lestat95 Vloženo 18. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2007 Ahojte. Nedavno som sa stal majitelom Octavie I, r.v.99 2.0 benzin. Na fore som si precital, ako sa da odstranit hlaska INSP... , ale kedze sa mi to nepodarilo po prvy-krat, skusal som vselijake kombinacie. Odrazu som si vsimol, ze palubny pocitac mi pri volnobehu neukazuje okamzitu spotrebu v l/h ale ostane tam jednotka l/100km (myslim, ale nie som si isty, ze vcera to este ukazovalo tak ako ma ). Neporadite mi niekto, co s tym? Dufam, ze som nic nedosr.l Dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 20. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2007 Ahojte. Nedavno som sa stal majitelom Octavie I, r.v.99 2.0 benzin. Na fore som si precital, ako sa da odstranit hlaska INSP... , ale kedze sa mi to nepodarilo po prvy-krat, skusal som vselijake kombinacie. Odrazu som si vsimol, ze palubny pocitac mi pri volnobehu neukazuje okamzitu spotrebu v l/h ale ostane tam jednotka l/100km (myslim, ale nie som si isty, ze vcera to este ukazovalo tak ako ma ).Neporadite mi niekto, co s tym? Dufam, ze som nic nedosr.l Dik Myslím že když si zajedeš do jaké koli vesnice kde nějaký garážník zpravuje auta tak ti zdarma poradí jak točit a mačkat ty čudlíky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 20. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2007 V návodu k vozidlu píší, že to ukazuje v l/100 km, mě to v autě ukazuje přesně tak, tak si se před tím, než si vymazal interval výměny oleje asi špatně podíval. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 20. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2007 V návodu k vozidlu píší, že to ukazuje v l/100 km, mě to v autě ukazuje přesně tak, tak si se před tím, než si vymazal interval výměny oleje asi špatně podíval. no na volnobehu, ale ked sa hybe auto, tak to ukazuje l/100 km, ale ked stoji, tak to ukazuje l/h... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 20. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2007 (editace) V návodu k vozidlu píší, že to ukazuje v l/100 km, mě to v autě ukazuje přesně tak, tak si se před tím, než si vymazal interval výměny oleje asi špatně podíval. no na volnobehu, ale ked sa hybe auto, tak to ukazuje l/100 km, ale ked stoji, tak to ukazuje l/h... Já to chápu, na fóru Fabií se to již také řešilo, ale mě to ukazuje pořád v l/km. Mám modelový rok 2000, jestli se to měnilo třeba po modernizaci nevím. Ale můžeš mi to nafotit a hodit sem na fórum, ať to taky jednou aspoň vidím, když to moje autíčko neumí. Editováno: 20. Srpen 2007, autor: KaJe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lestat95 Vloženo 20. Srpen 2007 Autor Sdílet Vloženo 20. Srpen 2007 V návodu k vozidlu píší, že to ukazuje v l/100 km, mě to v autě ukazuje přesně tak, tak si se před tím, než si vymazal interval výměny oleje asi špatně podíval. no na volnobehu, ale ked sa hybe auto, tak to ukazuje l/100 km, ale ked stoji, tak to ukazuje l/h... No pravdupovediac, neviem ako to ukazovalo predtym, ked som cachroval s tlacidlami :-) Mozno ma len myli Nova Fabia, kedze tu mam ako druhe auto a tam je to na volnobehu l/h. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SnakeBR Vloženo 20. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2007 mne to tiez stale ukazuje l/100km aj na volnobehu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 20. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2007 předfacelift ukazuje jen l/km facelift volnoběh l/h za jízdy l/km Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 20. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2007 předfacelift ukazuje jen l/kmfacelift volnoběh l/h za jízdy l/km Tak takhle to tedy je. Už jsem tedy opět o něco chytřejší. Tak kvůli tomu si tedy novější Oktu kupovat nemusím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lestat95 Vloženo 21. Srpen 2007 Autor Sdílet Vloženo 21. Srpen 2007 předfacelift ukazuje jen l/kmfacelift volnoběh l/h za jízdy l/km Diky :-) ... tak uz mi zostava iba zistit preco mi svieti oraznova kontrolka engine a zacat prikupovat doplnky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.