Publikováno Září 8, 200718 r Pls nevedel by nekdo odkud bere tachometr ve fabii udaje? Muj problem jsou padajici rucicky tachometru (otackomer jede spravne). Ale tohle resit nechcu, spise se mi jedna o to ze nekdo tvrdi ze to bere z cidla na prevodovce, jiny zase tvrdi ze to bere udaje z jednotky abs (pokud ma auto abs).... no tak a ted se v tom vyznat
Září 8, 200718 r Ked som mal 5Q a stare budiky - bralo mi rychlost z prevodovky, po vymene za 6Q v kombinacii so starymi budikmi rychlost mi neukazovalo. az po vymene za novsie budiky bol tachometer OK.
Září 9, 200718 r Neviem či ti poradím ale signál rychlosti je aj v ISO konektore radia.Slúži na zvyšovanie a znižovanie hlasitosti radia v závyslosti na rychlosti. Možno by si to mohol nejako napojiť odtial zistiť kde máš chybu. myslím,že je to šedý kablik. Upraveno Září 9, 200718 r od vikino1
Září 13, 200718 r Ahoj kluci, mám lama dotaz. Ja vlastně fungují ručičky? U starých aut byla mechanická vazba, ale u Fabie? Ručičky si berou informaci z čidel, jo? Čidlo z plováku v nádrži, čidlo otáček motoru, čidlo rychlosti na převodovce a teplotní čidlo na motoru. Co ale "pohání" ručičky? Co s nima hýbe? Sorry za blbý dotaz.
Září 13, 200718 r male serva pohybuju rucickami. Ak mas ABS ide rychlost so snimacov a ak nemas ABS ide z prevodovky.
Květen 13, 200817 r Gerrik aby si najazdil na aute po kokot kilometrou a potom ho naspat zapojil a predal auto ako nove ?? nikto ti tu neporadi je to svinstvo ! co chces urobit !
Květen 13, 200817 r Gerrik aby si najazdil na aute po kokot kilometrou a potom ho naspat zapojil a predal auto ako nove ?? nikto ti tu neporadi je to svinstvo ! co chces urobit ! Ale prdlajs, známy mýho známýho má služebáka, a občas najede soukromě víc km než je zdrávo ...Chápeš, ne? U feldy to bylo jednoduchý, u Oktávek prý celkem taky. Tak se ptám co Fábka? To Bobik: Slovo nejde neznám
Květen 13, 200817 r Lze odpojit kodovanim.. Nebo muzu kilometry upravit dle prani majitele :) Upraveno Květen 13, 200817 r od honza72
Květen 13, 200817 r Lze odpojit kodovanim..Nebo muzu kilometry upravit dle prani majitele :) No tak tohle by mi bylo dobrý, kdybych byl hajzl dle Resa Ale já to potřebuju třeba i jednou týdně, přece nebudu pořád k někomu jezdit
Květen 13, 200817 r Gerrik ak je to tak tak potom beriem spat:) ale vies ako to teraz chodi same stiahnute kilometre velke ceny a ked sa clovek dozvie o kilometroch tak ho ide porazit ze aky lager kupil
Květen 13, 200817 r Gerrik ak je to tak tak potom beriem spat:) ale vies ako to teraz chodi same stiahnute kilometre velke ceny a ked sa clovek dozvie o kilometroch tak ho ide porazit ze aky lager kupil V pohodě .Dneska musíš počítat s tím že to auto co kupuješ nemusí mít ty km, taková je doba. Lidi jsou blbí, a první co je tak čumí kolik to má najeto. Přitom to není až tak podstatné. Ale to odbíháme od tématu, poradí někdo?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.