bArt_Teschen Vloženo 11. Září 2007 Sdílet Vloženo 11. Září 2007 jedu, koukám na pal PC a jsem z toho vystřelenej ... neukazuje se mi venkovní teplota ?? Ví někdo proč ? kde soudruzi z NDR udělali chybu ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 11. Září 2007 Sdílet Vloženo 11. Září 2007 asi oxidace kontaktů na čidle proměřit vedení, změřit čidlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bArt_Teschen Vloženo 11. Září 2007 Autor Sdílet Vloženo 11. Září 2007 (editace) aha, diky, kde je prosim to cidlo ?? Editováno: 13. Říjen 2008, autor: olisoft citovanie predchadzajuceho prispevku je ZAKAZANE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 11. Září 2007 Sdílet Vloženo 11. Září 2007 za levou mřížkou v nárazníku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brasel Vloženo 11. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2008 prosim jak vypada to cidlo abych neco nepodelal mnel sem ten stejny problem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stihacka Vloženo 12. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2008 Je to takovej plastovej bazmek napojenej přímo na konektor vedení, je hned u houkaček na stejným svazku, to poznáš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vítězslav Rauch Vloženo 17. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2008 Někdo mi na parkovišti odštípnul čidlo i s konektorem , nevíte někdo jestli se dá nahradit nějakým termistorem? Nechce se mi dávat 600,- za origo... Kdybyste někdo věděl i jeho hodnoty, bylo by to super. Díky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trime Vloženo 25. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2008 Vie mi niekto poradiť ako premerať vedenia čidla pre meranie vonkajšej teploty. Čidlo nefunguje a neviem kde je chyba. Vo vedení alebo čidle. Prosím o radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vítězslav Rauch Vloženo 28. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2008 Proměř čidlo ohmetrem, při pokojové teplotě musí mít odpor kolem jednoho kiloohmu a při zahřívání rukou musí odpor klesat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.