Ropyn Vloženo 10. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2007 Ahoj potřebuju poradit,čím přilepit tesnění dveří co vede od předních na zadní dveře.Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marvel Vloženo 11. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2007 Ahoj potřebuju poradit,čím přilepit tesnění dveří co vede od předních na zadní dveře.Díky Koukám, že se tady každý hrne do odpovědi , pokud by jste někdo věděl hoďte radu, taky by se mi hodila. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
inya Vloženo 11. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2007 Jestli myslíš to pod střechou, tak to má samolepící proužek. Mě se odlepuje asi dva centimetry nad zadníma dveřma, tak jsem přemýšlel o sekundovým lepidle. Ale nechám si to na reklamaci (přece si nebudu spravovat všechno sám... ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marvel Vloženo 11. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2007 Já už mám vyřešeno. Stačil klasickej chemopren a je klid. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ropyn Vloženo 12. Srpen 2007 Autor Sdílet Vloženo 12. Srpen 2007 Já jsem právě použil chemopren a stejně se to odlepuje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marvel Vloženo 13. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2007 Já jsem právě použil chemopren a stejně se to odlepuje. Tak to já teprve uvidím, přilepeno před dvěma dny a zatím perfektně drží. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.