ppfox Vloženo 6. Září 2007 Sdílet Vloženo 6. Září 2007 (editace) Pokud má někdo origo dodělávanou dálku na Oct (viz.foto), tak po výměně baterie (případně na "rozchození" náhradního ovladače) je nutno postupovat následovně : Příprava : Požádáme manželku o 50,- Kč na opravu jejího dálkového ovládání . Zajdeme na náměstí k vietnamcům a za 25,- Kč koupíme novou baterii CR2025. Za ušetřený peníz si dáme jednu točenou Plzeň na cestu zpět . Postup : 1) odemkneme auto klíčkem, vlezeme dovnitř, zavřeme dveře a klíč strčíme do zapalování (neotáčet, jen zastrčit!) 2) podržíme najednou oba "čudlíky"na dálce (kontrolka začne blikat) tak dlouho, než se kontrolka rozsvítí (nebo zhasne? už nevím, ale prostě přestane blikat ) 3) otočíme klíčkem až se rozsvítí kontrolky na palubce 4) zmáčkneme 3x po sobě tlačítko na odemknutí, mezi zmáčknutími uděláme krátkou pauzu (2-3 sec) 5) při 3-tím zmáčknutí se rozblikají blinkry a je hotovo Dávám to sem pro všechny, ale i pro sebe až si zase za 2-3 roky budu chtít vzpomenout "jak na to" Editováno: 6. Září 2007, autor: ppfox Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jack_lib Vloženo 24. leden 2008 Sdílet Vloženo 24. leden 2008 Ono mi to pořád svítí asi z toho důvodu, že mám kousek upilované nějaké souřástky, co je na desce. Nejspíš je to od baterie, která byla posunutá. Nemám k dispozici foťák, tak jsem použil pro názornost vrchní obrázek. Nevíte, jak se té součástce nadává a kolik by asi přišla oprava? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 27. leden 2008 Sdílet Vloženo 27. leden 2008 To co tu popisuje Ppfox je pouze resynchronizace-používá se pokud již v jednotce ovladače byly naučeny a z nějakého důvodu (nevím snad odpojení baterie, mnohokrát snad až 200x po sobě náhodné zmáčknutí tlačítka) se ztratí komunikace. Pokud je nový ovladač a řídící jednotka ho ještě nezná tak se musí naučit kod ovladače. D_lka_Ovlada_e.rtf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 29. leden 2008 Sdílet Vloženo 29. leden 2008 Škoda že tam chybí k tomu ty obrázky a která pojistka se má vlastně odpojit.Jinač dobré. No když ti obrázky něco řeknou tak prosím. Jinak jsem zjistil, že jsem to sem na forum už kdysi dávno dával. Našel jsem to v PC už dřive naskenované. D_lka3.pdf D_lka2.pdf D_lka1.pdf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.