Září 18, 200717 r zajímavý ale chce to lepší foto a hlavně jak to bude vypadat po nástřiku. vypadá to dobře.
Září 18, 200717 r Autor zdravim tak až to pořadně vykytuji tak pošlu pořadne foto zamračil jsem to kousek nechtěl jsem at to zas je nějaka přehanka a lepidlo na policajty ale to se určitě nějakej najde
Říjen 13, 200717 r Tak jsem se dnes dotoho pustil a tak to dopadlo mas to dobry okukoval jsem ti ji jeste jak byla ve stribre pekny
Listopad 7, 200717 r Autor tak už jsem to dodělal po roce mě se to libi tak řekně te svuj nazor ?? ješte dam nějake stinitko na okno (pruh) a prdim na to a hura do interieru střibrna byla dobra ale černa je černa Upraveno Listopad 7, 200717 r od Jarous fm
Listopad 8, 200717 r tak už jsem to dodělal po roce mě se to libi tak řekně te svuj nazor ?? ješte dam nějake stinitko na okno (pruh) a prdim na to a hura do interieru střibrna byla dobra ale černa je černa Myslim ,ze se ti to podarilo dodelat pekne !! Videl jak byla jeste stribrna ,takze muzu porovnat,promena to byla rozhodne k lepsimu:)
Listopad 10, 200717 r tak už jsem to dodělal po roce mě se to libi tak řekně te svuj nazor ?? ješte dam nějake stinitko na okno (pruh) a prdim na to a hura do interieru střibrna byla dobra ale černa je černa Pěkná práce.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.