Jero Vloženo 27. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2007 Hoši potrebuju poradit,dneska jsem jel za znamym ,coz je vzdalenost dejme tomu asi 6 km,spotreba pri vyjeti cinila 7.3 na100...kdyz jsem prijel bylo to 7,7 ... toto se mi jeste nekdy na takovehle trati s relativne jemnym slapanim na plyn nestalo.... lambda byla menena asi pred pul rokem,muze byt znovu pricinou ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
masoprst Vloženo 27. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2007 Příčinou bude pravděpodobně noha, nebo klidně tam trošku z kopce, zpátky do kopce. 6 km je moc krátká trasa na úsudek o spotřebě, kdyby to bylo dejme tomu 60km a odchylka ve spotřebě víc než 15 procent, pak má cenu to řešit, jinak nestahovat kalhoty, dokud nejsme u brodu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 27. Srpen 2007 Autor Sdílet Vloženo 27. Srpen 2007 Příčinou bude pravděpodobně noha, nebo klidně tam trošku z kopce, zpátky do kopce.6 km je moc krátká trasa na úsudek o spotřebě, kdyby to bylo dejme tomu 60km a odchylka ve spotřebě víc než 15 procent, pak má cenu to řešit, jinak nestahovat kalhoty, dokud nejsme u brodu. diky no...ale fakt todle se mi jeste nestalo... max se to vyhouplo o 0,1 L...,ale nic snad se to spravi.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stihacka Vloženo 28. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2007 Příčinou bude pravděpodobně noha, nebo klidně tam trošku z kopce, zpátky do kopce.6 km je moc krátká trasa na úsudek o spotřebě, kdyby to bylo dejme tomu 60km a odchylka ve spotřebě víc než 15 procent, pak má cenu to řešit, jinak nestahovat kalhoty, dokud nejsme u brodu. diky no...ale fakt todle se mi jeste nestalo... max se to vyhouplo o 0,1 L...,ale nic snad se to spravi.. Na takhle krátký trase spotřebu vůbec neřeš, stačí trošku přišlápnout a hned to jde nahoru... Navíc se motor tak tak zahřeje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.