Přejít na obsah

** Vtipy, vtipné obrázky, videa **

colins

Doporučené příspěvky

Jde lední medvěd s lední medvědicí a ledním medvídkem po zasněžené pláni. Malý méďa jde a pořád kroutí hlavou. Najednou se obrátí na tátu medvěda a ptá se: "Jsem opravdu lední medvídek?" A velký medvěd povídá:"No jistě, já jsem lední medvěd, maminka je lední medvědice a ty jsi lední medvídek." Jdou a malý méďa pořád kroutí hlavou a za nějakou dobu se ptá velké medvědice:"Opravdu jsem ten lední medvídek?" A ta mu odpoví:"No jistě, já jsem lední medvědice, táta je lední medvěd a ty jsi lední medvídek!" Jdou dál a malý méďa pořád kroutí hlavou až se ho táta medvěd ptá, proč pořád kroutí tou hlavou a dostane se mu odpovědi:"Takže ty jsi lední medvěd, maminka je lední medvědice, já jsem lední medvídek ..... tak proč je mi do prdele pořád taková zima!!!!"

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Minuly tyden jsme s kamaradama diskutovali o pivu.

Jeden kamarad najednou rekl, ze se v pivu nachazeji zenske hormony.

Potom, co jsme se mu za jeho blby poznamky podivali na zoubek, jsme se ale rozhodli, ze to vedecky rozebereme. Takze tedy kazdy z nas, ciste z vedeckych duvodu, vypil 10 piv.

Na konci te desate rundy jsme zjistili nasledujici:

1. pribrali jsme na vaze

2. spoustu jsme toho namluvili, aniz by jsme neco podstatneho vyjadrili

3. meli jsme problemy s rizenim

4. bylo zdaleka nemozne logicky premyslet

5. nepodarilo se nam priznat chybu, i kdyz bylo naprosto jasne, ze se stala

6. kazdy z nas veril, ze je stredem vesmiru

7. meli jsme bolesti hlavy a zadnou chut na sex

8. nase emoce se daly stezi ovladat

9. drzeli jsme se vzajemne za ruce a jako vrchol

10.museli jsme kazdych 10 minut na zachod a to vsichni najednou!

Dalsi komentar je myslim zbytecny: pivo obsahuje zenske hormony!

Odkaz ke komentáři

Manžel sleduje fotbal. Žena ho vyru Můžeš opravit světlo na chodbě? Dlouho nesvítí. Teď? Vypadá to snad,že bych měl na čele napsáno Elektrikář ? A co dveře u ledničky ? Nedovírají. Co že ? Mám tam napsáno - pracovník Calexu?

A co alespoň opravit schody? Celé se hýbou, můžem se na nich zranit. Jsem snad tesař s nápisem - OBI ? Mám toho dost. Jdu do hospody,tam bude klid. Po 2 hodinách v něm začne hlodat svědomí a odchází. Vrací se domů : schody opravené, světlo funguje. Vezme si pivo z lednice - je opravená.

Přistoupí k ženě: Teda, jsi fakt dobrá. Jak jsi to všechno

udělala? Já ne, seděla jsem bezradně venku a brečela. Okolo šel jeden

kořen a ptal se,proč brečím. Tak mu to povídám a on řekl,že to vše udělá, ale že se s ním buď vyspím anebo mu upeču buchty. A jaké jsi upekla? Mám snad na čele napsáno Dr.Oetker?

Odkaz ke komentáři

Matematickej... Přijde učitel do třídy a řekne: Tak děti tato místnost má

15m2, sluníčko sem svítí

pod úhlem 20 stupňů, kolik mi je let? Udivené děti otevřou pusu dokořán a

neví.

Přihlásí se Pepíček a řekne: 48 let Na to učitel řekne: Jak jsi na to

přišel Pepíčku?

Pepíček odpoví: Já mám doma bratrance, kterému je 24 let a táta říká, že

je napůl debil...

Odkaz ke komentáři

Potká takhle jedna blecha jinou blechu a povídá: "Copak ti je? Vypadáš nějaká nastydlá." Druhá na to: "No jo, to víš skákat z jednoho člověka na druhého v tomhle počasí, to je o zdraví." A první povídá: "Něco ti poradím. Vlez nějaký ženský do kalhotek a pořádně se vypoť." Potkají se za týden, ta nemocná je ještě nemocnější a tak se ta první ptá: "Copak? Nepovedlo se?" A druhá na to: "Ale jo. Potim se takhle v kalhotkách, pak se najednou něco šustlo a mihlo, tak vykouknu a co nevidim. Letim rogalistovi ve fousech."

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...