Přejít na obsah

Palubny pocitac - okamzita spotreba na volnobehu

lestat95

Doporučené příspěvky

Ahojte. Nedavno som sa stal majitelom Octavie I, r.v.99 2.0 benzin. Na fore som si precital, ako sa da odstranit hlaska INSP... , ale kedze sa mi to nepodarilo po prvy-krat, skusal som vselijake kombinacie. Odrazu som si vsimol, ze palubny pocitac mi pri volnobehu neukazuje okamzitu spotrebu v l/h ale ostane tam jednotka l/100km (myslim, ale nie som si isty, ze vcera to este ukazovalo tak ako ma ).

Neporadite mi niekto, co s tym? Dufam, ze som nic nedosr.l :feve:

Dik

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahojte. Nedavno som sa stal majitelom Octavie I, r.v.99 2.0 benzin. Na fore som si precital, ako sa da odstranit hlaska INSP... , ale kedze sa mi to nepodarilo po prvy-krat, skusal som vselijake kombinacie. Odrazu som si vsimol, ze palubny pocitac mi pri volnobehu neukazuje okamzitu spotrebu v l/h ale ostane tam jednotka l/100km (myslim, ale nie som si isty, ze vcera to este ukazovalo tak ako ma ).

Neporadite mi niekto, co s tym? Dufam, ze som nic nedosr.l :feve:

Dik

Myslím že když si zajedeš do jaké koli vesnice kde nějaký garážník zpravuje auta tak ti zdarma poradí jak točit a mačkat ty čudlíky :palec2:

Odkaz ke komentáři

V návodu k vozidlu píší, že to ukazuje v l/100 km, mě to v autě ukazuje přesně tak, tak si se před tím, než si vymazal interval výměny oleje asi špatně podíval. ;)

no na volnobehu, ale ked sa hybe auto, tak to ukazuje l/100 km, ale ked stoji, tak to ukazuje l/h...

Odkaz ke komentáři

V návodu k vozidlu píší, že to ukazuje v l/100 km, mě to v autě ukazuje přesně tak, tak si se před tím, než si vymazal interval výměny oleje asi špatně podíval. ;)

no na volnobehu, ale ked sa hybe auto, tak to ukazuje l/100 km, ale ked stoji, tak to ukazuje l/h...

Já to chápu, na fóru Fabií se to již také řešilo, ale mě to ukazuje pořád v l/km. Mám modelový rok 2000, jestli se to měnilo třeba po modernizaci nevím. Ale můžeš mi to nafotit a hodit sem na fórum, ať to taky jednou aspoň vidím, když to moje autíčko neumí.

Editováno: , autor: KaJe
Odkaz ke komentáři

No pravdupovediac, neviem ako to ukazovalo predtym, ked som cachroval s tlacidlami :-) Mozno ma len myli Nova Fabia, kedze tu mam ako druhe auto a tam je to na volnobehu l/h.

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...