani odchipování nepomohlo. jirko vole, ty přece nemáš skauta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlcoch Vloženo 12. Duben 2008 Sdílet Vloženo 12. Duben 2008 (editace) Taky bych Skautíka čipnul, ale bojím se toho. Kámoš takhle nechal auto načipovat, pak mu pořád prokluzovala spojka, ani nejezdil brutálně, jen v kopci přidal a hned to prokluzovalo, tak si myslel že je spojka pryč, udělal spojku, prokluzovalo to pořád. Tak to zase nechal odčipovat a má klid. Je to tak jak píšu, nekecám. Sice ne na škodovce, bylo to na volkswagenu caravelle, 2,5 TDI. Nevím už kolik má výkon normálně a nakolik to nechal čipnout. Napadá mě, že snad to auto je moc těžký a ta spojka snad proto to nezvládala. Ještě bych dodal, že si nakonec nechal vrátil tu starou spojku zpátky, protože jí nic nebylo, v servisu mu jí vzali zpátky, platil jen práci. A chipman mu taky vrátil prachy. Editováno: 12. Duben 2008, autor: mlcoch Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
injeniero Vloženo 12. Duben 2008 Sdílet Vloženo 12. Duben 2008 No nemôžeš sa tomu diviť,je to veľmi pravdepodobne vec,ktorá zaujíma večšinu ľudí a to ešte len zaujímavé bude,keď pohonné hmoty výraznejšie podražejú.A je to jedna z dvoch hlavných predností diesla.Ak by nemal nízku spotrebu a silný záťah z nízkych otáčok,tak by bolo rozhodne majiteľov dieslov oveľa menej,aj keď je bezpečnejší. Pokud to zajima vetsinu lidi, tak ale v prislusnem vlakne. Tohle jsem zamyslel jako shrnuti plusu a minusu motoru 2.0 TDI. A misto toho se rozebiraj desetinky nafty usetrene vypnutym radiem. Myslim, ze tema uz se asi vycerpalo..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 13. Duben 2008 Sdílet Vloženo 13. Duben 2008 to možná v případě, kdy ten prokluz chytil hodně v začátku a spojka nebyla eště moc v kopru, ale mě když se to rozklouzalo hodně, tak klouzal kvalt 3,4,5 a tam už by ani odchipování nepomohlo.jirko vole, ty přece nemáš skauta skauta nemám, ale mám dvoulitr a tady kolega mi psal SZ, jak jsem jako spokojenej s čipem a tak. Tak jsem mu odpověděl a on se tady znovu ptá. Tak nevím, co potřebuje ještě slyšet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kvaki Vloženo 13. Duben 2008 Sdílet Vloženo 13. Duben 2008 (editace) nestačím ti ? Nebo co chceš vlastně slyšet ? vice názorů a de vo motor a ne scouta Editováno: 13. Duben 2008, autor: kvaki Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
silarm Vloženo 13. Duben 2008 Sdílet Vloženo 13. Duben 2008 Jak jsem priznivcem cipovani, tak bych do cipu tohodle motoru nesel. Neberte me vazne porad jsem PD neskousnul nemuzu to prekonat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kvaki Vloženo 14. Duben 2008 Sdílet Vloženo 14. Duben 2008 v sobotu bude čip nejspíš http://www.sportmotor.cz/index3.htm a nebo http://www.cimbu.cz/index.php?page=ecu&...=48&lng=cze rychle prosim názory je to ROZJEDNANÝ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 15. Duben 2008 Sdílet Vloženo 15. Duben 2008 Cimbu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlos3 Vloženo 15. Duben 2008 Sdílet Vloženo 15. Duben 2008 Tak s toho co si dal na výběr bych šel co CIMBU. I když já osobně bych se na chip do 2.0TDI radši vykašlal a modlil se ať žije tak jak je......dle mé zkušenosti z těmito motory a zkušenosti kolegů,lidí z firem co ho měli ve služebácích je evidentní že maj dost konstrukčních problémů tak mě osobně přijde chip do něj jako jeho vražda,ale zas např.takovej JirkaK má taky chip a dle toho co má v podpisu to vypadá na pěkných cca 190koníků a zatim žije i kolem 120.000km bez mechanické úhony.... Nevim....jestli jezdíš hodně tak bych si to určitě pořádně rozmyslel........ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 19. Duben 2008 Sdílet Vloženo 19. Duben 2008 za ty prachy ani jeden Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kvaki Vloženo 19. Duben 2008 Sdílet Vloženo 19. Duben 2008 muj čip Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 19. Duben 2008 Sdílet Vloženo 19. Duben 2008 sportmotor už má svojí brzdu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.