martikk Vloženo 3. Září 2007 Sdílet Vloženo 3. Září 2007 Přesalo mi jít na fabce zapínání rádia při zapnutí klíčku. Proud ze spínačky jde, ale do rádia se nedostane. Kde mám hledat v komfortce ? a přes který pin to jde jestli to tama jde. Jo a přestala se zobrazovat stanice na maxiku. Má to stím něco společnýho? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martikk Vloženo 3. Září 2007 Autor Sdílet Vloženo 3. Září 2007 Tady je zkoušečka při zapnutém klíči. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martikk Vloženo 3. Září 2007 Autor Sdílet Vloženo 3. Září 2007 A tady je svorkovnice rádia. Ten oholený drát by měl být pod proudem kyž se zapne klíč, ale není. Radio je symphony. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strojvůdce Vloženo 3. Září 2007 Sdílet Vloženo 3. Září 2007 Pojistka SB10, 5A Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martikk Vloženo 3. Září 2007 Autor Sdílet Vloženo 3. Září 2007 Díky moc. To je přesně ono a já se stím jebu celí den. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strojvůdce Vloženo 4. Září 2007 Sdílet Vloženo 4. Září 2007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.