rtg61 Vloženo 10. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2009 to Peterer: nadhera.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 11. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2009 Tak se mi sešlo pár fotek z dovči, tak je tady nahodím. Doufám, že se budou líbit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peterer Vloženo 13. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2009 Včera jsem šel se psem podél polní cesty. By člověk nečekal zrovna v příkopě docela romantiku a toho shonu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 14. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2009 Nocni svitici oblaka dnes nad Prahou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 15. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2009 Pokracovani zde... http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=466 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MATTESS136 Vloženo 27. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2009 dnes ráno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OrOrO Vloženo 3. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2009 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Verush Vloženo 6. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2009 Opravdu radost pohledět ty vaše fotky. Já s focením tak nějak začínám (na zrcadlovce) tak snad časem taky dosáhnu podobných výsledků jako vy. Tady je něco z mé prvotvorby. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jir-ka Vloženo 9. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2009 Přidám jednoho motýla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 16. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2009 Sice žádná umělecká fotka.....Ale když mě to ted přistálo na stole u PC v šeru tak sem málem spadl ze židle.... ale pak si to tam tak v klidu sedělo....tak sem fotil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy Vloženo 17. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2009 Taky žádná umělecká fotka. Když jsme byly na terase v Chorvatsku. Najednou hop a toto tam přistálo. Než jsem to obešel a chtěl vyfotit zepředu, tak byl pryč. Asi se nechtěl fotit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 25. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2009 .....obyč compaktem a ty hlídači jsou v ruce na cca6x zoom prdel je pozorovat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OrOrO Vloženo 28. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2009 (editace) Brněnská přehrada -včera [ Editováno: 28. Srpen 2009, autor: OrOrO Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramatikl Vloženo 1. Září 2009 Sdílet Vloženo 1. Září 2009 Ještě tam je nějaké střelivo,nebo to už komplet vyčistily? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramatikl Vloženo 1. Září 2009 Sdílet Vloženo 1. Září 2009 Zase jsem něco málo fotil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OrOrO Vloženo 7. Září 2009 Sdílet Vloženo 7. Září 2009 Ještě nikdo nic nečistil.Pár maníků tady z jakési loďky probublává vodu. A nějakou tu minu jim našli místní zlatokopové Hledači kovů). jinak přehrada pomalu zarůstá travou a nic se neděje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Com-aaR Vloženo 29. Září 2009 Sdílet Vloženo 29. Září 2009 Jeden pokus ze svatby mýho šváry... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.