NNNTomas Vloženo 29. Srpen 2007 Vloženo 29. Srpen 2007 Doporučíte mi nějaké vámi vyzkoušené koaxiální 10cm repro do orig. pozic v kufru Fabie. Něco kolem cca 1500,-, s cilivosti aspon 90dB, 30Wrms... (Do plata nic dávat nechci...) Koukal jsem třeba po: Hertz ECX 100 RAINBOW KX 100 Magnat Power Plus 102 Prostě něco abych v kombinaci s rádiem a takle mini repráky z toho vytáhl maximum...spíš kvality, než randálu:)) Poslouchám asi nejvíc rock... Hodí se roztečí otvorů pro přichycení do toho plastu v kufru ? Citovat
fancarhifi Vloženo 30. Srpen 2007 Vloženo 30. Srpen 2007 Doporučíte mi nějaké vámi vyzkoušené koaxiální 10cm repro do orig. pozic v kufru Fabie. Něco kolem cca 1500,-, s cilivosti aspon 90dB, 30Wrms...(Do plata nic dávat nechci...) Koukal jsem třeba po: Hertz ECX 100 RAINBOW KX 100 Magnat Power Plus 102 Prostě něco abych v kombinaci s rádiem a takle mini repráky z toho vytáhl maximum...spíš kvality, než randálu:)) Poslouchám asi nejvíc rock... Hodí se roztečí otvorů pro přichycení do toho plastu v kufru ? ...z těchto rozhodně Rainbow.... Citovat
NNNTomas Vloženo 30. Srpen 2007 Autor Vloženo 30. Srpen 2007 teď jsem ještě zavětřil DLS 224.... co na to říkáš? máš s ním nějaké zkušenosti? - líbila by se mi u něj ta citlivost - tedy jestli je reálná Citovat
RyVeS Vloženo 19. Září 2007 Vloženo 19. Září 2007 teď jsem ještě zavětřil DLS 224.... co na to říkáš? máš s ním nějaké zkušenosti? - líbila by se mi u něj ta citlivost - tedy jestli je reálná s DLS chybu urcite neudelas ale nejsou spatny ani ty Rainbow co si psal na zacatku. Magnaty bych nedaval a Hertz spatnej neni ale na muj vkus trochu ukriceny. Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.