Moloch Vloženo 8. Září 2007 Sdílet Vloženo 8. Září 2007 Pls nevedel by nekdo odkud bere tachometr ve fabii udaje? Muj problem jsou padajici rucicky tachometru (otackomer jede spravne). Ale tohle resit nechcu, spise se mi jedna o to ze nekdo tvrdi ze to bere z cidla na prevodovce, jiny zase tvrdi ze to bere udaje z jednotky abs (pokud ma auto abs).... no tak a ted se v tom vyznat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jogofogo Vloženo 8. Září 2007 Sdílet Vloženo 8. Září 2007 Ked som mal 5Q a stare budiky - bralo mi rychlost z prevodovky, po vymene za 6Q v kombinacii so starymi budikmi rychlost mi neukazovalo. az po vymene za novsie budiky bol tachometer OK. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moloch Vloženo 8. Září 2007 Autor Sdílet Vloženo 8. Září 2007 Tak ted jsem z toho jeste vice jabko. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moloch Vloženo 8. Září 2007 Autor Sdílet Vloženo 8. Září 2007 Si menil 6 kwalt u grygyho ze? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 8. Září 2007 Sdílet Vloženo 8. Září 2007 Nastavuje sa to v kodovani budikov, buď CAN alebo snimač Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jogofogo Vloženo 9. Září 2007 Sdílet Vloženo 9. Září 2007 Ano Si menil 6 kwalt u grygyho ze? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikino1 Vloženo 9. Září 2007 Sdílet Vloženo 9. Září 2007 (editace) Neviem či ti poradím ale signál rychlosti je aj v ISO konektore radia.Slúži na zvyšovanie a znižovanie hlasitosti radia v závyslosti na rychlosti. Možno by si to mohol nejako napojiť odtial zistiť kde máš chybu. myslím,že je to šedý kablik. Editováno: 9. Září 2007, autor: vikino1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xp3 Vloženo 13. Září 2007 Sdílet Vloženo 13. Září 2007 Ahoj kluci, mám lama dotaz. Ja vlastně fungují ručičky? U starých aut byla mechanická vazba, ale u Fabie? Ručičky si berou informaci z čidel, jo? Čidlo z plováku v nádrži, čidlo otáček motoru, čidlo rychlosti na převodovce a teplotní čidlo na motoru. Co ale "pohání" ručičky? Co s nima hýbe? Sorry za blbý dotaz. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
makov Vloženo 13. Září 2007 Sdílet Vloženo 13. Září 2007 male serva pohybuju rucickami. Ak mas ABS ide rychlost so snimacov a ak nemas ABS ide z prevodovky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gerrik Vloženo 12. Květen 2008 Sdílet Vloženo 12. Květen 2008 Věděl by někdo jak je možné tachometr odpojit? Mám 03 1.2 12V. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Reso Vloženo 13. Květen 2008 Sdílet Vloženo 13. Květen 2008 Gerrik aby si najazdil na aute po kokot kilometrou a potom ho naspat zapojil a predal auto ako nove ?? nikto ti tu neporadi je to svinstvo ! co chces urobit ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 13. Květen 2008 Sdílet Vloženo 13. Květen 2008 odpojit nejde Reso VRS, opět kvalitní post, plný moudra a letitého vědění Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Reso Vloženo 13. Květen 2008 Sdílet Vloženo 13. Květen 2008 Bobik ty mas stale kvalitne posty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gerrik Vloženo 13. Květen 2008 Sdílet Vloženo 13. Květen 2008 Gerrik aby si najazdil na aute po kokot kilometrou a potom ho naspat zapojil a predal auto ako nove ?? nikto ti tu neporadi je to svinstvo ! co chces urobit ! Ale prdlajs, známy mýho známýho má služebáka, a občas najede soukromě víc km než je zdrávo ...Chápeš, ne? U feldy to bylo jednoduchý, u Oktávek prý celkem taky. Tak se ptám co Fábka? To Bobik: Slovo nejde neznám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza72 Vloženo 13. Květen 2008 Sdílet Vloženo 13. Květen 2008 (editace) Lze odpojit kodovanim.. Nebo muzu kilometry upravit dle prani majitele :) Editováno: 13. Květen 2008, autor: honza72 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gerrik Vloženo 13. Květen 2008 Sdílet Vloženo 13. Květen 2008 Lze odpojit kodovanim..Nebo muzu kilometry upravit dle prani majitele :) No tak tohle by mi bylo dobrý, kdybych byl hajzl dle Resa Ale já to potřebuju třeba i jednou týdně, přece nebudu pořád k někomu jezdit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Reso Vloženo 13. Květen 2008 Sdílet Vloženo 13. Květen 2008 Gerrik ak je to tak tak potom beriem spat:) ale vies ako to teraz chodi same stiahnute kilometre velke ceny a ked sa clovek dozvie o kilometroch tak ho ide porazit ze aky lager kupil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gerrik Vloženo 13. Květen 2008 Sdílet Vloženo 13. Květen 2008 Gerrik ak je to tak tak potom beriem spat:) ale vies ako to teraz chodi same stiahnute kilometre velke ceny a ked sa clovek dozvie o kilometroch tak ho ide porazit ze aky lager kupil V pohodě .Dneska musíš počítat s tím že to auto co kupuješ nemusí mít ty km, taková je doba. Lidi jsou blbí, a první co je tak čumí kolik to má najeto. Přitom to není až tak podstatné. Ale to odbíháme od tématu, poradí někdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.