Timekiller Vloženo 17. Září 2007 Vloženo 17. Září 2007 Zdravim... Mam takovej problem, sem novacek s autama, ale pucil sem si kamosovu fabku 1.4ka benzin a jel sem, na rovny silnici zacaly mrkat svetla a palubovka asi nekolik minut, pak to na hodinu prestalo a pak to zaclo zas mrkat... Pak v prubehu jizdy se rozsvitila zluta kontrolka "volant s vykricnikem" a tak sem vypnul motor a nastartoval a bylo to pryc zas... jo a taky se jednou stalo ze si vklidu pomalu jedu a najednou jako kdyz brzdi vlak zaclo auto piskat a jako ze dost hlasite, nekde od kola tusim...pak to po pojizdeni zacvakalo a zas to jelo...asi brzda ci co... nema nekdo pls reseni na moje problemy s autem? Citovat
Kutil_Tim Vloženo 17. Září 2007 Vloženo 17. Září 2007 to prvni mozna kabelovy svazek v motoru Citovat
Timekiller Vloženo 17. Září 2007 Autor Vloženo 17. Září 2007 diky...a ten zbytek...vi nekdo co s tim? Citovat
vikino1 Vloženo 17. Září 2007 Vloženo 17. Září 2007 To prvé by mohlo byť aj servo nie? To druhe by mohl byť kludne aj kameň v brzdách. Citovat
Jíra_82 Vloženo 19. Září 2007 Vloženo 19. Září 2007 Zdravim... Mam takovej problem, sem novacek s autama, ale pucil sem si kamosovu fabku 1.4ka benzin a jel sem, na rovny silnici zacaly mrkat svetla a palubovka asi nekolik minut, pak to na hodinu prestalo a pak to zaclo zas mrkat... Pak v prubehu jizdy se rozsvitila zluta kontrolka "volant s vykricnikem" a tak sem vypnul motor a nastartoval a bylo to pryc zas... jo a taky se jednou stalo ze si vklidu pomalu jedu a najednou jako kdyz brzdi vlak zaclo auto piskat a jako ze dost hlasite, nekde od kola tusim...pak to po pojizdeni zacvakalo a zas to jelo...asi brzda ci co... nema nekdo pls reseni na moje problemy s autem? [/quote/] Vím, přesně, co chceš napsat. Problém č. 1 je klasika - snímač serva. Dává špatné údaje a servo tak z ničeho nic zabírá na plný výkon, že poblikávají světla a všechno okolo. Koupil jsem nový snímač serva od SEBA, kterému tímto děkuji, a problém je pryč. Jíra Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.