Ondra16V Vloženo 12. Červen 2018 Sdílet Vloženo 12. Červen 2018 Začátek romské pohádky: Bylo nebylo na zahradě železo... 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mezek Vloženo 12. Červen 2018 Sdílet Vloženo 12. Červen 2018 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panjawa Vloženo 12. Červen 2018 Sdílet Vloženo 12. Červen 2018 Přijedou tři Pražané do Brna a večer jdou do hospody, kde už sedí dost štamgastů. Po pěti minutách k nim zamíří od stolu štamgastů jeden chlap a ptá se jich: Že je Starobrno lepší než Staropramen? Pražáci se na něj podezřele podívají a pak odpoví: „Jo, je.“ Muž odejde a za chvíli přijde znovu: „Že jsou tu hezčí holky než v Praze?“ Pražáci znovu pohotově odpoví: „Jasně, jsou.“ Chlapík zase odejde a vrátí se za minutu: „Stejně prej dostanete přes držku.“ 3 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 12. Červen 2018 Sdílet Vloženo 12. Červen 2018 1 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 12. Červen 2018 Sdílet Vloženo 12. Červen 2018 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 13. Červen 2018 Sdílet Vloženo 13. Červen 2018 Už konečně vím jak vypadá ten Bit-Coin (pro neznalé Coin je anglicky mince ) 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sk0d@ Vloženo 13. Červen 2018 Sdílet Vloženo 13. Červen 2018 Volající: Dovolal jsem se do Gordonovy pizzerie ? GOOGLE: Ne pane, toto je Google pizzerie. Volající: Pak jsem si tedy musel splést číslo, omlouvám se. GOOGLE: Nikoli pane, Google minulý měsíc koupil Gordonovu pizzerii. Volající: Dobrá, rád bych si tedy objednal pizzu. GOOGLE: Chcete vaši obvyklou objednávku ? Volající: Mou obvyklou ? Vy mně znáte ? GOOGLE: Dle Vašeho ID data sheetu volajícího jste si za posledních 12 telefonátů objednal extra velkou pizzu, s třemi druhy sýrů, klobásou, chilli papričkami, houbami a masovými koulemi na vysokém těstě. Volající: OK! To chci… GOOGLE: Mohu doporučit, abyste si tentokrát objednal pizzu s riccottou, rukolou, sušenými rajčaty a olivami na tenkém, bezlepkovém, celozrnném těstě ? Volající: Cože ? Já nenávidím zeleninu... GOOGLE: Váš cholesterol je vysoký, pane. Volající: Jak to kur.a víte ? GOOGLE: No, porovnali jsme Vaše číslo s vašimi zdravotními záznamy. Máme výsledky vašich krevních testů za posledních 7 let. Volající: Dobrá, ale já nechci vaši plesnivou zeleninovou pizzu, léky na vysoký cholesterol už beru. GOOGLE: Promiňte pane, ale léky neberete pravidelně. Dle naší databáze jste si koupil jen jednou krabičku 30 pilulek na cholesterol v síti "drug RX" před čtyřmi měsíci. Volající: Kupoval jsem i v jiných lékárnách. GOOGLE: To se na výpisu Vaší kreditní karty neukazuje. Volající: Zaplatil jsem hotově. GOOGLE: Ale dle výpisu Vaší banky jste si nevybíral dostatek hotovosti. Volající: Mám jiný zdroj příjmu v hotovosti. GOOGLE: To nesouhlasí s Vaším posledním daňovým přiznáním. Leda byste si je koupil penězi z nepřiznaného příjmu, což je protizákonné. Volající: CO TO píííp ?! GOOGLE: Omlouvám se, pane, tyto informace používáme čistě proto, abychom Vám mohli pomoci. Volající: To stačí! Je mi zle z těch Vašich Googlů, Facebooků, Twitterů, WhatsAppů a všech podobnejch kokotin. Letim na ostrov, kde není internet, kabelovka, žádnej mobilní signál a nikdo, kdo by mě mohl sledovat, nebo mě špehovat. GOOGLE: Rozumím pane, ale musíte si napřed vyzvednout nový pas, před 6 týdny Vám totiž vypršela platnost. 1 6 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mezek Vloženo 13. Červen 2018 Sdílet Vloženo 13. Červen 2018 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Čečulák Vloženo 13. Červen 2018 Sdílet Vloženo 13. Červen 2018 VID-20180613-WA0001.mp4 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 13. Červen 2018 Sdílet Vloženo 13. Červen 2018 Škoda-auto prý za každý prodaný vůz zasadí strom.To je sice hezké, ale jak budou Ti lidé couvat? 1 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stafa Vloženo 14. Červen 2018 Sdílet Vloženo 14. Červen 2018 Ak to niekoho zaujíma, výsledok je : -31/12 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mezek Vloženo 14. Červen 2018 Sdílet Vloženo 14. Červen 2018 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mezek Vloženo 14. Červen 2018 Sdílet Vloženo 14. Červen 2018 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 15. Červen 2018 Sdílet Vloženo 15. Červen 2018 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 15. Červen 2018 Sdílet Vloženo 15. Červen 2018 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 15. Červen 2018 Sdílet Vloženo 15. Červen 2018 1 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mezek Vloženo 15. Červen 2018 Sdílet Vloženo 15. Červen 2018 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mezek Vloženo 15. Červen 2018 Sdílet Vloženo 15. Červen 2018 (editace) Super polep auta : To nemá chybu Editováno: 15. Červen 2018, autor: Mezek 2 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mezek Vloženo 15. Červen 2018 Sdílet Vloženo 15. Červen 2018 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 16. Červen 2018 Sdílet Vloženo 16. Červen 2018 1 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mezek Vloženo 16. Červen 2018 Sdílet Vloženo 16. Červen 2018 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mezek Vloženo 17. Červen 2018 Sdílet Vloženo 17. Červen 2018 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 17. Červen 2018 Sdílet Vloženo 17. Červen 2018 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 17. Červen 2018 Sdílet Vloženo 17. Červen 2018 Nejoblíbenější snídaně Josefa Fritzla:Dcereálie Po vzoru Národního divadla budou onkologická oddělení nad vstupními dveřmi instalovat nápis: “Nádor v sobě.” Jedním uchem to jde dovnitř, druhým ven a přece to zůstane v hlavě. Co to je? . . . Krumpáč. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mezek Vloženo 17. Červen 2018 Sdílet Vloženo 17. Červen 2018 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.