kadlec Vloženo 13. Září 2007 Sdílet Vloženo 13. Září 2007 mám origo DX navi a najednou místo anglického hlasu marušky mi začal mluvi polskej pepík v menu nastavení navi mám jazyk anglickej jak se toho poláka zbavím a vrátím z5 tu ženskou díkec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 13. Září 2007 Sdílet Vloženo 13. Září 2007 Klidně ti tam dám i CZ jazyk,když přijedeš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lube Vloženo 13. Září 2007 Sdílet Vloženo 13. Září 2007 Klidně ti tam dám i CZ jazyk,když přijedeš Ahoj Cosby. Já chci taky, aby mě to mluvilo česky, už mě to začíná štvát jak to mluví anglicky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kadlec Vloženo 14. Září 2007 Autor Sdílet Vloženo 14. Září 2007 no mě neva, že to mluví jinak jak česky ale je mi divný že když mluvila anglacky proč najednou mluví polsky a nevím kde to zase změnit na angličtinu, když v menu navi je nastavená angličtina a mám navi áčovou kde to prý nelze změnit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 14. Září 2007 Sdílet Vloženo 14. Září 2007 Samo že to jde.Jané máš menu??Anglické? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kadlec Vloženo 14. Září 2007 Autor Sdílet Vloženo 14. Září 2007 menu angl a jazyk byl taky pak jsem si s tím hrál a najednou mluví polsky ale já jazyk nezměnil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kadlec Vloženo 19. Září 2007 Autor Sdílet Vloženo 19. Září 2007 kuva, dneska jsem tam dal starou mapu asi 2006 a mluvilo to anglicky, a dám zpět mapu 2007 a zase ta pojebaná polština a přitom 14 dnů zpátky to mluvilo taky anglicky co to je za pojeb Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FilipV Vloženo 3. Září 2008 Sdílet Vloženo 3. Září 2008 Mě to zas začlo mluvit německy, včera normálně čeština a dneska něměcky, nevím co sem tam kde změnil, nevíte jak to vrátit zpět na češtinu? ( z menu - nastavení - jazyk - vyberu češtinu, menu je česky, mluví německy :-( ) ... Navigace je typ A Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filas1 Vloženo 19. Září 2008 Sdílet Vloženo 19. Září 2008 A jakou používáš mapu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kadlec Vloženo 19. Září 2008 Autor Sdílet Vloženo 19. Září 2008 já už rezignoval a zvuk jsem vypnul než poslouchat toho pšóna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.