Srpen 14, 200718 r taky pridam jednu romantiku z Rakouskych Alp No ona Stau neni zase takova romantika... leda by si ji mel v aute.. lol
Srpen 14, 200718 r taky pridam jednu romantiku z Rakouskych Alp Prijdou ti kolony a zacpy romanticky??? lol
Srpen 14, 200718 r Tak pánové ty alpy patřily sem ale trochu se mi do*rdl počítač a až teď jsem to vyřešil tak všem sorry.
Srpen 14, 200718 r Žňová romantika To uz je druhej Claas, kteryho sem cpes....To tam u vas nemate lepsi techniku Tak já ti sem hodím něco jinýho. :-))
Srpen 15, 200718 r tady nejakej pokus jako ze o zajimavou fotku vypada hodne zajimave ...hned mi zacalo byt lip,v tom hycu ty zimni obrazky delaj divy...
Srpen 15, 200718 r Italie, Marmolada Marmelada vypada jinak woe... :smich: A ty brejle odnekud znam..
Srpen 15, 200718 r Taky něco s Oktou... Příroda ve zpětném zrcátku a dramatická obloha v pozadí auta ( tam spíš šlo o potah volantu )
Srpen 15, 200718 r super detail zažraného a sedlého znečíštění PS: tu cedulku pod OCTAVIA máš prázdnou, neboj je to opět Photoshop???
Srpen 15, 200718 r super detail zažraného a sedlého znečíštění PS: tu cedulku pod OCTAVIA máš prázdnou, neboj je to opět Photoshop??? njn :p auti bylo trosku zaprasene,ale v dobe kdy sem to fotil to bylo zbytecne myt ,tehda ze stromu padalo takove to zlute svinstvo co me pak z toho zraly oci A co se cedulky tyce tak tam mam normalne tvrde napsane GLX ,ale na te fotce to nejak neni videt ani nevim jakto.(fotgraficke umeni) ..odpustte mi tu skromnost fotoshop to tentokrat ale neni Upraveno Srpen 15, 200718 r od Jeronymo
Srpen 15, 200718 r Jsem v foto archivu nasel jednu fotku ,foceno u dedy ''Vesnickeho soukromeho traktoristy'' asi dva roky z5,sory za kvalitu fotka porizena chrastitkem cx7300 od Kodaku.... ten snih hned cloveku doda energie .) samozrejme jn v techto parnych dnech
Srpen 16, 200718 r Jsem v foto archivu nasel jednu fotku ,foceno u dedy ''Vesnickeho soukromeho traktoristy'' asi dva roky z5,sory za kvalitu fotka porizena chrastitkem cx7300 od Kodaku....ten snih hned cloveku doda energie .) samozrejme jn v techto parnych dnech Hele, vypadá to že dědu někdo naštval ...u toho zadního traktoru je na okně asi průstřel od kulovnice
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.