Publikováno Září 6, 200718 r hladal som ale nikde som nic nenasiel o kyvajucej sa sedacke vodica. zacalo to byt neznesitelne, neviete kde co privarit aby zase sedela ako pribita? ako keby sa naklanala dopredu a dozadu. je vyskovo nastavitelna...
Září 6, 200718 r Ai sa nič neutrhlo len je tam vola, to iste som mal aj ja na predchadzajucich sedačkach že sa to akoby pohlo dopredu a dozadu, inak fungovala perfektne Už sa to tu riešilo s vysledkom že je to v podstate neriešitelny problem lebo akonahle ju vyberieš nevieš zistiť kde to robi a jedine to je len vymeniť. Myslim Cosby to riešil s nejakymi sedačkami od Supa
Září 6, 200718 r Autor a sak niekde sa to musi kymacat a byt uvolnene. nikto na to neprisiel? sakra. lietam tak jak .... kupim nejaku sportovu?
Září 6, 200718 r Ja som sa tiez "kyval" na sedacke a zistil som ze jeden cap, ktory je v konstrukcii sedacky je vycesany, resp. male silonove puzdierka nasunute v tom cape. tak som ho odbusil a nahradil srobom a matkou a bolo to OK.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.