Ivana Vloženo 14. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2007 a jeste jednu z vecerni prochazky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 14. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2007 taky pridam jednu romantiku z Rakouskych Alp No ona Stau neni zase takova romantika... leda by si ji mel v aute.. lol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 14. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2007 Severska krajina.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 14. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2007 taky pridam jednu romantiku z Rakouskych Alp Prijdou ti kolony a zacpy romanticky??? lol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 14. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2007 Tak já taky něco přidám. :-) Svítání nad Vyškovem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 14. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2007 tohle jsem vídal ráno cestou do práce. :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prtko5 Vloženo 14. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2007 Tak pánové ty alpy patřily sem ale trochu se mi do*rdl počítač a až teď jsem to vyřešil tak všem sorry. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 14. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2007 Žňová romantika To uz je druhej Claas, kteryho sem cpes....To tam u vas nemate lepsi techniku Tak já ti sem hodím něco jinýho. :-)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 14. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2007 Co tohle ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lasse Vloženo 14. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2007 taky se pridam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 15. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2007 Italie, Marmolada Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 15. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2007 tady nejakej pokus jako ze o zajimavou fotku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 15. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2007 tady nejakej pokus jako ze o zajimavou fotku vypada hodne zajimave ...hned mi zacalo byt lip,v tom hycu ty zimni obrazky delaj divy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 15. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2007 Italie, Marmolada Marmelada vypada jinak woe... :smich: A ty brejle odnekud znam.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 15. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 15. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2007 To je makro panecku.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peterer Vloženo 15. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2007 Taky něco s Oktou... Příroda ve zpětném zrcátku a dramatická obloha v pozadí auta ( tam spíš šlo o potah volantu ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 15. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2007 super detail zažraného a sedlého znečíštění PS: tu cedulku pod OCTAVIA máš prázdnou, neboj je to opět Photoshop??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peterer Vloženo 15. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2007 (editace) Něco na schlazení v parném létě: Editováno: 15. Srpen 2007, autor: Peterer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peterer Vloženo 15. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2007 Náš pes rád pózuje: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 15. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2007 (editace) super detail zažraného a sedlého znečíštění PS: tu cedulku pod OCTAVIA máš prázdnou, neboj je to opět Photoshop??? njn :p auti bylo trosku zaprasene,ale v dobe kdy sem to fotil to bylo zbytecne myt ,tehda ze stromu padalo takove to zlute svinstvo co me pak z toho zraly oci A co se cedulky tyce tak tam mam normalne tvrde napsane GLX ,ale na te fotce to nejak neni videt ani nevim jakto.(fotgraficke umeni) ..odpustte mi tu skromnost fotoshop to tentokrat ale neni Editováno: 15. Srpen 2007, autor: Jeronymo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 15. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2007 Jsem v foto archivu nasel jednu fotku ,foceno u dedy ''Vesnickeho soukromeho traktoristy'' asi dva roky z5,sory za kvalitu fotka porizena chrastitkem cx7300 od Kodaku.... ten snih hned cloveku doda energie .) samozrejme jn v techto parnych dnech Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 16. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2007 Jsem v foto archivu nasel jednu fotku ,foceno u dedy ''Vesnickeho soukromeho traktoristy'' asi dva roky z5,sory za kvalitu fotka porizena chrastitkem cx7300 od Kodaku....ten snih hned cloveku doda energie .) samozrejme jn v techto parnych dnech Hele, vypadá to že dědu někdo naštval ...u toho zadního traktoru je na okně asi průstřel od kulovnice Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Com-aaR Vloženo 16. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2007 Hmm.. Nice! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 16. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2007 taky se pridam ze by kolega,co ma rad taky letadla? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.