kadlec Posted September 13, 2007 Share Posted September 13, 2007 mám origo DX navi a najednou místo anglického hlasu marušky mi začal mluvi polskej pepík v menu nastavení navi mám jazyk anglickej jak se toho poláka zbavím a vrátím z5 tu ženskou díkec Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cosby Posted September 13, 2007 Share Posted September 13, 2007 Klidně ti tam dám i CZ jazyk,když přijedeš Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lube Posted September 13, 2007 Share Posted September 13, 2007 Klidně ti tam dám i CZ jazyk,když přijedeš Ahoj Cosby. Já chci taky, aby mě to mluvilo česky, už mě to začíná štvát jak to mluví anglicky. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kadlec Posted September 14, 2007 Author Share Posted September 14, 2007 no mě neva, že to mluví jinak jak česky ale je mi divný že když mluvila anglacky proč najednou mluví polsky a nevím kde to zase změnit na angličtinu, když v menu navi je nastavená angličtina a mám navi áčovou kde to prý nelze změnit Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cosby Posted September 14, 2007 Share Posted September 14, 2007 Samo že to jde.Jané máš menu??Anglické? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kadlec Posted September 14, 2007 Author Share Posted September 14, 2007 menu angl a jazyk byl taky pak jsem si s tím hrál a najednou mluví polsky ale já jazyk nezměnil Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kadlec Posted September 19, 2007 Author Share Posted September 19, 2007 kuva, dneska jsem tam dal starou mapu asi 2006 a mluvilo to anglicky, a dám zpět mapu 2007 a zase ta pojebaná polština a přitom 14 dnů zpátky to mluvilo taky anglicky co to je za pojeb Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FilipV Posted September 3, 2008 Share Posted September 3, 2008 Mě to zas začlo mluvit německy, včera normálně čeština a dneska něměcky, nevím co sem tam kde změnil, nevíte jak to vrátit zpět na češtinu? ( z menu - nastavení - jazyk - vyberu češtinu, menu je česky, mluví německy :-( ) ... Navigace je typ A Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Filas1 Posted September 19, 2008 Share Posted September 19, 2008 A jakou používáš mapu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kadlec Posted September 19, 2008 Author Share Posted September 19, 2008 já už rezignoval a zvuk jsem vypnul než poslouchat toho pšóna Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts