Galvi Vloženo 20. Únor 2014 Sdílet Vloženo 20. Únor 2014 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orlov Vloženo 21. Únor 2014 Sdílet Vloženo 21. Únor 2014 Tak toto sadlo !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 21. Únor 2014 Sdílet Vloženo 21. Únor 2014 Jo to jsem slysel nazivo na F1 jak jsem jel do rachoty. Ruda ma vzdy kolem 12:30 hod ty volani a me to zrovna vychazi jak vyjizdim na odpoledni. Nekdy to jsou fakt dobre kousky se jeste divim ze na to nekdo skoci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 7. Březen 2014 Sdílet Vloženo 7. Březen 2014 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 7. Březen 2014 Sdílet Vloženo 7. Březen 2014 Co znamenaju kontrolky v aute? -- Z mobilu 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 7. Březen 2014 Sdílet Vloženo 7. Březen 2014 to jsem dnes videl na tabletu na google+ a ta fotka mi nesla stahnout. Tak si ji stahnu zde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 8. Březen 2014 Sdílet Vloženo 8. Březen 2014 :-D:-D ty kontrolky jsou super Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 8. Březen 2014 Sdílet Vloženo 8. Březen 2014 (editace) Bubble bum dobrý .. Kontrolky super...ale pozor máš na kolech nalepené housenky Editováno: 8. Březen 2014, autor: Galvi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 8. Březen 2014 Sdílet Vloženo 8. Březen 2014 Este jedna z fasabuku... -- Z mobilu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 14. Březen 2014 Sdílet Vloženo 14. Březen 2014 Sáblikovej konkurencia 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 17. Březen 2014 Sdílet Vloženo 17. Březen 2014 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 17. Březen 2014 Sdílet Vloženo 17. Březen 2014 :'> 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 23. Březen 2014 Sdílet Vloženo 23. Březen 2014 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 23. Březen 2014 Sdílet Vloženo 23. Březen 2014 Ehm co to??? Jak jsou ty konce drátů krásně odizolované.. už vidím, jak budu potřebovat setřít okno a budu spojovat drátky aby to stíralo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 23. Březen 2014 Sdílet Vloženo 23. Březen 2014 praveze v tom tkvie to umenie spojit vzdy tie spravne kabliky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 24. Březen 2014 Sdílet Vloženo 24. Březen 2014 Ne všichni tomu budou rozumět, už jsem to slyšel (nebo jen četl?) v češtině, ale tohle taky nemá chybu: https://www.youtube.com/watch?v=eumEuK1sD90&app=desktop 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 24. Březen 2014 Sdílet Vloženo 24. Březen 2014 Jak si píslušnice nejmenovaného přičmoudlého etnika dělají těhotenský test? Vezmou suchej rohlík a zasunou si ho DOVNITŘ. Pak 5 minut počkají a rohlík vytáhnou ven. Pokud je okousanej, je test pozitivní.... 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 24. Březen 2014 Sdílet Vloženo 24. Březen 2014 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 3. Duben 2014 Sdílet Vloženo 3. Duben 2014 (editace) Jano vojde do baru a vidi Fera celeho smutneho. Pride k nemu a pyta sa co sa mu stalo.-Pamatas sa ako som ti vravil o tej krasnej kolegyni, co som chcel uz dlho pozvat na rande, ale vzdy ked som ju videl, sa mi postavil?-Pamatam.-Tak som sa konecne odhodlal a pozval ju.-To je super, kedy idete?-Bolo to dnes vecer, ale bal som sa ze sa mi zase postavi a ze si to vsimne, tak som si ho prilepil k nohe izolepou.-Dobry napad.-Tak som zazvonil, a ona mi otvorila iba v takej priesvitnej kosielke.-A co bolo potom?-Kopol som ju do ksichtu... Po dlouhé noční souloži si muž všimne fotografie jiného muže na ženině nočním stolku a znejistí. "To je tvůj manžel?" zeptá se nervózně."Není, ty hloupý," odpoví ona a přitulí se k němu."Tak tvůj přítel?""Ne, vůbec ne," odpoví ona."Tvůj tatínek nebo snad bratr?" vyšetřuje muž a snaží se být klidný."Ne, ne, ne!!! " odpoví ona."Dobře, kdo to tedy do pekla je?""To jsem já před operací." První žena na Měsíci: - Houstone, máme problém!- Co?- Ale nic, nech to být.- Co se stalo?- Nic...- Tak mi to řekni.- Ne. Do firmy nastoupí nový šéf. Je o něm známo, že je to tvrďák. Poprvé prochází kancelářemi a vidí muže, který nic nedělá, opírá se o zeď a jen kouká. Říká si, že ukáže názorně všem ostatním, jak naloží s takovými, který se flákají.Jde k onomu muži a nahlas se důrazně ptá: "Jaký máš plat ?"Muž na to, trochu překvapeně: "12.000,- korun měsíčně ... proč ?"Šéf vytáhne peněženku, podá mu 6.000,- a zařve: "Tady máš dvoutýdenní plat a teď vypadni a už se tady neukazuj !!!"Muž vezme peníze a odejde. Šéf má dobrý pocit, že všem ukázal, jak v žádném případě nestrpí lenochy a přitom se ptá:Může mi někdo říct, co tu vlastně dělalo to líný hovado ?"A jeden zaměstnanec mu s klidem odpoví: "Dovezlo nám pizzu .... SMS ONA: Ahoj! Co děláš??ON: Ležím v posteli a myslím na tebe! A ty?ONA: Jsem na diskotéce! A stojím za tebou.. Editováno: 3. Duben 2014, autor: Galvi 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 12. Duben 2014 Sdílet Vloženo 12. Duben 2014 V supermarketu v oddělení zeleniny říká zákazník prodavači:"Prosím půl hlávky salátu.""Promiňte, ale prodáváme jen celé hlávky." odmítá prodavač."Víte co, zeptejte se svého vedoucího, jestli by to nebylo možné..."Prodavač jde teda za šéfem a informuje ho:... "Nějaký debil tam chce koupit jenom půl hlávky salátu..." v tom si uvědomí, že nespokojený zákazník stojí za ním a tak dodá:"a tento pán... má zájem o druhou polovinu."Šéf souhlasí s prodejem půl hlávky salátu a když spokojený zákazník odejde, říká prodavačovi:"Jste pohotový. Líbilo se mi jak jste z toho vybruslil. Odkud jste, chlapče?""Já jsem z Ostravy." odpověděl mladík."A proč jste odešel z Ostravy?""To víte, tam jsou jenom samý horníci a kurvy. Jinak nic.""Aha... Moje žena taky pochází z Ostravy...""Fakt? A na který šachtě fárala? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 12. Duben 2014 Sdílet Vloženo 12. Duben 2014 Jede chlap s náklaďákem po dálnici, špatně odhadne výšku nákladu a zasekne se pod mostem.Za chvíli dorazí policejní auto, jeden policista přijde ke kabině, ve které sedí naštvaný šofér a ptá se :"Tak co, řidiči, zasekl jste se, že?"..."Ne ty kokot, vezu most a došel mi benzín... Na Eifelovke stojí Američan, Francúz, Slovák a Róm. Zrazu Američan začne vyhadzovať štósy bankoviek a hovorí: My toho máme v Amerike veľa. Francúz začne vylievať litre šampanského a vína a hovorí: My toho máme vo Francúzsku veľa. Róm pozerá na Slováka a hovorí mu: Dúfam, že ťa nenapadajú žiadne somariny? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 12. Duben 2014 Sdílet Vloženo 12. Duben 2014 Nechápu ten zeleninovej vtip Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 12. Duben 2014 Sdílet Vloženo 12. Duben 2014 (editace) Ondrero no chce koupit pul hlavky a prodavac zapomnel ze stoji za nim ten zakaznik a pak mu to doslo tak aby neudelal z sebe idiota a tak si vymyslel ze to chtel jeste jeden zakaznik. Editováno: 12. Duben 2014, autor: ASPIRE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 12. Duben 2014 Sdílet Vloženo 12. Duben 2014 No a pak to pokračuje dál a to už vůbec nechápu 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 12. Duben 2014 Sdílet Vloženo 12. Duben 2014 no a pak ukazal jak je opravdu blby jak chtel opet z toho vybruslit tak se mu to nejak nepovedlo. A jesteli se zeptas kde ta zena farala tak to nereknu jelikoz zeny nefaraji , ale jen faraji na exukrze ted tu byla naposled v utery ministrne soc veci 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.