Publikováno Září 13, 200717 r mám origo DX navi a najednou místo anglického hlasu marušky mi začal mluvi polskej pepík v menu nastavení navi mám jazyk anglickej jak se toho poláka zbavím a vrátím z5 tu ženskou díkec
Září 13, 200717 r Klidně ti tam dám i CZ jazyk,když přijedeš Ahoj Cosby. Já chci taky, aby mě to mluvilo česky, už mě to začíná štvát jak to mluví anglicky.
Září 14, 200717 r Autor no mě neva, že to mluví jinak jak česky ale je mi divný že když mluvila anglacky proč najednou mluví polsky a nevím kde to zase změnit na angličtinu, když v menu navi je nastavená angličtina a mám navi áčovou kde to prý nelze změnit
Září 14, 200717 r Autor menu angl a jazyk byl taky pak jsem si s tím hrál a najednou mluví polsky ale já jazyk nezměnil
Září 19, 200717 r Autor kuva, dneska jsem tam dal starou mapu asi 2006 a mluvilo to anglicky, a dám zpět mapu 2007 a zase ta pojebaná polština a přitom 14 dnů zpátky to mluvilo taky anglicky co to je za pojeb
Září 3, 200817 r Mě to zas začlo mluvit německy, včera normálně čeština a dneska něměcky, nevím co sem tam kde změnil, nevíte jak to vrátit zpět na češtinu? ( z menu - nastavení - jazyk - vyberu češtinu, menu je česky, mluví německy :-( ) ... Navigace je typ A
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.