per Vloženo 28. Srpen 2007 Vloženo 28. Srpen 2007 (editace) Mám problém že po testu akčních členů motoru se po ukončení objeví chyba 01314 - CAN bus řídící jednotka (v počítači budíku a podpoře řízení). Taktéž zůstane svítit ESP na budíku. Musím vypnout klíček a pak jde teprve vymazat. ŘJ i relátko jsem proměřil a zkoušel, ale vše je v normálu. Nemá někdo radu či podobnou zkušenost ? Mám takovej pocit na čerpadlo, ale nevím jistě. Díky Editováno: 28. Srpen 2007, autor: per Citovat
per Vloženo 29. Srpen 2007 Autor Vloženo 29. Srpen 2007 (editace) Relátko při testu akčních členů normálně spíná. A zajímavé je, že při zpuštění testu také ukazatel teploty padne okamžitě na 0, avšak palivoměr zůstane v reálné pozici. Ihned po ukončení prvního testu se objeví výše zmińovaná chyba. Taktéž starty jsou ted´delší. Jakákoliv inteligentní rada příjde vhod. Editováno: 29. Srpen 2007, autor: per Citovat
per Vloženo 2. Září 2007 Autor Vloženo 2. Září 2007 (editace) Příčina odhalena, je to nefunkční snímač stavu/teploty oleje (E G266). Bohužel žadnou chybu to nepsalo jelikož byl dektivován v 17/kanál 39. Po výměně za facelift budíky (6y0920) jsem tohle nečeknul. Ještě je škoda, že o tomhle čidle se moc nepíše v DP Fabia. Po aktivaci vyskočila chyba 00562 snímač teploty hladiny oleje. Měřením jsem zjistíl, že je úplně neprůchodný. Výrobce je Hella. Po výměně se vylepšily starty. Ještě chci dodat, že kodování mám v pořádku. Editováno: 2. Září 2007, autor: per Citovat
profor Vloženo 17. Říjen 2007 Vloženo 17. Říjen 2007 (editace) ja mam podobny problem s Bemovym autom. Akčné členy - občas nejde škrtiaca klapka, iba píska a potom ked dám test EGR začne cvakať relátko a zhasínajú budíky. Myslíte že to bude tým snímačom? Chyby s ABS (ESP) tie isté. edit: per aký motor máš? Editováno: 17. Říjen 2007, autor: profor Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.