fyk77 Vloženo 8. Září 2007 Sdílet Vloženo 8. Září 2007 spokojenost zakaznika je na prvnim miste, proto je velmi dulezita vystupni kontrola. proste se musi vychytat ty posledni mouchy vystupni kontrola Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dědek Vloženo 8. Září 2007 Sdílet Vloženo 8. Září 2007 Ta pečlivost NDR soudruhů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_GK_ Vloženo 9. Září 2007 Sdílet Vloženo 9. Září 2007 Ježiši jak to vohejbaj a klepou přes dřívka jestli se takhle vyrábí auta pořád tak potěš pánbůh. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomasino Vloženo 10. Září 2007 Sdílet Vloženo 10. Září 2007 Tak to je fakt dobrý Mají začít dělat nový tak doufám, že nebudou mít podobnej přístup. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Vloženo 10. Září 2007 Sdílet Vloženo 10. Září 2007 spokojenost zakaznika je na prvnim miste, proto je velmi dulezita vystupni kontrola. proste se musi vychytat ty posledni mouchy vystupni kontrola No tak to je "cool" Já to říkám pořád, že kladivo je základní nástroj každého opraváře či servismena Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LUKY-007 Vloženo 10. Září 2007 Sdílet Vloženo 10. Září 2007 potes panbuch ,,, aj tak najlepsie je to jak manik nohou rovnal tu prednu masku .. kokooos tak to je fakt sila Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VitaP Vloženo 11. Září 2007 Sdílet Vloženo 11. Září 2007 Hááásky! Ale ani mne to nepřekvapuje. Mám poznatky z té doby z Bolky a bylo to podobné. Linka jela a když člověk nestihl něco zašroubovat tak měl po ruce kladivo a ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dragonetti Vloženo 11. Září 2007 Sdílet Vloženo 11. Září 2007 Ja ma poznatky z nedavne doby a je to furt to same . Kladivo je tam nejlepsi nastroj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 13. Září 2007 Sdílet Vloženo 13. Září 2007 Myslíte ze takhle delaj i nový koktavky rs? :p Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudyno Vloženo 24. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2007 Myslíte ze takhle delaj i nový koktavky rs? :p do doufam ze ne..... srdce by mi puklo kdy bych to vedel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 25. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2007 (editace) Kolikrat bys byl hodne prekvapenej jak se to dneska dela, kam se hrabe NDR na zlaty cesky-skodavacky rucicky .a znate to co oci nevidi srdce neboli Editováno: 25. Říjen 2007, autor: JasteR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 19. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2008 http://www.youtube.com/watch?v=8GlIuJlfR2Y Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.