Přejít na obsah

Ocelové matice poloosy

Bert

Doporučené příspěvky

Vzhledem k tomu , že se mi posledních asi 1000 km začalo projevovat již zde popisované cvakání při přeřazení či někdy i při akceleraci , chtěl bych se zeptat , zda to mohou způsobovat již vícekrát popisované matice poloos. Po loňské výměně předních ložisek ( 50000 km) tam mám ale matice ocelové. Mohou se i tyto povolovat ??? Mohu je zkusit znovu dotáhnout - jsou na jedno použití a nevím způsob jištění - snad tmel ???

Marně totiž pátrám po příčině tohoto cvakání, které se řekl bych zhoršuje. Díky Bert

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Vzhledem k tomu , že se mi posledních asi 1000 km začalo projevovat již zde popisované cvakání při přeřazení či někdy i při akceleraci , chtěl bych se zeptat , zda to mohou způsobovat již vícekrát popisované matice poloos. Po loňské výměně předních ložisek ( 50000 km) tam mám ale matice ocelové. Mohou se i tyto povolovat ??? Mohu je zkusit znovu dotáhnout - jsou na jedno použití a nevím způsob jištění - snad tmel ???

Marně totiž pátrám po příčině tohoto cvakání, které se řekl bych zhoršuje. Díky Bert

Zkontroluj zadní silentblok spodního ramene

Odkaz ke komentáři

• o 2 týdny později...

Zkontroluj zadní silentblok spodního ramene

měl jsem na fabii ten samý problém, "cvakání" při přeřazování..vyměnili sme oba zadní silentbloky ramen a je naprostý klid..hlavně nedávat polské či jiné náhražky silentbloků,,,ta guma nic nevydrží..jedině originál, nebo silentbloky z cupry :):palec2:

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...