Julo Vloženo 23. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2007 Kto kazdy je z vychodneho slovenska? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Julo Vloženo 24. Srpen 2007 Autor Sdílet Vloženo 24. Srpen 2007 to som tu sam ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
salam01 Vloženo 24. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2007 Já přímo ne, ale můj otec je ze Somotoru (to je taková jedna malá vesnička mezi Košicemi a Čiernou). Jestli se to teda počítá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Julo Vloženo 24. Srpen 2007 Autor Sdílet Vloženo 24. Srpen 2007 Já přímo ne, ale můj otec je ze Somotoru (to je taková jedna malá vesnička mezi Košicemi a Čiernou).Jestli se to teda počítá a chodis tu niekedy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Julo Vloženo 24. Srpen 2007 Autor Sdílet Vloženo 24. Srpen 2007 hm, tak nas tu je pozehnane Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
salam01 Vloženo 24. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2007 Já přímo ne, ale můj otec je ze Somotoru (to je taková jedna malá vesnička mezi Košicemi a Čiernou).Jestli se to teda počítá a chodis tu niekedy? Posledních pár let už ani ne, páč se s otcem nebavím. Ale až někdy možná pojedu, tak dám vědět! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikino1 Vloženo 24. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2007 to som tu sam ? Julo neboj je vás tu pár vychodniarov (Fabka ,Reso atd) asi si nevšimli tema! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dufus Vloženo 24. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2007 aj ja som z vychodu takze sam tu niesi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Reso Vloženo 24. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2007 ja som Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speeder Vloženo 26. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2007 ja som aj ja som, a ešte viem o ďalších dvoch, asi si to tu nevšimli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Julo Vloženo 27. Srpen 2007 Autor Sdílet Vloženo 27. Srpen 2007 ja som aj ja som, a ešte viem o ďalších dvoch, asi si to tu nevšimli ...a nehodis tu ich nicky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Julo Vloženo 8. Září 2007 Autor Sdílet Vloženo 8. Září 2007 najde sa este niekto? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LUKY-007 Vloženo 8. Září 2007 Sdílet Vloženo 8. Září 2007 co je vyhodnare ... kolke z vas robia v bracislave ? a maju sluzobaky s BA znackami ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dedo.miki Vloženo 10. Září 2007 Sdílet Vloženo 10. Září 2007 Ta ja som neobačil toto tu. Ta tu som: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stroke Vloženo 11. Září 2007 Sdílet Vloženo 11. Září 2007 Nie som uplne z vychodu ale spod Tatier - KK Dufam ze moze byt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikino1 Vloženo 12. Září 2007 Sdílet Vloženo 12. Září 2007 Ta ja som neobačil toto tu. Ta tu som: Dedo Mikl ty by si mal rozbehať to tvoje forum! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dedo.miki Vloženo 12. Září 2007 Sdílet Vloženo 12. Září 2007 Ta ja som neobačil toto tu. Ta tu som: Dedo Mikl ty by si mal rozbehať to tvoje forum! Ja sním mám spoločné to , že tam píšem. A takých mám viac do ktorých píšem a ani jedno my nepatrí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
electron Vloženo 13. Září 2007 Sdílet Vloženo 13. Září 2007 ta še pridam,aj ja som z vychodu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dedo.miki Vloženo 13. Září 2007 Sdílet Vloženo 13. Září 2007 Ja píšem aj do:Daewoo Opel Fiat a iné, ale menej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nyinya Vloženo 5. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2007 Ja som z Kosíc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mustang Vloženo 5. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2007 Aj ja som z KE ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pietro Vloženo 5. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2007 KE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karol 2002 Vloženo 7. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2007 taktiež Košice Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tinno Vloženo 11. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2007 Detto KE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pe3k Vloženo 21. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2007 (editace) Kto kazdy je z vychodneho slovenska? Ja som zo Stropkova Editováno: 21. Říjen 2007, autor: pe3k Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.