Publikováno Září 19, 200718 r Tak jsme včera předělávali předek na face s RS nárazníkem u stříbrný octy. Já to mám už od zimy. Tak nám zbejvá ještě jedna a na tu ož se schání díly. Světla už máme od kochťáka.Trvalo nám to slabé 4 hoďky a výsledek je opět hodně znát. Když bylo hotovo, tak bylo focení na letišti. Bylo to už po 19 hodině a bylo zataženo, tak fokty nic moc.
Září 19, 200718 r Autor Ta modrá je 1.8 20V a stříbná s RS předkem taky. Ta druhá stříbrná je 1.9TDi 66kw Jsme jenom tří, ale na tohle letiště by se nás vešlo mnohem víc.
Září 19, 200718 r Takze tvoje je ta modra jo?? Mas jiny kola? jinak pekny octy ... az na par uprav co by nemusely bejt pohoda... pekny jsou vsecky ,ale bodik ma u me ta s predface predkem Upraveno Září 19, 200718 r od Jeronymo
Září 20, 200718 r Autor Jj kola mám jiný. Měl jsem 17" 225/45 a ač to tu někteří neradi slyší, bylo to na mě moc tvrdý, a tak jsem je prodal a koupil 16" 205/55. To je taková rozumná volba. Ikdyž přiznávám, že na 17" to vypadalo lépe.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.