tomson1 Vloženo 30. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2007 Pánové, dala by se vymenit řidící jednotka na obrázku za můj climatronik, který je v podstatě ten samý, nemá jen tlačítko off a ty chromované kroužky. Nevím, abych tím nic nepo...Pokud má s tím někdo zkušenosti, napište. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harley1006 Vloženo 30. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2007 nepujde.Zkousel jsem a na displeji co jsou stupne byli takove divne znaky, a hlavne to sviti modre. Nakonec jsem to rozebral a přehazel na dil z octavie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 30. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2007 ty divné znaky byly proto,že jsi neudělal základní nastavení.Takže-dalo by se to použít Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.