Publikováno Srpen 17, 200718 r Mám dotaz čistil jste někdo chladič stlačeného vzduchu na octávii 1.9TDI 81kw?Prý tam byvá olej který je třeba odstranit. Má někdo navod+obrázky jak na to Dík
Srpen 17, 200718 r Mám dotaz čistil jste někdo chladič stlačeného vzduchu na octávii 1.9TDI 81kw?Prý tam byvá olej který je třeba odstranit.Má někdo navod+obrázky jak na to Dík Sundáš pravý přední podběh...pro lepší přístup i kolo....tam uvidíš IC. Odpojíš hadice (jednu zespod, druhou z motorového prostoru...pokud je blbě natočená, tak obě zespod). Pak už je IC jen na 3 šroubech M6......2 z motorového prostoru a jeden zespod ........ k takovému držáku. Je to velmi snadné.....ale pokud jsi předtím nepopravil turbo, tak podle mě i zbytečné.
Srpen 17, 200718 r este som to na naftaku nerobyl ale na mojej 1.8t som odmontoval koleso dal dole ten plastovy podbeh a hned tam krasne vidis ic odpojis hadice a vyberes ho. Ja som to nerozoberal koli tomu ale ked som uz mal rozobrate tak som to vypucoval. myslim ze na 1.9TDi to bude rovnake
Srpen 17, 200718 r Autor nevím jestli je to zbytečné turbo je ok.ale hadice je potečená olejem tak to chci očistit.Má to vzliv na výkon motoru? Dík
Srpen 17, 200718 r ja sundaval i svetlo,at tam mam vic mista jo jeste to pak zvenku poradne profoukej vzduchem,uvidis,jak se z toho bude prasit
Srpen 17, 200718 r Na výkon to mít vliv nebude. A olej tam nějaký bude určitě.....to je normální. Každé turbo totiž pouští trochu oleje....i nové. Ale každopádně tím, že to vyčistíš, nic nezkazíš... Upraveno Srpen 17, 200718 r od tdipower
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.