Ondra16V Vloženo 27. Červen 2017 Sdílet Vloženo 27. Červen 2017 Žena mi dovolila nechat si udělat tetování.Ale jen na nějakém bezvýznamném místě.Tak jsem si ho nechal udělat v Brně. 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 27. Červen 2017 Sdílet Vloženo 27. Červen 2017 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JirkaBrno Vloženo 27. Červen 2017 Sdílet Vloženo 27. Červen 2017 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 28. Červen 2017 Sdílet Vloženo 28. Červen 2017 Chlápek myje auto se svým synem,když ten se najednou zeptá: "Tati?Nemůžeš raději použít houbu?" 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 30. Červen 2017 Sdílet Vloženo 30. Červen 2017 Přijde chlápek do hospody:"3 Rumy!", barman na to: "Proč 3?""Tak víte, mám dva bratry a každý žije v jiném koutě světa a nemáme čas chodit spolu do hospody, tak každý, když jde pít, pije za každého." Takto chodí pravidelně, až jednoho dne příjde a říká:"2 Rumy!""Co? Jste se pohádali s bratrem?""Nene, já jsem přestal pít!" 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 30. Červen 2017 Sdílet Vloženo 30. Červen 2017 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 30. Červen 2017 Sdílet Vloženo 30. Červen 2017 Prostě Ostrava 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sir_Jarek Vloženo 30. Červen 2017 Sdílet Vloženo 30. Červen 2017 No to mi poser plíce, to je teda účtenka jak stehno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 30. Červen 2017 Sdílet Vloženo 30. Červen 2017 Tady se posral leda kůň Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sir_Jarek Vloženo 30. Červen 2017 Sdílet Vloženo 30. Červen 2017 Kůň si to může dovolit ...a bez ztráty cti 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 1. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2017 Ztratil se Pitbull... Tomu,kdo ho najde, se moc omlouvám... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 2. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2017 Kanibali chytia Američana, Rusa a Slováka.Náčelník hovorí: "Máte týždeň na to, aby ste mi povedali také číslo, aké som ešte v živote nepočul. Inak vás zožerieme."Po týždni predstúpi Američan a vraví: " 500 miliónov kvardiliriárdbiliónov."Náčelník: "Uff, to bolo dobré, ale už som to počul, preto ťa zožerieme."Rus: "Nekonečno tri." Náčelník: "No, to bolo lepšie, ale aj to som už počul, preto aj teba zožerieme." Slovák: "Pokokot." Náčelník: "Pokokot? A to je koľko?" Slovák: "To je odtiaľto až hentam do piče." 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 2. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2017 Voják v autobuse osloví krásnou jeptišku,zda by s ním nechtěla mít sex."Jsem zaslíbená Bohu," odsekne mu ona."Já ti poradím, jak ji dostat," říká vojákovi autobusák."Ona se chodí modlit každou noc na hřbitov.Převlékni se do bílého hávu s kapucí, přidělej si plnovous a řekni, že jsi Bůh. "Ještě ten večer to mladík zkusí. "Jsem Bůh a musíš mít se mnou sex!" Jeptiška souhlasí. "Bože, prosím, ale jen anální, ať navždy zůstanu pannou. Bůh souhlasí. Když je po všem, sundá si kapuci a plnovous a vítězně hlásí: "Ha, ha, ha, já jsem voják!" A jeptiška si sundá čepec a povídá: "Ha, ha, ha, a já jsem autobusák 5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 3. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2017 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 3. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2017 Od mala nám vtloukají do hlavy, abychom byli přirození.Bohužel to dost lidí, kteří se tím řídí, pochopilo špatně. 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sir_Jarek Vloženo 3. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2017 (editace) ...a další jim to rádi připomínají......že opravdu jsou přirození Editováno: 4. Červenec 2017, autor: Sir_Jarek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 4. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2017 Koukám, že Škodovka má nový model, Karoq. Pokud budou v pojmenovávání modelů pokračovat jmény s "K" na začátku a "Q" na konci, tak mám pár tipů na názvy:Kokodáq - auto pro ženyKominíq - auto s dieslovým motorem, zejména TDiKolibříq - malá nákupní taškaKošíčeq - trošku větší nákupní taška Kokůteq - předtuněná nejlevnější Fábie ve fejsliftu Kapříq - rádoby obojživelný model Kunďáq - něco jako sportovní model 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sir_Jarek Vloženo 4. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2017 Taky přibude Kalíšeq - jednoválcový tříturbový model (Kalíšeq 0,3 Triturbo) s mimořádně nízkými emisemi, komfortem i jízdními zážitky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sir_Jarek Vloženo 4. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2017 (editace) Dále přijdou na řadu: Komáreq - úplně nejmenší model bez zavazadlového prostoru Karkulaq - speciální edice s červeným lakem, červenými potahy, červenou palubní deskou, červenými plasty, červenými elektrony a červeným krytem motoru Kalkulaq - speciální nízkorozpočtová verze Fabie (dříve Junior) s dřevěnými sedadly, řetízky misto dveří a bez volantu (ten lze objednat za příplatek) Kurevniq - reprezentativní velkoprostorový dvoumístný model s širokým dvoulůžkem, barem a neprůsvitnými roletkami Kbelíq - minipick-up na platformě Citiga Kalašníq - speciál pro armádu Kebabíq - mimořádně odolný model s ovladači s chromvanadiové oceli, traverzovými nárazníky, otvory v sedačkách a řídkou samoúklidovou mříží místo podlahy, speciálním zavazadlovým prostorem pro kozy (zvaným chlíveq, s plnou podlahou, by jim nepropadávala kopýtka) určeným pro muslimské přistěhovalce Editováno: 5. Červenec 2017, autor: Sir_Jarek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 5. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2017 Klasiky, které neomrzí Slečno, bojíte se bouřky?? Moc! Proč se ptáte?? No, protože ho mám jako hrom! Slečno, máte ráda vánek, ptá se chlapec.. Ano mám odpoví slečna. Chlapec: Tak já vám ho tam fouknu Slečno, nejsem sice zahradník, ale rád bych vám ho tam vsadil... ...Nejsem sice slepice, ale myslím, že bych ho tam snesla. Slečno, máte ráda zvuk formátovací pily? Ne nemám.. .Tak já vás přeříznu klasickým stylem... 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 5. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2017 Teď je nejlepší doba pro návštěvu mekáče.Středoškoláci se zaučují a ještě neumí šidit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 6. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2017 - "Včera jsem měl sex 'na Miroslava'."- "To je co, prosím tě?"- "No, že jsem jí donutil." 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 6. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2017 Twl, z té hříbkové by mi asi na hlavě narostl klobouček... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 6. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2017 no to bude něco jako kostka ve skluzu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 6. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2017 Manželé jsou v ZOO a když jsou před klecí s orangutanem muž povídá:"Helčo, ukaž mu kozy, schválně co budě dělat..."Orangutan začne skákat celý nadržený."Teď mu zkus ukázat i čurinu... schválně..."Žena se rozhlédne a když vidí, že nikdo kolem není, tak si stáhne kalhotky.Orangutan je celý vyřízený, bouchá do klece a dělá salta. Muž najednou otevře dveře, strčí tam ženu a povídá: "Tak a teď mu vysvětli, že tě bolí hlava." 9 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.