Jump to content

Po testu relátka palivového čerpadla se objeví CAN závada

per
 Share

Recommended Posts

Mám problém že po testu akčních členů motoru se po ukončení objeví chyba 01314 - CAN bus řídící jednotka (v počítači budíku a podpoře řízení).

Taktéž zůstane svítit ESP na budíku. Musím vypnout klíček a pak jde teprve vymazat.

ŘJ i relátko jsem proměřil a zkoušel, ale vše je v normálu.

Nemá někdo radu či podobnou zkušenost ? Mám takovej pocit na čerpadlo, ale nevím jistě.

Díky

Edited by per

Relátko při testu akčních členů normálně spíná. A zajímavé je, že při zpuštění testu také ukazatel teploty padne okamžitě na 0, avšak palivoměr zůstane v reálné pozici. Ihned po ukončení prvního testu se objeví výše zmińovaná chyba.

Taktéž starty jsou ted´delší.

Jakákoliv inteligentní rada příjde vhod.

Edited by per

Příčina odhalena, je to nefunkční snímač stavu/teploty oleje (E G266). Bohužel žadnou chybu to nepsalo jelikož byl dektivován v 17/kanál 39. Po výměně za facelift budíky (6y0920) jsem tohle nečeknul. Ještě je škoda, že o tomhle čidle se moc nepíše v DP Fabia.

Po aktivaci vyskočila chyba 00562 snímač teploty hladiny oleje. Měřením jsem zjistíl, že je úplně neprůchodný. Výrobce je Hella. Po výměně se vylepšily starty.

Ještě chci dodat, že kodování mám v pořádku.

Edited by per

• 1 month later...

ja mam podobny problem s Bemovym autom.

Akčné členy - občas nejde škrtiaca klapka, iba píska a potom ked dám test EGR začne cvakať relátko a zhasínajú budíky. Myslíte že to bude tým snímačom?

Chyby s ABS (ESP) tie isté.

edit:

per aký motor máš?

Edited by profor