cihlar Vloženo 24. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2007 Oběvila se mi tato chyba č.(00301 012D 1334 Zpětné čerpadlo ABS - přerušení) tak jsem auto dal do servisu a tam řekli že byla spálená pojistka u baterie (ABS-pojistka) prý má motorek asb velkou zátěž.Když vyhoří pojistka znovu bude potřeba vyměnit motorek asb. Setkal se s tím někdo? Jak může shořet pojistka ABS? Nejde třeba vyčistit? Dík za rady a postřehy,ale čeká mě asi trochu větší investice. Pája Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 30. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2009 ako to dopadlo? mam rovnaku chybu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cheno Vloženo 1. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2009 toto je casta zavada mal som to aj ja a aj moj svagor tiez som bol strachu ze skapalo cerpadlo abs ale je to ok . Vymen poistku a neries to . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.