omegus Vloženo 10. Září 2007 Sdílet Vloženo 10. Září 2007 Čaute hoši můj otec má felicii rv.95 a dneska se mu něco stalo s brzdama tak vám píšu neví co to může být, když jel tak mu dřelo něco na předních obou kolech myslel že to jsou sevřené brzdy tak se zkoušel jen tak rozjet a rozjel se takže sevřené nebudou no a jak dojel tak měl ty přední kotouče ůplně rozžhavené nevíte co by to mohlo být dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavie81 Vloženo 10. Září 2007 Sdílet Vloženo 10. Září 2007 Čaute hoši můj otec má felicii rv.95 a dneska se mu něco stalo s brzdama tak vám píšu neví co to může být, když jel tak mu dřelo něco na předních obou kolech myslel že to jsou sevřené brzdy tak se zkoušel jen tak rozjet a rozjel se takže sevřené nebudou no a jak dojel tak měl ty přední kotouče ůplně rozžhavené nevíte co by to mohlo být dík asi zadreny pistek v trmenu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omegus Vloženo 10. Září 2007 Autor Sdílet Vloženo 10. Září 2007 Čaute hoši můj otec má felicii rv.95 a dneska se mu něco stalo s brzdama tak vám píšu neví co to může být, když jel tak mu dřelo něco na předních obou kolech myslel že to jsou sevřené brzdy tak se zkoušel jen tak rozjet a rozjel se takže sevřené nebudou no a jak dojel tak měl ty přední kotouče ůplně rozžhavené nevíte co by to mohlo být dík asi zadreny pistek v trmenu ale je možné že se třmen sevře na obou předních kolech??? Protože jak přijel tak měl rozžhavené kotouče na obou kolech Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavie81 Vloženo 10. Září 2007 Sdílet Vloženo 10. Září 2007 Čaute hoši můj otec má felicii rv.95 a dneska se mu něco stalo s brzdama tak vám píšu neví co to může být, když jel tak mu dřelo něco na předních obou kolech myslel že to jsou sevřené brzdy tak se zkoušel jen tak rozjet a rozjel se takže sevřené nebudou no a jak dojel tak měl ty přední kotouče ůplně rozžhavené nevíte co by to mohlo být dík asi zadreny pistek v trmenu ale je možné že se třmen sevře na obou předních kolech??? Protože jak přijel tak měl rozžhavené kotouče na obou kolech treba jeden uz byl pridreny,jen se to nevsimlo,sundatjedno kolo,vydelat desticky a podivat se na ty pistky,pak rozhybat nebo vymenit,pak druhe kolo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omegus Vloženo 10. Září 2007 Autor Sdílet Vloženo 10. Září 2007 Čaute hoši můj otec má felicii rv.95 a dneska se mu něco stalo s brzdama tak vám píšu neví co to může být, když jel tak mu dřelo něco na předních obou kolech myslel že to jsou sevřené brzdy tak se zkoušel jen tak rozjet a rozjel se takže sevřené nebudou no a jak dojel tak měl ty přední kotouče ůplně rozžhavené nevíte co by to mohlo být dík asi zadreny pistek v trmenu ale je možné že se třmen sevře na obou předních kolech??? Protože jak přijel tak měl rozžhavené kotouče na obou kolech treba jeden uz byl pridreny,jen se to nevsimlo,sundatjedno kolo,vydelat desticky a podivat se na ty pistky,pak rozhybat nebo vymenit,pak druhe kolo no jo asi to tak bude ale stejně nám je divné že kdyby byly sevřené brzdy tak by se jen tak nerozjel na neutrál z mírného kopečku, já když sem měl favorita tak sem měl taky sevřenou levou přední brzdu a na tom samém místě sem se nerozjel no uvidíme zítra se na to podíváme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 17. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2007 tak co to bylo ? sjete desky na plech ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superflo Vloženo 18. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2007 tiez som za to ze to bude zadraty piest v strmeni..no videl som uz aj premačknutu hadicku na brzdovej kvapaline...mozno aj upchata moze byt... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.