Přejít na obsah

** Vtipy, vtipné obrázky, videa **

colins

Doporučené příspěvky

Baví se 2 blondýnky:

- Já ho miluju!
- Super, řekni mu to!
- Mu to

Co se knězi nejvíc líbí na jeho ministrantovi?

Jeho kadidlo...

Povídá manželka manželovi: "Ta coura z prvního patra se u kadeřníka chlubila, že už přefikla všechny chlapy v našem paneláku, kromě jedinýho. Co mi k tomu řekneš?"

manžel: "No tak to bude určitě ten brejlatej buzerant odnaproti. Ten je určitě ještě panic"

Bral jsem syna do skolky a byl jsem prekvapeny, kolik zen tam bylo na s auty 4x4. Pomyslel jsem si, ze zadna z nich ho stejne nevyuzije na offroad...

...Pak jsem je ale videl parkovat.

Víte jak se říká malému medvědovi, který přišel o ženu, práci a domov?

Medvídek míval.

Editováno: , autor: Galvi
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Maminka připravila k obědu králíčka.
Malému synkovi oběd náramně chutná a ptá se tatínka:
"Tati, co je to vůbec za maso?"
Tatínek hrdě odvětí:
"No, hádej - dám ti typ. Občas mi tak řiká i maminka."
V tom dcerka vyplivne sousto zpátky do talíře a s hrůzou říká bratrovi:
"Proboha, nejez to, to je č.rák!!!!!"

Odkaz ke komentáři

Stretnú sa dvaja kamaráti:
- Ako sa máš? Dlho som ta nevidel.
- Výborne, človeče, kúpil som si slona.
- Slona? Čo s nim?
- To je ti báječná vec. O kŕmenie sa nemusím starať, spasie mi trávnik, takže ho mam taký ako golfové ihrisko, umyje mi auto, deti si ním hrajú. No fakt skvelé.
- To znie dobre. Na koľko príde taký slon?
- Tak väčšinou okolo tridsať tisíc, ale že si to ty, predám ti ho za dvadsať.
- Fajn, dohodnuté.
Stretnú sa po pár týždňoch:
- Teda ty si mi dal! Trávnik na sračku, stromy polámané, všade samé hovná, sadol si mi auto, deti sa ho boja a manželka sa chce rozvádzať!
- Nepekne hovoríš o sloníkovi, takto ho nepredáš...

Odkaz ke komentáři

"Tati, proč nemůžu řídit naše auto? Vždyť jsem už dost starý!"
"Ty jo, ale naše auto ne."

Na hornickém učňáku je hodina odborné přípravy.

Učitel: "Učil ses?"
Učeň: "Jo."
Učitel: "Odpovídej celou větou!"
Učeň: "Jo, kurva!!!"

Co se může posrat, to se posere.

Co se posrat nemůže, to do tří dnů praskne a umře.

Odkaz ke komentáři

Toho šoféra zkopat do (_!_) zepředu, nejhorší je, že takovejch neblikajících hovad jezdí čím dál víc... A úplně nejhorší jsou frikulínský zmrdíci v audinách - když vám tohle udělají a vy silou vůle zabráníte kolizi a "vynadáte jim" pomocí klaksonu, tak jsou schopní vás vytáhnout z auta a fyzicky "si to s váma vyříkat"...

Odkaz ke komentáři

Já teda nevím, ale jako člověk, co na kole jezdil ročně několik tisíc, na tom videu nevidím nic vtipného. Že cyklista vzal za přední je normální, na motorkách se taky brzdí přední. A že to neudávkoval je taky normální, vzhledem k času a prostoru který měl . Tohle je podobný jedný místní specialitě - předjet relativně rychle jedoucího cyklistu pár metrů před křižovatkou, kde je auto stejně na vedlejší a šofér tedy hned po zařazení před kolo šlápne na brzdu. Lahůdka.

Odkaz ke komentáři

Ale zase aby to nebylo tak jednostranně ve prospěch těch bezmotorovejch šílenců - když stojím na křižovatce na červenou, jsem první v řadě a mám zapnutej blinkr doprava - a zezadu buď škvírou mezi autama a obrubníkem, nebo i přímo po chodníku se přilísá cyklista, zastaví se mi doslova loktem opřenej o pravý dveře, vzápětí padne zelená, já chci normálně odbočit doprava - a on se rozjede rovně, to byste vysloveně s chutí takovýho zmrda smetli...

Odkaz ke komentáři

Debilové jsou na obou stranách. Osobně jsem pravověrnej silničář, ale asi jeden z mála, kdo zvedne pracku když hodlá odbočovat, kdo se neprotlačuje křižovatkou mezi auty a chová se na silnici jako kdyby řidil pomalé vozidlo, třeba traktor. V zatáčce když vidím dopředu, tak slušnému řidiči vlekoucímu se za mnou uhnu a mávnu, že mě může předjet bo je v protisměru volno, když se potkáme na hodně úzké silnici s protijedoucím autem, tak zajedu na okraj a když to nestačí, tak zastavím. Když je horší viditelnost, natáhnu jedovatě žlutozelenou bundu a rozblikám světlo, i když je do tmy daleko. Já nevím, tohle mě po kouskách učili už v mateřský školce, na základce, táta mi to tloukl do hlavy a vlastní zodpovědnost mi prostě nedá. Jenže pak člověk předjíždí za šera borce v černých hadrech (bo černá je přece in), bez světel (nebo aspoň odrazek), bez helmy a má pocit totální marnosti. O tom, že pivko "je přece jonťák" raději ani nemluvě.

Abych nebyl úplně OT, tak jedna klasika:

Baví se sestry Williamsovy a Serena říká "hele ségra, se mi zdá, že nám táta sype do jídla nějaký hormony".

Venus: tvl, jak jsi na to přišla?

Serena: no, rostou mi chlupy tam, kde dříve nebyly

Venus: a jako kde, třeba?

Serena: no, třeba na koulích.

Odkaz ke komentáři

Podle mě měl ve chvíli, kdy řidič dupnul na brzdu, tu vzdálenost celkem slušnou vzhledem k dosavadní malé rychlosti. Reakční čas na brzdy měl delší, což chyba je, ale zásadní pochybení je na straně řidiče, který to prostě zašláp a strhnul. Nebyl-li by tam cyklista, možná by tam jel autor videa a dočkali bychom se jiných záběrů.

Editováno: , autor: camillio
Odkaz ke komentáři

Už 30km/h na kole není malá rychlost a na silničce je zabrždění na pár metrech celkem mazec. Však se hromada nehod aut stává v kolonách. Stačí půl sekundy nemít přilepené oči na autě před sebou.

Jsme OT, nechme to být. Problém je na obou stranách, v tom se shodneme :-)

Editováno: , autor: camillio
Odkaz ke komentáři

Jaký je rozdíl mezi Novou, MacGyverem a Babicou? 
Nova vám udělá z hovna senzaci, MacGyver bombu a Babica pomazánku.

Milé spaní po obědě,

Omlouvám se že jsem se k tobě ve školce choval jako kretén.
Miluji Tě, vrať se, chybíš mi.

Když chcete svolat rodinnou schůzi .....

.
.
.
.
.
.
... prostě jenom vypněte wifi router a vyčkejte v místnosti, ve které se nachází.

Hlášení v Zoo:

Prosíme maminku malé holčičky, která měla na sobě růžové šatičky. Dostavte se prosím ke lvímu výběhu, zbyly tu sandálky  :D

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...