P2M Vloženo 17. Září 2007 Sdílet Vloženo 17. Září 2007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 17. Září 2007 Sdílet Vloženo 17. Září 2007 Uf . taky uprimnou sostrast a brr jde me husi kuze po zadech kdyz si prectu jeho par temat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bylzde Vloženo 17. Září 2007 Sdílet Vloženo 17. Září 2007 Když jsem viděl tu fotku tak zbyl z toho auta opravdu šrot...cpeme do toho peníze a pak to takhle dopadne...stojí to za to??Na té fotce jsou vidět i nohy Eflika...Bohužel to dopadle jak to dopadlo...mrazí mě pěkně v zádech... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ritchie Vloženo 17. Září 2007 Sdílet Vloženo 17. Září 2007 Jak se říká:škoda je jen dobrého člověka.V tomto případě je to opravdu škoda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 18. Září 2007 Sdílet Vloženo 18. Září 2007 co se to na tech cestach posedni dobou deje.... ......... Asi tak...ale o mrtvých jen v dobrém. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grygy Vloženo 18. Září 2007 Sdílet Vloženo 18. Září 2007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 19. Září 2007 Sdílet Vloženo 19. Září 2007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 19. Září 2007 Sdílet Vloženo 19. Září 2007 Tak takovéhle zprávy se opravdu nečtou dobře... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janina Vloženo 19. Září 2007 Sdílet Vloženo 19. Září 2007 No sice jsem ho neznala, ale je to hrozný. Ještě když byl chvíli před tím tady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sinius Vloženo 25. Září 2007 Sdílet Vloženo 25. Září 2007 běhá mi mráz po zádech.....neznal sem ho, ale ztráta člověka je vždy příšerná věc....škoda mladýho kluka. Upřímnou soustrast rodině........nevím co na tohle psát....budiš to rada pro nás ostatní -OPATRNOSTI NENÍ NIKDY DOST.......KÁMO HLÍDEJ A OPATRUJ NÁS TAM ZE ZHORA Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.