octavie81 Vloženo 22. Září 2007 Sdílet Vloženo 22. Září 2007 a tady méně známé značky co mě něčím zaujaly jel jsem kolem,tak jsem se tam stavil,hm,hm,pripadal jsem si se svym autem menecenny tak to jsi byl ty s tím rezavým favoritem s upadlym nárazníkem s koncovkou z tatry a obrovskym nápisem TUNING přes 1/2 čelního skla ? ja myslel,ze s tim si přijel ty,tak ted nevím ,ja si jen koupil parek,prosel to a zase "plnej"v dodavce a na HOLOMOUC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedy20V Vloženo 22. Září 2007 Sdílet Vloženo 22. Září 2007 Speedy 20V na sprintu a corvette která nedobrzdila a vletěl do pole (taky jel jak prase ) To je dost, že jsi vyfotil nějaký pořádný auto! (mám na mysli tu stříbrnou Octávku a ne ten žlutej brak co ani nebrzdí) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tangerín Vloženo 22. Září 2007 Sdílet Vloženo 22. Září 2007 (editace) Taky přidám několik fotek ze srazu. Byl celkem fajn, i když ten v květnu mi přišel o něco lepší. Tady je zatím serie fotek Fabií, pozdej budou i Okty,Feldy atd Na druhé fotce vzadu moje maličkost Editováno: 22. Září 2007, autor: Tangerín Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tangerín Vloženo 22. Září 2007 Sdílet Vloženo 22. Září 2007 (editace) Octy Lubo, tvoje auto jsem našel, stál jsem kousek víc dozadu a doleva od tebe, ale ty nikde Editováno: 22. Září 2007, autor: Tangerín Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 22. Září 2007 Sdílet Vloženo 22. Září 2007 Speedy 20V na sprintu a corvette která nedobrzdila a vletěl do pole (taky jel jak prase ) To je dost, že jsi vyfotil nějaký pořádný auto! (mám na mysli tu stříbrnou Octávku a ne ten žlutej brak co ani nebrzdí) Jak jsi dopadl na sprintech ? do pola jak corvette ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 22. Září 2007 Sdílet Vloženo 22. Září 2007 Pekny auticka... ! dovolim si tady jen tak jakoby odbocit od tematu... slusna zmena ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tangerín Vloženo 23. Září 2007 Sdílet Vloženo 23. Září 2007 (editace) jj, bylo na co koukat Akorát co mě teda vadí na Vyškově je, jak jsou na place jak výstavní, tak i místy obyčejný a seriový auta, který tam nemají vůbec co dělat. A zase naopak, pěkný auta, co mají být na place jsou kdesi vzadu na trávníku. Organizátoři v tom mají pěknej bordel. Jinak tady jsou ty Feldy Editováno: 23. Září 2007, autor: Tangerín Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tangerín Vloženo 23. Září 2007 Sdílet Vloženo 23. Září 2007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tangerín Vloženo 23. Září 2007 Sdílet Vloženo 23. Září 2007 Všehochuť Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 23. Září 2007 Sdílet Vloženo 23. Září 2007 jj, bylo na co koukat Akorát co mě teda vadí na Vyškově je, jak jsou na place jak výstavní, tak i místy obyčejný a seriový auta, který tam nemají vůbec co dělat. A zase naopak, pěkný auta, co mají být na place jsou kdesi vzadu na trávníku. Organizátoři v tom mají pěknej bordel. A co je kritériem proto kde stát? Doufám, že mě bys nehodil dozadu na trávu Jinak pěkný fotky ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 23. Září 2007 Sdílet Vloženo 23. Září 2007 Octy Lubo, tvoje auto jsem našel, stál jsem kousek víc dozadu a doleva od tebe, ale ty nikde Ty nevíš, jak se přivolává Lube? stačí zvuk klíče o lak a hned o máš u sebe Ty jo, bylo to tam si hezký, škoda, že jsme se nešel juknout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 23. Září 2007 Sdílet Vloženo 23. Září 2007 www.njtc.ic.cz/vyskov07.php Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tangerín Vloženo 23. Září 2007 Sdílet Vloženo 23. Září 2007 Aha, tak už to vím Akorát jsem si všiml, že Lube měl snad za sklem napsáno: Prodám ?? Jinak kritériem by měla být nějaká úprava auta, mimo asi RS Ale aby tam parkovali auta i návštěvníci... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johanson Vloženo 23. Září 2007 Sdílet Vloženo 23. Září 2007 Hoj taky sem se byl mrknout,ale jenom v pátek jelikož sem musel v sobotu do rachoty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tdipower Vloženo 25. Září 2007 Sdílet Vloženo 25. Září 2007 (editace) video... Editováno: 25. Září 2007, autor: tdipower Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 25. Září 2007 Sdílet Vloženo 25. Září 2007 Aha, tak už to vím Akorát jsem si všiml, že Lube měl snad za sklem napsáno: Prodám ?? Jinak kritériem by měla být nějaká úprava auta, mimo asi RS Ale aby tam parkovali auta i návštěvníci... Klidně si stoupnu na plac někde dozadu, ale na obyčejné parkovištěm, to nee Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lube Vloženo 29. Září 2007 Sdílet Vloženo 29. Září 2007 Jak jsi dopadl na sprintech ? do pola jak corvette ??? Ahoj,srazík byl supr Ale zkoušel jsem dobrovolný jízdy,na poprve jsem to ubrzdil,ale na podruhé jsem nějak zapomněl brzdit. a taky jsem se ocitl na poli Ale RSu se nic nestalo!Ale ta ostuda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lube Vloženo 29. Září 2007 Sdílet Vloženo 29. Září 2007 Aha, tak už to vím Akorát jsem si všiml, že Lube měl snad za sklem napsáno: Prodám Jojo vyděl jsem tvojí káru,mám ji i na kameře Jeto škoda že jsme nepokecali,tak třeba příště . Jinak tomu jak si psal prodám tak jsem prodával duralové podložky.Ale nikdo neměl asi zájem nemáte někdo fotku jak jsem na sprintech? díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tangerín Vloženo 30. Září 2007 Sdílet Vloženo 30. Září 2007 Aha, tak už to vím Akorát jsem si všiml, že Lube měl snad za sklem napsáno: ProdámJojo vyděl jsem tvojí káru,mám ji i na kameře Jeto škoda že jsme nepokecali,tak třeba příště . Jinak tomu jak si psal prodám tak jsem prodával duralové podložky.Ale nikdo neměl asi zájem nemáte někdo fotku jak jsem na sprintech? díky Tyyjo, tak já budu ještě nakonec i slavnej a budou si moje auto lidi pouštět na v TV jj, no snad někdy příště A odkud jsi? Z Brna? Toho jsem si už právě nevšiml, co bylo dál napsaný pod tím prodám, nebylo to zrovna to nejzajímavější na autě Jo a fotku jak seš na sprintech nemám, ani jsem tě tam nikde neviděl, když už jsem dojel, tak jsi měl stát auto tam, kde jsem je fotil. Kdybych dojel dřív, tak bych si tě pohlídal a jak bys odjížděl z placu, šel bych k tobě... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.