Laci Vloženo 19. Září 2007 Sdílet Vloženo 19. Září 2007 Tak jsme včera předělávali předek na face s RS nárazníkem u stříbrný octy. Já to mám už od zimy. Tak nám zbejvá ještě jedna a na tu ož se schání díly. Světla už máme od kochťáka.Trvalo nám to slabé 4 hoďky a výsledek je opět hodně znát. Když bylo hotovo, tak bylo focení na letišti. Bylo to už po 19 hodině a bylo zataženo, tak fokty nic moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laci Vloženo 19. Září 2007 Autor Sdílet Vloženo 19. Září 2007 Ta modrá je 1.8 20V a stříbná s RS předkem taky. Ta druhá stříbrná je 1.9TDi 66kw Jsme jenom tří, ale na tohle letiště by se nás vešlo mnohem víc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 19. Září 2007 Sdílet Vloženo 19. Září 2007 (editace) Takze tvoje je ta modra jo?? Mas jiny kola? jinak pekny octy ... az na par uprav co by nemusely bejt pohoda... pekny jsou vsecky ,ale bodik ma u me ta s predface predkem Editováno: 19. Září 2007, autor: Jeronymo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laci Vloženo 20. Září 2007 Autor Sdílet Vloženo 20. Září 2007 Jj kola mám jiný. Měl jsem 17" 225/45 a ač to tu někteří neradi slyší, bylo to na mě moc tvrdý, a tak jsem je prodal a koupil 16" 205/55. To je taková rozumná volba. Ikdyž přiznávám, že na 17" to vypadalo lépe. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.