per Vloženo 28. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2007 (editace) Mám problém že po testu akčních členů motoru se po ukončení objeví chyba 01314 - CAN bus řídící jednotka (v počítači budíku a podpoře řízení). Taktéž zůstane svítit ESP na budíku. Musím vypnout klíček a pak jde teprve vymazat. ŘJ i relátko jsem proměřil a zkoušel, ale vše je v normálu. Nemá někdo radu či podobnou zkušenost ? Mám takovej pocit na čerpadlo, ale nevím jistě. Díky Editováno: 28. Srpen 2007, autor: per Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
per Vloženo 29. Srpen 2007 Autor Sdílet Vloženo 29. Srpen 2007 (editace) Relátko při testu akčních členů normálně spíná. A zajímavé je, že při zpuštění testu také ukazatel teploty padne okamžitě na 0, avšak palivoměr zůstane v reálné pozici. Ihned po ukončení prvního testu se objeví výše zmińovaná chyba. Taktéž starty jsou ted´delší. Jakákoliv inteligentní rada příjde vhod. Editováno: 29. Srpen 2007, autor: per Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
per Vloženo 2. Září 2007 Autor Sdílet Vloženo 2. Září 2007 (editace) Příčina odhalena, je to nefunkční snímač stavu/teploty oleje (E G266). Bohužel žadnou chybu to nepsalo jelikož byl dektivován v 17/kanál 39. Po výměně za facelift budíky (6y0920) jsem tohle nečeknul. Ještě je škoda, že o tomhle čidle se moc nepíše v DP Fabia. Po aktivaci vyskočila chyba 00562 snímač teploty hladiny oleje. Měřením jsem zjistíl, že je úplně neprůchodný. Výrobce je Hella. Po výměně se vylepšily starty. Ještě chci dodat, že kodování mám v pořádku. Editováno: 2. Září 2007, autor: per Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas.cz Vloženo 2. Září 2007 Sdílet Vloženo 2. Září 2007 Šikluka, tyhle závady se špatně hledaj... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 17. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2007 (editace) ja mam podobny problem s Bemovym autom. Akčné členy - občas nejde škrtiaca klapka, iba píska a potom ked dám test EGR začne cvakať relátko a zhasínajú budíky. Myslíte že to bude tým snímačom? Chyby s ABS (ESP) tie isté. edit: per aký motor máš? Editováno: 17. Říjen 2007, autor: profor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.