Publikováno Září 11, 200718 r jedu, koukám na pal PC a jsem z toho vystřelenej ... neukazuje se mi venkovní teplota ?? Ví někdo proč ? kde soudruzi z NDR udělali chybu ?
Září 11, 200718 r Autor aha, diky, kde je prosim to cidlo ?? Upraveno Říjen 13, 200816 r od olisoft citovanie predchadzajuceho prispevku je ZAKAZANE
Říjen 12, 200816 r Je to takovej plastovej bazmek napojenej přímo na konektor vedení, je hned u houkaček na stejným svazku, to poznáš.
Říjen 17, 200816 r Někdo mi na parkovišti odštípnul čidlo i s konektorem , nevíte někdo jestli se dá nahradit nějakým termistorem? Nechce se mi dávat 600,- za origo... Kdybyste někdo věděl i jeho hodnoty, bylo by to super. Díky...
Říjen 25, 200816 r Vie mi niekto poradiť ako premerať vedenia čidla pre meranie vonkajšej teploty. Čidlo nefunguje a neviem kde je chyba. Vo vedení alebo čidle. Prosím o radu.
Říjen 28, 200816 r Proměř čidlo ohmetrem, při pokojové teplotě musí mít odpor kolem jednoho kiloohmu a při zahřívání rukou musí odpor klesat...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.