hají77 Vloženo 15. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2011 Při otevřených dveřích jsem to nezkoušel, ale když má stažené okýnko třeba na půlku, tak se mi zdá, že to neklepe. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jehla23 Vloženo 15. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2011 Nemáš třeba špatně daný ty opěrky na dveřích? Já to mám vylomený a klepe se mi to..i při písničkách. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romi84 Vloženo 30. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2011 chcem sa spytat v šoferovych dverach mi niečo vrzga už som mal všetko rozobrane a nic tam neni uvolnene ..........su to zvuky ako keby tam bolo niečo uvolnene ale nič nieje uz neviem co to moze byt...........ale zase nevrzga to vzdy ale vacsinou pri nerovnostiach.........vie niekto poradit co to moze byt.....diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HanyZ Vloženo 4. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2011 je možné, že se kroutí kastle... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romi84 Vloženo 4. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2011 hm?? ...........nerozumiem čo je to kastle??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 4. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2011 (editace) Aha. Chtělo by to slovník slangu. kastle = karosérie slang = hovorová řeč Editováno: 4. Srpen 2011, autor: Wojnar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.