cartmanko Vloženo 17. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2007 Ahojte, chcel by som Vas poprosit o nasledovne: kto by vedel vyrobit obvod ktory by mi pri zapnuti zapalovamnia alebo vypnuti alarmu zopol obvod na cca 3-5 sekund a nasledne odpojil a opacne pri vypnuti zapalovania popripade aktivacii alarmu opat splacil spinas na 3-5 sekund? draty pospajama ale toto je pre mna alchymia. kludne aj zaplatim. cartmanko@gmail.com ICQ 152320951 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 17. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2007 pomerne jednoducho urobitelné časovačom 7555 a ovládatelné motorom centrálu lebo predpokladám že centrál máš... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 17. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2007 dokonce myslím,že v GM dostaneš koupit stavebnici Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hubo44 Vloženo 17. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2007 da sa kupit za par korum dojazd okien ktore sa da nastavovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 18. Srpen 2007 Autor Sdílet Vloženo 18. Srpen 2007 nemohli by ste byt konkretnejsi? dojazd okien funguje na tomto principe? kupoval som s alarmom za litrik. a v gm stavebnica by sa ako mohla volat? dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 18. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2007 mohlo by to byť na spôsob ako som nakreslil na schéme, bolo by to stále napájané, vzhladom na to že je tam použitý časovač 555 v CMOS verzii s malým odberom má zariadenie v kľudovom stave odber cca 0,5mA čo je zanedbatelná hodnota. Časovač je ovládaný privedením kladného impulzu na jeden zo vstupov CENTR. MOT ktoré sú napojené paralelne na motor centrálu vodičových dvier. Nezapojením jednoho zo vstupov sa dá docieliť ovládanie len odomknutím alebo len zamknutím. Relé je použité tzv. jazýčkové a jeho kontakt je možné zaťažiť max prúdom 1A Zariadenie je chránené proti prepätiu zenerovou diodou D1 na 15V a predradným odporom R1 čas počas ktorého je zopnuté relé je nastavený kombináciou odporu R2 a kondenzátoru C3, hodnoty som zámerne neudal, lebo sa mi to už nechce teraz skúšať na kontaktnom poli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 22. Srpen 2007 Autor Sdílet Vloženo 22. Srpen 2007 (editace) uf tak toto vyzera dobe. Dakujem, ale aj tak som na toto maly pan, urcite prediskutujem zajtra v praci s majstrom. Dakujem. editt a ked sa mi po rozjazde zamkne auto, nevypne sa to nahodou? Editováno: 23. Srpen 2007, autor: cartmanko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.