divebull Vloženo 10. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2007 Pokud by jste nekdo chtel navod k obsluze na Oct. II MR 2008 tak napiste. Vecer bych to poslal. Co jsem tak projizdel tak tam ale neni nic moc noveho mimo corner mlhovek a noveho motoru 1.8 118kW. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochaine Vloženo 10. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2007 Nahraj to třeba na RapidShare a hoď sem link, ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marios Vloženo 10. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2007 jj presne a nebo nekam na ftipko... to by bylo uplne ideal a hod sem link! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hany Vloženo 10. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2007 jj presne a nebo nekam na ftipko... to by bylo uplne ideal a hod sem link! Mariosi, ze zrovna ty nemas zaplacenyho Rapida mne prijde jako scifi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
divebull Vloženo 15. Srpen 2007 Autor Sdílet Vloženo 15. Srpen 2007 jj presne a nebo nekam na ftipko... to by bylo uplne ideal a hod sem link! tady to je: ftp.bulir.cz user: skoda.bulir.cz heslo: skodaforum Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdemar Vloženo 15. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2007 Super Honzo už jsem si to stáhnul. Díkes. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marios Vloženo 17. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2007 Dikec, taky jsem si to uz sosnul Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 17. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2007 dotaz, možná hloupej, ale k čemu vám je návod k obsluze na jinej MR než sami máte(i kdyz dost pochybuju, že tam bude něco podstatnýho jinak) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 17. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2007 No třeba proto, že když mi řešili pánové z MB můj problém s TMP tak říkali, že mám starej návod a že mi vše funguje OK a že v novém návodu bude vše již tak jak to funguje u mě...No co myslíš...je to tam furt stejně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 17. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2007 dobře, to jsi poukázal na debilitu pánů z MB, ale pořád mi nějak nedocvakává, co by mě mělo vést k tomu, stahovat si návod 08 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 17. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2007 No tak tohle je třeba on, je to blbost, ale prostě mě to nedalo a jen proto jsem byl zvědavej jak to bude. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochaine Vloženo 19. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2007 Například já mám MR2007, ale návod pro MR2006 a k tomu jen nějaký dodatek, kde je vše nové zhuštěné do několika stran. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 19. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2007 takže předpokládáte, že se o svým autě dozvíte něco, co jste nevěděli? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xstorm Vloženo 19. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2007 Luke288 - pěkně do nich rejpeš.... ale ani já to moc dobře nechápu proč chtějí ten manuál, když auto mají v jiném MR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 19. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2007 ja spíš čekám, kdy mi někdo napíše, že si to prostě stahuje jen tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 19. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2007 (editace) takže předpokládáte, že se o svým autě dozvíte něco, co jste nevěděli? No jak říkáš pro ty co neměli třeba takový důvod jako já je to blbost, a pro mě to byla vlastně taky blbost. Jen jsem se přesvědčil, že to co pánové říkali před půl rokem byly žvásty a opět pochopil, že se mnou někdo pěkně vyběhl. A vzdávám jim za to hold. Editováno: 19. Srpen 2007, autor: ferda25 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 19. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2007 cest la vie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
THORIN Vloženo 21. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2007 Veškerou origo literaturu od Škodovky si můžete objednat na stránkách Škoda auto. Myslím že tam stojí návod k obsluze 80Kč plus poštovné, což je směšná cena. Takže kdo chce..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mk01 Vloženo 15. Březen 2008 Sdílet Vloženo 15. Březen 2008 napriek vsetkym sprostym reciam a vyryvaniu dakujeme za manual Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdrahy Vloženo 15. Březen 2008 Sdílet Vloženo 15. Březen 2008 Mám MR07 a manuál jsem si stáhl proto, protože kdybych se chtěl na něco podívat tak manuál mám v autě, ale noťas mám v podstatě pořád u sebe... takže tímto díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.