Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Pokud by jste nekdo chtel navod k obsluze na Oct. II MR 2008 tak napiste. Vecer bych to poslal. Co jsem tak projizdel tak tam ale neni nic moc noveho mimo corner mlhovek a noveho motoru 1.8 118kW.

Nahraj to třeba na RapidShare a hoď sem link, ne?

jj presne a nebo nekam na ftipko... to by bylo uplne ideal a hod sem link!

Mariosi, ze zrovna ty nemas zaplacenyho Rapida mne prijde jako scifi :D

• Autor

tady to je:

ftp.bulir.cz

user: skoda.bulir.cz

heslo: skodaforum

Super Honzo lol už jsem si to stáhnul. Díkes.

Dikec, taky jsem si to uz sosnul

dotaz, možná hloupej, ale k čemu vám je návod k obsluze na jinej MR než sami máte(i kdyz dost pochybuju, že tam bude něco podstatnýho jinak)

No třeba proto, že když mi řešili pánové z MB můj problém s TMP tak říkali, že mám starej návod a že mi vše funguje OK a že v novém návodu bude vše již tak jak to funguje u mě...No co myslíš...je to tam furt stejně.

dobře, to jsi poukázal na debilitu pánů z MB, ale pořád mi nějak nedocvakává, co by mě mělo vést k tomu, stahovat si návod 08

No tak tohle je třeba on, je to blbost, ale prostě mě to nedalo a jen proto jsem byl zvědavej jak to bude. :)

Například já mám MR2007, ale návod pro MR2006 a k tomu jen nějaký dodatek, kde je vše nové zhuštěné do několika stran.

takže předpokládáte, že se o svým autě dozvíte něco, co jste nevěděli?

Luke288 - pěkně do nich rejpeš.... ale ani já to moc dobře nechápu proč chtějí ten manuál, když auto mají v jiném MR

ja spíš čekám, kdy mi někdo napíše, že si to prostě stahuje jen tak :)

takže předpokládáte, že se o svým autě dozvíte něco, co jste nevěděli?

No jak říkáš pro ty co neměli třeba takový důvod jako já je to blbost, a pro mě to byla vlastně taky blbost. Jen jsem se přesvědčil, že to co pánové říkali před půl rokem byly žvásty a opět pochopil, že se mnou někdo pěkně vyběhl. A vzdávám jim za to hold. ;)

Upraveno od ferda25

cest la vie -_-

Veškerou origo literaturu od Škodovky si můžete objednat na stránkách Škoda auto. Myslím že tam stojí návod k obsluze 80Kč plus poštovné, což je směšná cena. Takže kdo chce.....

• 6 měsíců později...

napriek vsetkym sprostym reciam a vyryvaniu dakujeme za manual :worthy

Mám MR07 a manuál jsem si stáhl proto, protože kdybych se chtěl na něco podívat tak manuál mám v autě, ale noťas mám v podstatě pořád u sebe... takže tímto díky ;)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.