lukkkas123 Vloženo 15. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2007 Mel bych na vas dotaz jestli vam to taky dela. Mel jsem ted po druhe menene okno a problemy, ktere jsem mel p prvni vymene v asutosklo roger jsou pryc. Takovesvisteni kolem skla Ale resim stale jeste problem ze zhruba kolem 90 kmh a vis ( tim vic slyset )mne jde kolem rohu dveri jak jsou zrcatka takove svisteni je to dost neprijemne a rusi to nevite cim to je nebo mate stejne problemy a da se to resit? Diky moc za rady . Tesneni mam vymenene jak nalepena kolem strechy az co vede k blatniku tak vnitrni na dvere. Diky cau lukas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miro.kaso Vloženo 16. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2007 No podľa mňa je na to riešenie a zadarmo. Daj si hlasnejšie rádio :D :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sakin Vloženo 16. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2007 No podľa mňa je na to riešenie a zadarmo. Daj si hlasnejšie rádio :D :D Hm,tak to je tedy nápad za všechny prachy!! Já mám podobný problém že my neco svištelo kolem rohu řidičovýho zrcátka. Za svet sem na to nemohl přijít a nakonec my to delá ten ofuk co je na palubce u zrcátka.Ono to proudení vzduchu cez ty lamely delá nekdy takovej řachot,mrcha jedna. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukkkas123 Vloženo 17. Srpen 2007 Autor Sdílet Vloženo 17. Srpen 2007 No podľa mňa je na to riešenie a zadarmo. Daj si hlasnejšie rádio :D :D Hm,tak to je tedy nápad za všechny prachy!! Já mám podobný problém že my neco svištelo kolem rohu řidičovýho zrcátka. Za svet sem na to nemohl přijít a nakonec my to delá ten ofuk co je na palubce u zrcátka.Ono to proudení vzduchu cez ty lamely delá nekdy takovej řachot,mrcha jedna. co myslis ? ktere ofuky? ty co jsou v nich vyskace. ? diky za odpoved Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.