mischicka Vloženo 23. Únor 2007 Sdílet Vloženo 23. Únor 2007 Vtip s názorným obrázkem Ježíš oslavuje 33. narozeniny a jeho apoštolové přemýšlí, co mu dát za dar, co ještě Ježíš nemá. A vymysleli, že mu zaplatí lehkou děvu. Zavřou Ježíše s lehkou děvou do místnosti a čekají. Čekají hodinu.... čekají dvě hodiny..... čekají tři hodiny. Po čtyřech hodinách vyběhne lehká děva se strašným křikem: " Ježíšmarjááá, ježíšmarjááá, co já teď budu dělat, co budu dělat ?!??!" Apoštolům to nedá a tak se jdou zeptat Ježíše, co se stalo. A Ježíš povídá: "Povídali jsme si hodinu, dvě hodiny, tři hodiny, a po čtyřech hodinách vzala moji ruku, položila si ji do klína.... a rána se zacelila... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 23. Únor 2007 Sdílet Vloženo 23. Únor 2007 Katolický kněz byl poctěn večeří na počest 25 let působení na farnosti. Přední politik a člen církevního shromáždění byl pověřen, aby pronesl malý projev. Opozdil se, a tak se kněz rozhodl, že také řekne pár slov: "Názor o této farnosti jsem si udělal na základě první zpovědi, kterou jsem zde slyšel. Myslel jsem, že mě poslali na strašné místo. Můj první kajícník mi řekl, že ukradl televizi a když ho navštívila policie, vylhal se z toho. Ukradl peníze svým rodičům, podvedl svého zaměstnavatele, spal se ženou svého šéfa, užíval nelegální drogy a nakazil svou sestru pohlavní nemocí. Byl jsem v šoku. S postupem času jsem ale zjistil, že ne všichni jsou tak špatní a dokonce je tato farnost plná skvělých a milujících lidí." Právě v momentě, kdy kněz dokončoval svou řeč, přišel politik se spoustou omluv, proč jde pozdě a ihned začal se svou řečí: "Nikdy nezapomenu na den, kdy sem dorazil náš kněz. Vlastně jsem měl tu čest být prvním, koho zde zpovídal..." Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 24. Únor 2007 Sdílet Vloženo 24. Únor 2007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wassermann Vloženo 25. Únor 2007 Sdílet Vloženo 25. Únor 2007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 25. Únor 2007 Sdílet Vloženo 25. Únor 2007 http://freefoto.cz/srandicky/10488/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 25. Únor 2007 Sdílet Vloženo 25. Únor 2007 http://freefoto.cz/srandicky/10488/ Ty krááávo,to je mazec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 26. Únor 2007 Sdílet Vloženo 26. Únor 2007 http://freefoto.cz/srandicky/10488/ Ty krááávo,to je mazec Fakt hustýýýý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 26. Únor 2007 Sdílet Vloženo 26. Únor 2007 Rumuni v EU Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 27. Únor 2007 Sdílet Vloženo 27. Únor 2007 Kanibali chytia Američana, Rusa a Slováka. Náčelník hovorí: "Máte týzdeň na to, aby ste mi povedali také číslo, aké som este v zivote nepočul. Inak vás zozerieme." Po týzdni predstúpi Američan a vraví: " 500 miliónov kvardiliriárd biliónov." Náčelník: "Uff, to bolo dobré, ale uz som to počul, preto ta zozerieme." Rus: "Nekonečno tri." Náčelník: "No, to bolo lepsie, ale aj to som uz počul, preto aj teba zozerieme." Slovák: "Po kokot." Náčelník: "Po kokot? A to je kolko?" Slovák: "To je odtialto az hentam do piče..." Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 27. Únor 2007 Sdílet Vloženo 27. Únor 2007 Kanibali chytia Američana, Rusa a Slováka. Náčelník hovorí: "Máte týzdeň na to, aby ste mi povedali také číslo, aké som este v zivote nepočul. Inak vás zozerieme." Po týzdni predstúpi Američan a vraví: " 500 miliónov kvardiliriárd biliónov." Náčelník: "Uff, to bolo dobré, ale uz som to počul, preto ta zozerieme." Rus: "Nekonečno tri." Náčelník: "No, to bolo lepsie, ale aj to som uz počul, preto aj teba zozerieme." Slovák: "Po kokot." Náčelník: "Po kokot? A to je kolko?" Slovák: "To je odtialto az hentam do piče..." Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 27. Únor 2007 Sdílet Vloženo 27. Únor 2007 Plave si kapr v medu a povida: "Ty vole, to je husty!" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
century Vloženo 27. Únor 2007 Sdílet Vloženo 27. Únor 2007 Plave si kapr v medu a povida: "Ty vole, to je husty!" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
century Vloženo 27. Únor 2007 Sdílet Vloženo 27. Únor 2007 Letí dva balonky pouší a jeden říká "Bacha kaktussssssssss" a ten druhej "kecášššššššššššššš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 28. Únor 2007 Sdílet Vloženo 28. Únor 2007 Přijde Dežo do Elektra a povídá: By sem chcel tamten CD přehravač. Prodavač neví, kouká, dumá a pak si uvědomí, že Dežo hledí na jednoplotýnkovej vařič. Zabalí mu ho. Dežo přijde domů, svolá rodinu, postaví vařič na stůl, položí na něj CD a přístroj zapne. Po chvíli dým a smrad... Dežova manželka se na něho podívá a říká: Ty dylino, tys nekupil CD, tys kupil vypalovačku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novi37 Vloženo 28. Únor 2007 Sdílet Vloženo 28. Únor 2007 Přijde Dežo do Elektra a povídá: By sem chcel tamten CD přehravač.Prodavač neví, kouká, dumá a pak si uvědomí, že Dežo hledí na jednoplotýnkovej vařič. Zabalí mu ho. Dežo přijde domů, svolá rodinu, postaví vařič na stůl, položí na něj CD a přístroj zapne. Po chvíli dým a smrad... Dežova manželka se na něho podívá a říká: Ty dylino, tys nekupil CD, tys kupil vypalovačku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 28. Únor 2007 Sdílet Vloženo 28. Únor 2007 Přijde Dežo do Elektra a povídá: By sem chcel tamten CD přehravač.Prodavač neví, kouká, dumá a pak si uvědomí, že Dežo hledí na jednoplotýnkovej vařič. Zabalí mu ho. Dežo přijde domů, svolá rodinu, postaví vařič na stůl, položí na něj CD a přístroj zapne. Po chvíli dým a smrad... Dežova manželka se na něho podívá a říká: Ty dylino, tys nekupil CD, tys kupil vypalovačku. Takovejch Dežů a Demeterů přišlo tuším ve Slaném těsně kolem zavíračky do hypermarketu asi 20 a když si naplnili košíčky (chlast, kosmetika, atd.), odjeli jaksi bez placení, 3 pracovníci marketu jim nebyli schopní zabránit v odchodu Viz. dnešní ranní zprávy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novi37 Vloženo 28. Únor 2007 Sdílet Vloženo 28. Únor 2007 Přijde Dežo do Elektra a povídá: By sem chcel tamten CD přehravač.Prodavač neví, kouká, dumá a pak si uvědomí, že Dežo hledí na jednoplotýnkovej vařič. Zabalí mu ho. Dežo přijde domů, svolá rodinu, postaví vařič na stůl, položí na něj CD a přístroj zapne. Po chvíli dým a smrad... Dežova manželka se na něho podívá a říká: Ty dylino, tys nekupil CD, tys kupil vypalovačku. Takovejch Dežů a Demeterů přišlo tuším ve Slaném těsně kolem zavíračky do hypermarketu asi 20 a když si naplnili košíčky (chlast, kosmetika, atd.), odjeli jaksi bez placení, 3 pracovníci marketu jim nebyli schopní zabránit v odchodu Viz. dnešní ranní zprávy. fakt jo???? no tak to je malej mazec, to tady v ty republice este neni mozny, nam tady budou cikani rabovat este kramy, ne???OMFG!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 28. Únor 2007 Sdílet Vloženo 28. Únor 2007 Přijde gay s naběračkou do koupelny, kde se koupe jeho přítel a ptá se: "Můžu si nabrat trochu vodičky?" "Můžeš, pupíčku..." Za chvíli přijde znovu: "Můžu si nabrat ještě trochu vodičky?" "Můžeš cukrouši..." Za chvilku ještě jednou: "Ještě trošku vodičky, můžu?" "Naber si... to máš takovou žízničku?" "Ne, hoří nám obýváček, víš?" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 1. Březen 2007 Sdílet Vloženo 1. Březen 2007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 1. Březen 2007 Sdílet Vloženo 1. Březen 2007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 1. Březen 2007 Sdílet Vloženo 1. Březen 2007 Ze života Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hany Vloženo 1. Březen 2007 Sdílet Vloženo 1. Březen 2007 Tohle je naozaj umeni , . H. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 2. Březen 2007 Sdílet Vloženo 2. Březen 2007 "Proč mi nedovolíš sednout za volant tati, jsem přece už dost starý, ne?" Otec: "Ty ano, ale auto ještě ne!" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jansko Vloženo 2. Březen 2007 Sdílet Vloženo 2. Březen 2007 36. Tim nejdulezitejsim,co muze otec udelat pro sve deti,je milovat jejich matku. (T.M.Hesburgh) super Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.