Peete Vloženo 13. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2006 Chuck Norris napočítal do nekonečna. Dvakrát * Chuck Norris zemřel před 10 lety ale Smrtka neměla odvahu mu to říct * Chuck Norris umí dělit nulou * Chuck Norris musí třídit prádlo na tři hromady - bílé, barevné a krvavé * Kdyz jde Bubák spát, každou noc se podívá pod postel jestli tam není Chuck Norris * Chuck Norris je častým dárcem krve pro Červený Kříž. Jen ne svojí vlastní * Chuck Norris hrál ruskou ruletu s plně nabitou zbraní a vyhrál * Když Chuck Norris spadne do vody, nebude mokrý, ale voda bude Chuck Norris * Teorie evoluce neexistuje, existuje pouze seznam živočišných druhů, které nechal Chuck Norris přežít. * Pokud má Chuck Norris zpoždění, čas by měl radši sakra zpomalit * Chuck Norris dokáže pálit mravence lupou. V noci. * Chuck Norris je první človek, který porazil betonovou zeď v tenise. * Slzy Chucka Norrise léčí rakovinu. Škoda, že nikdy neplakal. * Na poslední stránce Guinnessovy knihy světových rekordů je malým písmem uvedeno že všechny rekordy drží Chuck Norris, zde uvedení lidé jsou ti co jsou mu nejblíž * Nekteří lidé nosí pyjamo se Supermanem. Superman nosí pyjamo s Chuckem Norrisem * Nejsou žádné odlišné rasy, jenom země plné lidí, které Chuck Norris zbil do různých odstínů černé, modré a žluté * Chuck Norris si v KFC objednal BigMac a dostal ho * V Iráku nebyly žadné zbraně hromadného ničení. Chuck Norris žije v Oklahomě * Chuck Norris zničil periodickou tabulku prvků protože uznává pouze prvek překvapení * Na Nagasaki nikdy žádná bomba nespadla, to jen Chuck Norris vyskočil z letadla a udeřil do země * Značka „parkování pro handicapované“ neznamená, že zde mohou parkovat postižení, znamená to, že tam parkuje Chuck Norris a pokud tam zastavíte udělá z Vás handicapovaného. * V průměrném obývacím pokoji je 1242 věcí, pomocí nichž by Vás Chuck Norris dokázal zabít Včetně samotného pokoje * Chuck Norris nespí, jen čeká * Zbraně nezabíjejí, to Chuck Norris * Hlavní příčiny smrti v USA jsou: 1.Onemocnění srdce, 2.Chuck Norris, 3.Rakovina * Okolní vesmír existuje, protože se bojí být na stejné planetě jako Chuck Norris * Chuck Norris nečte knihy, jen je pořádně zmáčkne a dostane informace, co potřebuje * Chuck Norris je tak rychlý, že může oběhnout Zemi a udeřit se do zad * Chuck Norris nenosí hodinky, on prostě určí kolik je hodin * Většina lidí má 23 párů chromozómů Chuck jich má 72 a všechny jsou smrtelné * Chuck Norris zná poslední číslo čísla Pí * Někteří lidé mají jednu mozkovou hemisféru větší než druhou Chuck Norris má větší obě * Chuck Norris vynalezl celé spektrum barev kromě růžové Tu vynalezl Tom Cruise * Chuck Norris umí roztáhnout diamant a proměnit ho tak v uhlí * Žádné globální oteplování neexistuje, to jen Chuck Norris přiblížil Slunce, když mu bylo chladno * Za každým úspěšným mužem je žena, za každým mrtvým mužem je Chuck Norris * Když bůh řekl „budiž světlo“, Chuck Norris čekal až poprosí * Chuck Norris jednou kopl koně do brady. Jeho potomci jsou dnes známí jako žirafy * Ozzy Osbourne ukusuje hlavy netopýrům, Chuck Norris to dělá tygrům usurijským * Chuck Norris umí dělat bubliny z hovězích steaků Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wassermann Vloženo 16. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2006 Přijímací pohovor v Ikea... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wassermann Vloženo 16. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2006 (editace) Pro ty, kteří potřebují návod... Editováno: 16. Listopad 2006, autor: Wassermann Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 17. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2006 ČSR - Češi Slováci Romové ČSSR - Češi Slováci Spousta Romů ČSFR - Češi Slováci Fúra Romů ČR - Češi Romové SR - Slováci Romové ROH - Robotníkov oklameme hneď ČSAD - Čakajte Somári Autobus dojde za normalizácie sa nesmelo písať spolu ROHČSAD - Rýchlo Odstráňte Husáka Čakám stále Alexander Dubček celkom normálne sa mohlo písať UVKSČ - Už Vládnu Konečne Slováci Čechom pretože predstavitelia UV nechápali dobu prišiel GORBAČOV - Generálna Oprava Rekonštrukcia Brežneva Andropova Černenka Ostatných Vedení Pretože ostatné vedenia nechápali prišiel do čela HAVEL a začali vládnuť Herci Alkoholici Veksláci Emigranti Lumpové a vzniklo OF - Otrlí alebo Ožralí Flamendri na Slovensku VPN - Vedomo Podvedieme Národ a pretož pán HAVEL povedal že chátra z ulice nebude rozhodovať o tom čo budeme mi hore robiť vznikli v Čechách strany ODS - Občany Daněma Sedřeme ČSSD - Čechy Stále Sdíráme Daněmi KDU ČSL Křesťani Daně Uvalí Českému Lidu KSČM - Krysy Stále Čechy Mučí kde jsou ty krysy no přece ve všech stranách většina vzešla z KSČ a čo na Slovensku HZDS - Hovno Zas Dostanú Slováci SNS - Stále Nasraný Slota SDKU - Slovákom Dane Kruto Uvalíme SMK - Slovákov Maďari Klamú ANO - Analfabeti Národ Oblbujú KDH - Kresťani Daňami Hrozia SMER - Slováci Máme Efektívne Riešenie spoločné skratky VZP - Vaše Zdravie Podlomíme NBU - Národ Blbneme Udatne, Největší Budova udavačů SZ - Svět Změníme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 17. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2006 Teplouškej Tabáček Ahoj,kdo mě chce? Jsem teploučký Franta Co má rád teplo A svýho trabanta Ahoj, čekám doma No to je fakt kláda Držím si ji v ruce Čekám na kamaráda Pohodlnej můj obýváček Promaštěnej mám svůj kakáček Půl dne pindíka hňástat Pak stříkáro Pohoda, klídek, masturbáro Nejspíš jsem jen teploučkej čím dál víc Nehoňte si ho, pane, ten klacík zatracenej Doufám jen, že ještě nejste vysemeněnej Trpím trochu prdíkama k nezatlačení Vražte mi ho tam, pane, to je mé řešení Pohodlnej můj obýváček Promaštěnej mám svůj kakáček Půl dne pindíka hňástat Pak stříkáro Pohoda, klídek, masturbáro Nejspíš jsem jen teploučkej čím dál víc Stojící péro je nevyhoněné A bude vyhoněno, žádný ne že ne Kropicí péro stříkne do mé tváře Mé tváře budou jak slabikáře Pokusím se vám ho honit přeslastně S tím počítám, že nebudete předčasně A vyhoním a postříkám okolí Je to prostě bomba a vůbec to nebolí Víceméně mě to dobře uspokojuje Honit je návykový - hele, už ejakuluje! Postříkanej mám svůj obýváček A protáhnutej mám svůj kakáček Půl dne pindíka jsem hňástal, pak stříkáro Pohoda, žaloudek, masturbáro Nejspíš jsem jen teploučkej čím dál víc Ochablé péro je vyhoněné A bylo vyhoněno, žádný ne že ne Kropilo péro, vstříklo do mé tváře A teď mám tváře jako slabikáře Vyhonil jsem vám ho přeslastně A dělal to tak, abyste nebyl předčasně A vyhonil a postříkal okolí Byla to bomba a vůbec to nebolí Víceméně se to dobře uspokojuje Honit je návykový - hele, už elakuluje! Víceméně se mě to dobře uspokojuje Honit je návykový - hele, už ejakuluje.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MUSA Vloženo 17. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2006 Stojí policajti na přechodu a koukaj na stopujícího cikána. Najednou ze zatáčky vyjede kamion a cikána přejede. Koukne se zpět a na cikána couvne. To udělá ještě 2x a poté odjede. Policajti na to koukaj, kroutí hlavama a potom jeden řekne: Tak to byla brutální sebevražda, co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bohosu Vloženo 17. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2006 Probudí se medvěd po zimě a je děsně nadrženej, tak hledá, co by znásilnil, už dvě hodiny běhá po lese a nikde nic, už je fakt úplně na nervy a najednou vidí ježka, čapne ho do tlapy, ježek se stočí do klubka,medvěd ho vztekle otáčí do kola a hledá otvor pak na něj zařve: "kde máš píču??!!" ježek na to: "já žádnou nemám", medvěd "čims to řek, vole, číms to řek??!!" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MUSA Vloženo 17. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2006 Manžel odjíždí na služebku a nechává doma s obavou svoji manželku. Říká jí: "Pamatuj, že máme toho papouška, že vykecá všechno co uvidí. Tak doufám, že se tady nebudeš válet s cizíma chlapama !" Chlápek odjede, večer už je tam milenec. Manželka smutná, že maj teď toho zmetka papouška, kterej všechno vykdáká ... Borec to vyřešil, přehodil přes klec deku a říká: "Teď miláčku nám nic nebrání. Dneska to bude divoký, předvedu ti něco úžasnýho!!! Ženská celá žhavá se ptá co to jako bude: "Hele ty si stoupneš zádama ke mě mezi futra, předkloníš se, já se rozeběhnu z kuchyně, udělát dvakrát přemet a vrazím ti ho tam zezadu!!!" ... A z klece se ozve: "Do prdele, to mi radši vyřízěnte jazyk, ale to musím vidět !!!! " Kapitán vyučuje policejní nováčky matiku. 5-7+2=0 "chápete?", ptá se. Nováčci samozřejmě nechápou. "Dobrá, vysvětlíme si to na příkladě - v autobuse jede 5 policistů, 7 jich vystoupí. Kolik policistů musí nastoupit, aby v autobuse nikdo nebyl ??" prijede blondynka do autoservisu ze chce vymenit takovou tu tycinku na mereni oleje...mechanik na ni: "a co na ni mate rozbiteho?" bloncka "ale, asi se zmensila, protoze uz nedosahne na ten olej" )))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wassermann Vloženo 21. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2006 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 24. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2006 http://hroch.chummy.org/fernet.mp3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wassermann Vloženo 24. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2006 Plážový lev... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wassermann Vloženo 24. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2006 A ještě jednou Vodafone... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bemo Vloženo 29. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2006 EKOLOGICKÁ VÝZVA Nekupuj živý vianočný stromček ! Daj si do izby policajta. Je zelený, má hviezdičky a visia mu gule. Ak zoženieš dopraváka, bude Ti aj svietiť ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 29. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2006 Plážový lev... To je celej Bobik na ty fotce (ten s tim kruhem) Uplne identicka kopie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wassermann Vloženo 29. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2006 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wassermann Vloženo 29. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2006 Plážový lev... To je celej Bobik na ty fotce (ten s tim kruhem) Uplne identicka kopie Jsem netušil, že bude připomínat někoho konkrétního... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wassermann Vloženo 29. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2006 Paní učitelka přijde do třídy a povidá dětem:"Dneska si budeme povídat jak máte rádi pana Paroubka." Přihlásí se Anička a povidá: "Já ho mám tak ráda, že bych si ho nechala vytetovat na ramínko." Paní učitelka se jí ptá proč. Anička odpoví: "Protože když porostu, tak Paroubek poroste se mnou." Přihlásí se Pepíček: "Já bych si ho nechal vytetovat na pinďourka." Paní učitelka se zeptá:"Proč zrovna tam?" Pepíček:" No, buď půjde do piči nebo bude viset." Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wassermann Vloženo 29. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2006 Všeho moc škodí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wassermann Vloženo 29. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2006 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wassermann Vloženo 29. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2006 Nechci se opakovat, ale snad to tu ještě nebylo... Čert aby vzal ženský za volantem: Když jsem se dnes ráno při jízdě po dálnici podíval do levého jízdního pruhu, uviděl jsem vedle sebe ženu v posledním modelu BMW, která si frčela 150-tkou, a přitom si ve zpětném zrcátku malovala oční linky!!! Na chvíli jsem se zadíval jinam, a když jsem se po ní znova ohlédl, byla napůl v mém jízdním pruhu, a pořád si cosi malovala na ten ksicht!!! Já teda něco vydržím, ale tohle mě tak vyděsilo, že jsem upustil svůj holící strojek, který mi při pádu vyrazil z druhé ruky koblihu. Jak jsem se zmateně snažil vycentrovat vůz koleny opřenými o volant a zároveň zachytit koblihu, vyrazilo mi to mobil od ucha, a ten spadl do kelímku s kávou, který jsem měl mezi nohama. Kafe se vylilo a popálilo mě nakoulích, zničilo mi mobil, a přerušil se mi tak velmi důležitý hovor... Zasrané baby za volantem!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 29. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2006 Plážový lev... To je celej Bobik na ty fotce (ten s tim kruhem) Uplne identicka kopie Jsem netušil, že bude připomínat někoho konkrétního... njn, je vidět, že i vtipy se malujou podle skutečnejch situací Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oct Vloženo 29. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2006 (editace) Ahoj Bobiku, neni to absolutne nic osobniho, predem se omlouvam, ale dat to sem musim konec Bobika, nastesti jen reklamy Je to ten sot "Bobik jako star" Editováno: 29. Listopad 2006, autor: oct Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 29. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2006 víno, feny, zpěv Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wassermann Vloženo 3. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2006 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wassermann Vloženo 3. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2006 (editace) Je to u Vás taky tak? Editováno: 3. Prosinec 2006, autor: Wassermann Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.