MirekM Vloženo 20. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2007 Poraďte čím ostranit asfalt z metalízou lakovaného plastového zadního nárazníku za zadním kolem. Mám se chovat k tomuto lakovanému plastovému nárazníku jako k plechu nebo k plastu? V chytrém manuálu píšou, že vnější plastové části nevoskovat a neosetřovat přípravky s rozpouštědly ... tedy mimo jiné tuto část karoserie voskovat či nevoskovat? Na staré škodovce jsem používal na asfalt petrolej, ale na metalízou lakovaném plastu nemám odvahu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pucmeloun Vloženo 20. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2007 Ja to odstanuji čističem Alu disků... Vždycky ho stříknu na hadr a opatrně ten asfalt sundám, kámoš to sundavá ředidlem obdobným způsobem, taky bez problému (já ale radči ten čistič na Alu)... A co se týče rozdílu plech vs. plast, myslim,že je to jedno. Já se k tomu chovám stejne (mytí,voskování, udržba) a nikdy ani po 5 letech u mojí původní starý fábky jsem neměl problém... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pucmeloun Vloženo 20. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2007 Těma plastovejma částma se patrně myslí černé lišty na nárazníku a pod. Tak ty opravdu nevoskovat, pěkne blbě se z toho pak ta leštěnka dostává a vypadá to zašedle... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jogofogo Vloženo 21. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2007 Kup si cistic brzd od Wurthu a budes spokojny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MirekM Vloženo 28. Srpen 2007 Autor Sdílet Vloženo 28. Srpen 2007 Kup si cistic brzd od Wurthu a budes spokojny. A kde se to da koupit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radec Vloženo 18. Září 2007 Sdílet Vloženo 18. Září 2007 Riedidlo pouzit mozes, ale nie aceton. Tiez by som pouzil lieh. Po ocisteni to preistotu oplachni vodou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 19. Září 2007 Sdílet Vloženo 19. Září 2007 dělal jsem vše Toluenem i zadní nárazník (bez problémů). Bohužel Toluen došel, z obchodů se vytratil, tak jsem teď koupil technický benzín a jde to dolů také pěkně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nej.amant Vloženo 19. Září 2007 Sdílet Vloženo 19. Září 2007 Měl jsm od asfaltu pocákané skoro celé autí až po okna, umyl jsem to tech. benzínem a celý hned navoskoval a v poho. Zasraný silničáři.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
century Vloženo 19. Září 2007 Sdílet Vloženo 19. Září 2007 Potři ten asfalt olejem..... co máš na vaření Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.Viki Vloženo 19. Září 2007 Sdílet Vloženo 19. Září 2007 jj techničákem to jde pěkně dolů ale práce to je strašná Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.