Publikováno Srpen 20, 200718 r Poraďte čím ostranit asfalt z metalízou lakovaného plastového zadního nárazníku za zadním kolem. Mám se chovat k tomuto lakovanému plastovému nárazníku jako k plechu nebo k plastu? V chytrém manuálu píšou, že vnější plastové části nevoskovat a neosetřovat přípravky s rozpouštědly ... tedy mimo jiné tuto část karoserie voskovat či nevoskovat? Na staré škodovce jsem používal na asfalt petrolej, ale na metalízou lakovaném plastu nemám odvahu.
Srpen 20, 200718 r Ja to odstanuji čističem Alu disků... Vždycky ho stříknu na hadr a opatrně ten asfalt sundám, kámoš to sundavá ředidlem obdobným způsobem, taky bez problému (já ale radči ten čistič na Alu)... A co se týče rozdílu plech vs. plast, myslim,že je to jedno. Já se k tomu chovám stejne (mytí,voskování, udržba) a nikdy ani po 5 letech u mojí původní starý fábky jsem neměl problém...
Srpen 20, 200718 r Těma plastovejma částma se patrně myslí černé lišty na nárazníku a pod. Tak ty opravdu nevoskovat, pěkne blbě se z toho pak ta leštěnka dostává a vypadá to zašedle...
Září 18, 200717 r Riedidlo pouzit mozes, ale nie aceton. Tiez by som pouzil lieh. Po ocisteni to preistotu oplachni vodou.
Září 19, 200717 r dělal jsem vše Toluenem i zadní nárazník (bez problémů). Bohužel Toluen došel, z obchodů se vytratil, tak jsem teď koupil technický benzín a jde to dolů také pěkně
Září 19, 200717 r Měl jsm od asfaltu pocákané skoro celé autí až po okna, umyl jsem to tech. benzínem a celý hned navoskoval a v poho. Zasraný silničáři....
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.