Ondra16V Vloženo 6. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2015 Jaký je rozdíl mezi Ransdorfem a Rathem? 9 443 000 000 Kč. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 6. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2015 . 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 6. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2015 tiež mám niekedy toto urobiť 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 7. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2015 https://www.facebook.com/iprima.cz/videos/987409244664160/?fref=nf 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 7. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2015 Žena povídá gynekologovi, že se opalovala nahá a že ji tam vletěla včela."Mohu použít dva způsoby: přírodní a umělý.""Co je ten přírodní?""Natáhnu si kondom, natřu žalud medem, vsunu ho, včelka se chytí a já ji vytáhnu."Paní souhlasí a když dojde na věc, doktor jede jako fretka."Ale, pane doktore, to jsme si nedomluvili!!!""Změnil jsem rozhodnutí. Já - tu - bestii - utluču!" 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 7. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2015 Vodní postel https://www.youtube.com/embed/9wm-Ge8LL7o?rel=0 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 7. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2015 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
camillio Vloženo 8. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2015 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 8. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2015 Velmi ukřičená, neatraktivní, žena s hrubými rysy vchází do Tesca s dvěma dětmi za sebou, křičíce na ně oplzlosti celou cestu k hlavnímu vchodu. Vrátný u vchodu jí říká s proslulou anglickou zdvořilostí: "Dobrý den madam, vítejte v Tescu. Máte nádherné dětičky. To jsou dvojčata?" A ta tlustá škaredá žena přestane křičet a potáhne nosem: "Samozřejmě že nejsou. Starší má devět a mladší sedm. Proč si myslíš, že jsou dvojčata. Copak vypadají stejně, ty idiote?" "Absolutně ne, madam", odpovídá jí opět zdvořile vrátný. "Jen nemůžu uvěřit tomu, že by takovou pí*u někdo šukal dvakrát."--------------Žena přijde na policejní stanici: "Prosím vás, pomozte mi, můj muž se ztratil." Policista založí papír do stroje a povídá: "Můžete nám ho popsat?" - "No, měří asi sto padesát centimetrů, váží devadesát pět kilo, má pleš, velké břicho, falešné zuby... Víte, co? Zapomeňte na to." Paní Nováková se dívá na svého muže a říká: „Pepo, chudák náš kluk. Cucá už ten bonbon tři dny, nerozbalíme mu ho konečně?“ Baví se dva policajti: “Ty brďo, kde si sehnal ty boty?““To jsou boty z krokodýla, když jsem byl v Africe na dovolené, zastřelil jsem tam krokodýla a mám z něho tyhle boty.“Druhý policajt jede taky do Afriky, za měsíc se vrátí a opět se setká s oním majitelem krokodýlích bot. Ten se ho hned ptá:“Tak co, jak to šlo?““Ále, koupil jsem si pušku, dva dny jsem jak debil čekal, vyhlížel ho a když jsem tu kurvu zelenou konečně dostal, tak byl bosej...“ 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 9. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2015 . 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PyroSVK Vloženo 9. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2015 Cigan obycajny (Romus Vulgaris)Zivocisny druh, ktory patri medzi primaty, vacsinou nizsieho vzrastu a tmavej pleti.Samica moze vrhnut mladata aj niekolkokrat rocne, tie potom cicaju socialne davky az do konca zivota.Boji sa vody, ma preto charakteristicky zapach. Za lepsimi socialnymi davkami zvykne migrovat.Romus vulgaris je nebezpecny a zakonom chraneny. 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sparco gti Vloženo 11. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2015 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 11. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2015 TV Nova no Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 11. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2015 Základní rozdělení žen:1) Václavky: do 20 let. Drží se kořenů.2) Blešky: 20 - 30 let. Skáčou z postele do postele.3) Tesilky: 30 - 40 let. Jsou k neroztrhání.4) Sokolky: 40 - 50 let. Když se svléknou, člověk řekne: „No nazdar!”5) Cibulky: 50 let a více. Čím více se svlékají, tím více by člověk brečel.-------------------„Tati, tati, hoří nám dům!“ „Psst nekřič, ať nevzbudíš maminku!“ 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 11. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2015 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 13. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2015 Jitka https://www.facebook.com/primacool/videos/10153346734186245/ 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 15. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2015 Vianocny... -- Z mobilu 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 15. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2015 Jak je možné, že fotky jsou perfektně hranaté, když všechny fotoobjektivy jsou kulaté. To nemůže být náhoda. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 15. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2015 Jednoduchá odpověď - protože dřív filmová fotocitlivá emulze a dneska fotocitlivý snímače jsou uspořádaný do pravoúhlýho tvaru. Objektiv sám o sobě promítá obraz do kruhu, použitelná oblast obrazovýho pole je vymezená tím snímacím prvkem. Kdyby se naši předkové usnesli, že nejvhodnější je šestiúhelníkovej tvar, asi by se dodneška používal tvar buňky včelího plástu (má tu vlastnost, že nejlíp využívá skoro jakoukoliv plochu = s nejmenším "zbytkem" = "odpadem"). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 15. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2015 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 16. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2015 Ondra to nemyslel jako vtip? Svět se řítí do řiti Když už jsme u toho: "...tvar buňky včelího plástu (má tu vlastnost, že nejlíp využívá skoro jakoukoliv plochu = s nejmenším "zbytkem" = "odpadem")." Jen za předpokladu, že jsou všechny stejně veliké a tím pádem při splnění stejné podmínky u čtverce/obdélníku to platí taky. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 16. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2015 To mi připomíná.... Můžu sušit venku prádlo, když je tam 40° a přitom ho musím prát na 30° ??? 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 16. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2015 http://www.kvizy-testy.cz/namemat/gate/2 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 16. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2015 tak nevím, že bych byl zrovna bojovník s bojovým duchem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 16. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2015 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.