Publikováno Srpen 30, 200718 r Když přijedu se zahřátým motorem , tak to na volnoběh , tak nějak zvláštně klape . Když sebemíň ,přidám plyn tak to zmizí. Sešlápnout spojku nepomůže , jak je tady v jiným tématu. Nemá někdo zkušenost , nebo neví o co by se mohlo jednat ? Jinak , je to Fabia 1,2HTP 47kw combi 2003 Najeto 62000km
Říjen 8, 200717 r ak ide o pravidelne poklepkavanie (asi po 2 sec) jeden mechanik mi povedal, ze samonapinak na rozvodovu retaz pokial nepreskoci na dalsi zub, moze tam by vacsia vola a aj vacsi hluk. mam 1.2 47kw 82tis.km
Říjen 28, 200717 r Mam taky 1,2 47Kw u studeného motoru mi to nic nedělá u zahřatého mi to na volnoběh trochu klepe, hlavně když přidám trochu plyn a hned uberu, tak to zaklepe ve volnoběžných otáčkách a pak jenom trošku. Měnil jsem svíčky a nepomohlo to . Bude se mi na to dívat známy,který dělá ve Škodovce mechanika.Uvidím co mi řekne a dám vědět
Listopad 9, 200717 r Díval se mi na to ten mechanik a wagem zjistil , že když to zaklepe tak prostřední válec vynechá -zkoušel předělat cívky a pořád vynechaval pri tom jak to zaklepe -tak cívkama to není.V pondělí budem měřit tlaky,tak uvidím jak to dopadne.
Listopad 11, 200717 r mi to taky takhle nejak klepalo bylo to spatnym olejem daval sem tam mogul polosyntetiku ted tam ma fuchs za 450 a auto neklepe ale pro zmenu zase skube pri studenem motoru a namerili mi spatne tlaky 3 valce tak sem zvedavy na tu palku zase za posledni 3 mesice uz auto sezralo 20 k na opravach hnus Upraveno Listopad 11, 200717 r od adal
Listopad 12, 200717 r Tak mi měřil ty tlaky za studena i za tepla .Za studena byly 12,5 - 13 a za tepla 11,5- 12 kPa. Takže tlaky jsou dobré. Říkal ,že to můžou být satelity v převodovce ,že při nízkych otackach klepají.Bral jsi cislo karoserie .a že zkusi vyhledat novějsí verzi do jednotky Tak uvidím.
Listopad 20, 200717 r Autor Hlavně , aby to nebylo nic závažnýho! Upraveno Listopad 20, 200717 r od Zenga
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.