Srpen 24, 200718 r Já přímo ne, ale můj otec je ze Somotoru (to je taková jedna malá vesnička mezi Košicemi a Čiernou). Jestli se to teda počítá
Srpen 24, 200718 r Autor Já přímo ne, ale můj otec je ze Somotoru (to je taková jedna malá vesnička mezi Košicemi a Čiernou).Jestli se to teda počítá a chodis tu niekedy?
Srpen 24, 200718 r Já přímo ne, ale můj otec je ze Somotoru (to je taková jedna malá vesnička mezi Košicemi a Čiernou).Jestli se to teda počítá a chodis tu niekedy? Posledních pár let už ani ne, páč se s otcem nebavím. Ale až někdy možná pojedu, tak dám vědět!
Srpen 24, 200718 r to som tu sam ? Julo neboj je vás tu pár vychodniarov (Fabka ,Reso atd) asi si nevšimli tema!
Srpen 27, 200718 r Autor ja som aj ja som, a ešte viem o ďalších dvoch, asi si to tu nevšimli ...a nehodis tu ich nicky?
Září 8, 200718 r co je vyhodnare ... kolke z vas robia v bracislave ? a maju sluzobaky s BA znackami ?
Září 12, 200718 r Ta ja som neobačil toto tu. Ta tu som: Dedo Mikl ty by si mal rozbehať to tvoje forum!
Září 12, 200718 r Ta ja som neobačil toto tu. Ta tu som: Dedo Mikl ty by si mal rozbehať to tvoje forum! Ja sním mám spoločné to , že tam píšem. A takých mám viac do ktorých píšem a ani jedno my nepatrí.
Říjen 21, 200717 r Kto kazdy je z vychodneho slovenska? Ja som zo Stropkova Upraveno Říjen 21, 200717 r od pe3k
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.