mazanec Vloženo 17. Září 2007 Sdílet Vloženo 17. Září 2007 Ahoj, zajímalo by mě, do jaké společnosti (kamenný obchod) chodíte nakupovat elektroniku (Datart, Elektroworld, KBExpert, OKAY, MAGelektro...) Tak napište, jaký máte zkušenosti s prodavačema, se zbožím, kvalita, rozvoz do bytu atd. Potřebuju vybavit takřka celý byt elektronikou a nevím kam zajít. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 17. Září 2007 Sdílet Vloženo 17. Září 2007 Ahoj,zajímalo by mě, do jaké společnosti (kamenný obchod) chodíte nakupovat elektroniku (Datart, Elektroworld, KBExpert, OKAY, MAGelektro...) Tak napište, jaký máte zkušenosti s prodavačema, se zbožím, kvalita, rozvoz do bytu atd. Potřebuju vybavit takřka celý byt elektronikou a nevím kam zajít. docela slušnej je Datart, dovezou všechno až k baráku a ještě ti to nastěhujou + odvezou starý (sporák, lednice atd) máme od nich skoro všechno z bílého elektra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
srandek Vloženo 17. Září 2007 Sdílet Vloženo 17. Září 2007 Ahoj,zajímalo by mě, do jaké společnosti (kamenný obchod) chodíte nakupovat elektroniku (Datart, Elektroworld, KBExpert, OKAY, MAGelektro...) Tak napište, jaký máte zkušenosti s prodavačema, se zbožím, kvalita, rozvoz do bytu atd. Potřebuju vybavit takřka celý byt elektronikou a nevím kam zajít. docela slušnej je Datart, dovezou všechno až k baráku a ještě ti to nastěhujou + odvezou starý (sporák, lednice atd) máme od nich skoro všechno z bílého elektra Co se týká bílého elektra, tak mam stejné zkušenosti s Datartem. Spolehlivě dovezli a staré spotřebiče si vzali. Ovšem mam také nemilou zkušenost s Datartem ohledně nákupu digitálního fotoaparátu, kdy mi vydali ze skladu sice vzhledově stejný, ale jinak parametrově jiný a o 2000,- Kč levnější model, který jim zřejmě zbyl, jelikož se na trhu neobjevoval již dobrého půl roku. Já blbec si toho všimnul až doma. Kdo by studoval drobné označení na těle fotoaparátu, že Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mazanec Vloženo 18. Září 2007 Autor Sdílet Vloženo 18. Září 2007 Ja jsem byl zatím v Elektroworldu. Výběr tam docela je, mají i něco v akci. Zatím jsem jenom koukal, nic jsem nevybíral, tak nevím, jestli rovnou tam, nebo třeba ten Datart jak tady píšete. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
century Vloženo 18. Září 2007 Sdílet Vloženo 18. Září 2007 Datart nebude špatnej a je tam též dobrá domluva.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.