NNNTomas Vloženo 29. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2007 Doporučíte mi nějaké vámi vyzkoušené koaxiální 10cm repro do orig. pozic v kufru Fabie. Něco kolem cca 1500,-, s cilivosti aspon 90dB, 30Wrms... (Do plata nic dávat nechci...) Koukal jsem třeba po: Hertz ECX 100 RAINBOW KX 100 Magnat Power Plus 102 Prostě něco abych v kombinaci s rádiem a takle mini repráky z toho vytáhl maximum...spíš kvality, než randálu:)) Poslouchám asi nejvíc rock... Hodí se roztečí otvorů pro přichycení do toho plastu v kufru ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fancarhifi Vloženo 30. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2007 Doporučíte mi nějaké vámi vyzkoušené koaxiální 10cm repro do orig. pozic v kufru Fabie. Něco kolem cca 1500,-, s cilivosti aspon 90dB, 30Wrms...(Do plata nic dávat nechci...) Koukal jsem třeba po: Hertz ECX 100 RAINBOW KX 100 Magnat Power Plus 102 Prostě něco abych v kombinaci s rádiem a takle mini repráky z toho vytáhl maximum...spíš kvality, než randálu:)) Poslouchám asi nejvíc rock... Hodí se roztečí otvorů pro přichycení do toho plastu v kufru ? ...z těchto rozhodně Rainbow.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NNNTomas Vloženo 30. Srpen 2007 Autor Sdílet Vloženo 30. Srpen 2007 teď jsem ještě zavětřil DLS 224.... co na to říkáš? máš s ním nějaké zkušenosti? - líbila by se mi u něj ta citlivost - tedy jestli je reálná Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fancarhifi Vloženo 31. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2007 DLS.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RyVeS Vloženo 19. Září 2007 Sdílet Vloženo 19. Září 2007 teď jsem ještě zavětřil DLS 224.... co na to říkáš? máš s ním nějaké zkušenosti? - líbila by se mi u něj ta citlivost - tedy jestli je reálná s DLS chybu urcite neudelas ale nejsou spatny ani ty Rainbow co si psal na zacatku. Magnaty bych nedaval a Hertz spatnej neni ale na muj vkus trochu ukriceny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.