Jero Vloženo 27. Srpen 2007 Vloženo 27. Srpen 2007 Hoši potrebuju poradit,dneska jsem jel za znamym ,coz je vzdalenost dejme tomu asi 6 km,spotreba pri vyjeti cinila 7.3 na100...kdyz jsem prijel bylo to 7,7 ... toto se mi jeste nekdy na takovehle trati s relativne jemnym slapanim na plyn nestalo.... lambda byla menena asi pred pul rokem,muze byt znovu pricinou ? Citovat
masoprst Vloženo 27. Srpen 2007 Vloženo 27. Srpen 2007 Příčinou bude pravděpodobně noha, nebo klidně tam trošku z kopce, zpátky do kopce. 6 km je moc krátká trasa na úsudek o spotřebě, kdyby to bylo dejme tomu 60km a odchylka ve spotřebě víc než 15 procent, pak má cenu to řešit, jinak nestahovat kalhoty, dokud nejsme u brodu. Citovat
Jero Vloženo 27. Srpen 2007 Autor Vloženo 27. Srpen 2007 Příčinou bude pravděpodobně noha, nebo klidně tam trošku z kopce, zpátky do kopce.6 km je moc krátká trasa na úsudek o spotřebě, kdyby to bylo dejme tomu 60km a odchylka ve spotřebě víc než 15 procent, pak má cenu to řešit, jinak nestahovat kalhoty, dokud nejsme u brodu. diky no...ale fakt todle se mi jeste nestalo... max se to vyhouplo o 0,1 L...,ale nic snad se to spravi.. Citovat
stihacka Vloženo 28. Srpen 2007 Vloženo 28. Srpen 2007 Příčinou bude pravděpodobně noha, nebo klidně tam trošku z kopce, zpátky do kopce.6 km je moc krátká trasa na úsudek o spotřebě, kdyby to bylo dejme tomu 60km a odchylka ve spotřebě víc než 15 procent, pak má cenu to řešit, jinak nestahovat kalhoty, dokud nejsme u brodu. diky no...ale fakt todle se mi jeste nestalo... max se to vyhouplo o 0,1 L...,ale nic snad se to spravi.. Na takhle krátký trase spotřebu vůbec neřeš, stačí trošku přišlápnout a hned to jde nahoru... Navíc se motor tak tak zahřeje. Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.