Publikováno Srpen 10, 200718 r Pokud by jste nekdo chtel navod k obsluze na Oct. II MR 2008 tak napiste. Vecer bych to poslal. Co jsem tak projizdel tak tam ale neni nic moc noveho mimo corner mlhovek a noveho motoru 1.8 118kW.
Srpen 10, 200718 r jj presne a nebo nekam na ftipko... to by bylo uplne ideal a hod sem link! Mariosi, ze zrovna ty nemas zaplacenyho Rapida mne prijde jako scifi
Srpen 15, 200718 r Autor jj presne a nebo nekam na ftipko... to by bylo uplne ideal a hod sem link! tady to je: ftp.bulir.cz user: skoda.bulir.cz heslo: skodaforum
Srpen 17, 200718 r dotaz, možná hloupej, ale k čemu vám je návod k obsluze na jinej MR než sami máte(i kdyz dost pochybuju, že tam bude něco podstatnýho jinak)
Srpen 17, 200718 r No třeba proto, že když mi řešili pánové z MB můj problém s TMP tak říkali, že mám starej návod a že mi vše funguje OK a že v novém návodu bude vše již tak jak to funguje u mě...No co myslíš...je to tam furt stejně.
Srpen 17, 200718 r dobře, to jsi poukázal na debilitu pánů z MB, ale pořád mi nějak nedocvakává, co by mě mělo vést k tomu, stahovat si návod 08
Srpen 17, 200718 r No tak tohle je třeba on, je to blbost, ale prostě mě to nedalo a jen proto jsem byl zvědavej jak to bude.
Srpen 19, 200718 r Například já mám MR2007, ale návod pro MR2006 a k tomu jen nějaký dodatek, kde je vše nové zhuštěné do několika stran.
Srpen 19, 200718 r Luke288 - pěkně do nich rejpeš.... ale ani já to moc dobře nechápu proč chtějí ten manuál, když auto mají v jiném MR
Srpen 19, 200718 r takže předpokládáte, že se o svým autě dozvíte něco, co jste nevěděli? No jak říkáš pro ty co neměli třeba takový důvod jako já je to blbost, a pro mě to byla vlastně taky blbost. Jen jsem se přesvědčil, že to co pánové říkali před půl rokem byly žvásty a opět pochopil, že se mnou někdo pěkně vyběhl. A vzdávám jim za to hold. Upraveno Srpen 19, 200718 r od ferda25
Srpen 21, 200718 r Veškerou origo literaturu od Škodovky si můžete objednat na stránkách Škoda auto. Myslím že tam stojí návod k obsluze 80Kč plus poštovné, což je směšná cena. Takže kdo chce.....
Březen 15, 200817 r Mám MR07 a manuál jsem si stáhl proto, protože kdybych se chtěl na něco podívat tak manuál mám v autě, ale noťas mám v podstatě pořád u sebe... takže tímto díky
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.