Přejít na obsah

VÝŠKOV 21.-22.9.

Doporučené příspěvky

a tady méně známé značky co mě něčím zaujaly :)

jel jsem kolem,tak jsem se tam stavil,hm,hm,pripadal jsem si se svym autem menecenny

tak to jsi byl ty s tím rezavým favoritem s upadlym nárazníkem s koncovkou z tatry a obrovskym nápisem TUNING přes 1/2 čelního skla ? :smich::smich:

ja myslel,ze s tim si přijel ty,tak ted nevím :) ,ja si jen koupil parek,prosel to a zase "plnej"v dodavce a na HOLOMOUC

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Speedy 20V na sprintu a corvette která nedobrzdila a vletěl do pole (taky jel jak prase :D )

:specool: To je dost, že jsi vyfotil nějaký pořádný auto! (mám na mysli tu stříbrnou Octávku a ne ten žlutej brak co ani nebrzdí) :)

Jak jsi dopadl na sprintech ? do pola jak corvette ??? :D

Odkaz ke komentáři

jj, bylo na co koukat :) Akorát co mě teda vadí na Vyškově je, jak jsou na place jak výstavní, tak i místy obyčejný a seriový auta, který tam nemají vůbec co dělat. A zase naopak, pěkný auta, co mají být na place jsou kdesi vzadu na trávníku. Organizátoři v tom mají pěknej bordel.

Jinak tady jsou ty Feldy ;)

post-8288-1190550249_thumb.jpg post-8288-1190550268_thumb.jpg

post-8288-1190550284_thumb.jpg post-8288-1190550371_thumb.jpg

post-8288-1190550310_thumb.jpg post-8288-1190550325_thumb.jpg

post-8288-1190550338_thumb.jpg

Editováno: , autor: Tangerín
Odkaz ke komentáři

jj, bylo na co koukat :) Akorát co mě teda vadí na Vyškově je, jak jsou na place jak výstavní, tak i místy obyčejný a seriový auta, který tam nemají vůbec co dělat. A zase naopak, pěkný auta, co mají být na place jsou kdesi vzadu na trávníku. Organizátoři v tom mají pěknej bordel.

A co je kritériem proto kde stát? Doufám, že mě bys nehodil dozadu na trávu :kol-48:

Jinak pěkný fotky ...

Odkaz ke komentáři

Aha, tak už to vím ;) Akorát jsem si všiml, že Lube měl snad za sklem napsáno: Prodám

Jojo vyděl jsem tvojí káru,mám ji i na kameře :palec2: Jeto škoda že jsme nepokecali,tak třeba příště -_- .

Jinak tomu jak si psal prodám tak jsem prodával duralové podložky.Ale nikdo neměl asi zájem :huh:

nemáte někdo fotku jak jsem na sprintech? díky

Odkaz ke komentáři

Aha, tak už to vím ;) Akorát jsem si všiml, že Lube měl snad za sklem napsáno: Prodám

Jojo vyděl jsem tvojí káru,mám ji i na kameře :palec2: Jeto škoda že jsme nepokecali,tak třeba příště -_- .

Jinak tomu jak si psal prodám tak jsem prodával duralové podložky.Ale nikdo neměl asi zájem :huh:

nemáte někdo fotku jak jsem na sprintech? díky

Tyyjo, tak já budu ještě nakonec i slavnej a budou si moje auto lidi pouštět na v TV lol jj, no snad někdy příště:) A odkud jsi? Z Brna?

Toho jsem si už právě nevšiml, co bylo dál napsaný pod tím prodám, nebylo to zrovna to nejzajímavější na autě ;) Jo a fotku jak seš na sprintech nemám, ani jsem tě tam nikde neviděl, když už jsem dojel, tak jsi měl stát auto tam, kde jsem je fotil. Kdybych dojel dřív, tak bych si tě pohlídal a jak bys odjížděl z placu, šel bych k tobě...

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...