Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 3. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2015 Kdy nastává okamžik nejhorší zbrojní konverze v dějinách? Údajně 20 let po svatbě - to se do tý doby malá, lehká, štíhlá a obratná stíhačka přeměňuje na těžkej bombardér ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 4. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2015 Kolik uděláte ráno kliků? Já asi 50. A to jen u snídaně. Živě, iDnes, Gmail, Google+, Facebook… 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 5. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2015 Na L-živě už jsem skoro přestal chodit, protože co tam jsou ti "takyajťáci" schopní nablejt za bláboly ohledně elektriky, to je děs běs hrůza utrpení ... Gůůůgla + jsem zrušil, protože se mi na něj furt nasírali nějaký votrapové s nabídkama "přátelství" a Xichtoknihu jsem nikdy neměl, nemám a ani v budoucnu mít nehodlám. Takže zbejvají nějaký ty zpravodajský servery, tady škodovácký fórum, Bastlírna - a moje dvě mailový schránky. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 5. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2015 Proč jsem se dnes ráno probudil v nemocnici.....Když se nám nedávno rozbila sekačka na trávu, manželka mi neustále připomínala, abych ji opravil. Ale já jsem byl vždy zaneprázdněný. Na programu bylo: auto, fotbal, internet, rybaření, kamarádi, hospoda... něco, co bylo pro mne vždy mnohem důležitější.Nakonec přišla s nápadem, ve který doufala, že zabere.Když jsem přišel včera domů, seděla ve vysoké trávě a stříhala ji malými krejčovskými nůžkami. Tiše jsem ji chvíli pozoroval a pak jsem vešel do domu. Po pár minutách jsem se vrátil a podal jí zubní kartáček....."Až skončíš se stříháním, drahá, mohla bys zamést i dvůr?"Víc už si nepamatuju... 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 5. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2015 Recept na volské oči:Na rozpálený olej položte varlata a oči vám už vylezou samy. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 5. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2015 Aneb zkuste si pustit kotoučovej magneťák na plný koule ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 5. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2015 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slapnahrabe Vloženo 5. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2015 Jo z novinek mám také zachycený pár failů :-) 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 5. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2015 Vašek ma pravdu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 9. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2015 Sebevědomý mladík jdoucí po pláži sám od sebe začne vysvětlovat staršímu občanovi odpočívajícímu na schodech, proč nedokáže starší generace pochopit mladou:"Vy jste vyrostli v jiném světě, všeobecně vzato, ve velmi primitivním světě", řekl mladík dost nahlas, aby ho všichni okolo slyšeli."Mladí lidé dnes vyrůstají s televizí, s tryskáčema, cestováním ve vesmíru, člověkem chodícím po Měsíci. My máme atomovou energii, lodě, mobily, počítače s rychlostí světla... a mnohé další.Po chvíli ticha starý občan odpověděl takto:"Máš pravdu, synu. My jsme neměli tyto věci, když jsme byli mladí... tak jsme je vymysleli. No a teď, ty arogantní malé hovado, řekni, co ty děláš pro následující generaci?"Zazněl obrovský potlesk 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 9. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2015 (editace) Tohle už není počasí, ale demoverze krematoria. Editováno: 9. Srpen 2015, autor: Ondra16V 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 10. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2015 Alebo sucho tak, ze uz aj nymfomanke vyschla... -- Z mobilu 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 10. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2015 Včera jsem zkusil zalichotit jedné slečně na baru. Věta: "Jsi tak žhavá, že kdyby sis dala k obědu kukuřici, k večeři bys srala popcorn," nepadla zrovna na úrodnou zem. 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 10. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2015 Ondro osobne si ji to rikal? 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 10. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2015 Ale notak 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 10. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2015 Stejnak to vedro je nařízení EU. Prý, aby se tu uprchlíci cítili jako doma. 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 10. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2015 Nemá chybu.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 11. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2015 Nikdy nenosím výplatní pásku u sebe.Kdybych náhodou zemřel při nehodě, lidé by si mohli myslet, že šlo o sebevraždu. „Jak se daří vaší tchýni v nemocnici?“ „Asi se už brzy vrátí domů.“„Jak to?“„Doktor říkal, že se máme připravit na nejhorší.“ Žena se vrací po pěti hodinách z kosmetického salonu a hned ve dveřích volá na manžela: „Tak co, drahoušku, jak vypadám?“„No, aspoň jsi to zkusila…“ 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 12. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2015 -- Z mobilu 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 12. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2015 :D :D :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 13. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2015 Jeden neslusnejsi... Pepíček: Tatínku, jaký je rozdíl mezi kundičkou a píčou? Tatínek: Pojď sem synu, maminka spí, tak si tady sáhni, to je kundička, ale opatrně, ať tu píču nevzbudíš! -- Z mobilu 5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Effendi Vloženo 13. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2015 wirer : Ešta aj moja stará sa rehoce ako pominutá.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 13. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2015 Par grafickych... -- Z mobilu 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
camillio Vloženo 13. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2015 U nás se tedy školí vodiče jinak Ale asi to neni vtipný. Jen mi strašně štve nějaká práce, tak vymejšlim kraviny... 8) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 14. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2015 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.