Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Ahoj pánové,mám problém s relátkem nebo je problém v páčce? I po vypnutí směrovek mi cvaká nějaké relé,směrovka nebliká,ale cvaká.Někdy začne cvakat fakt dost zběsile i když se nodotknu páčky.Zvuk vychází někde uprostřed palubky,tam kde je tlačíko pro výstražné směrovky.Je to na OI a páčka je s tempomatem.Dík :help:

Upraveno od karel

Dělalo mně to taky, vymněnil jsem spinač varovných světel ale ten to nebyl. Byla to pačka blinkru.Mněnil jsem ji ale jde to prj opravit.

Souhlas, páčka je vadná, už sem to řešil 2×

• Autor

Tak problém vyřešen.Šel jsem po páčce,prostříkal jsem ji WD40 a okamžitě byl klid. :palec2: Tak uvidím na jak dlouho. :doh Díky všem.

taky jsem prostrikal, snad to pomuze :)

• 2 týdny později...
Tak problém vyřešen.Šel jsem po páčce,prostříkal jsem ji WD40 a okamžitě byl klid. :palec2: Tak uvidím na jak dlouho. :doh Díky všem.

hm mám ten samí problém!!! Jak jste vytáhly páčku? Je to náročné?! A postříkat WD- :help: čkem!?

• Autor

hm mám ten samí problém!!! Jak jste vytáhly páčku? Je to náročné?! A postříkat WD- :help: čkem!?

Nic jsem nevytahoval.Nasadil jsem tu červenou hadičku a trochu jsem nastříkal kolem pohyblivého mechanizmu dovnitř,pak pořádně procvakal nahoru a dolu.Zatím pořád klid. :palec2:

Nic jsem nevytahoval.Nasadil jsem tu červenou hadičku a trochu jsem nastříkal kolem pohyblivého mechanizmu dovnitř,pak pořádně procvakal nahoru a dolu.Zatím pořád klid. :palec2:

Díky za radu!!!!! :palec2::palec2: Pomohla, teda zatím :palec2:lol;) Už žádný cvrček

• 2 týdny později...

Díky za radu.měl sem ten stejný problém.bylo to v páčce a pomohlo to prostříkat.díky všem

mam stejny problem ale k tempomatu mam i mult.volant tak to prubnu ve skodovce my rekli vymenit packu za 3500,- + práce vs WDčko je to sranda tak doufám že to vydrží. :palec2:

• 5 týdnů později...

Ak sa nájde človek, ktorý vymyslel ten spôsob s WD-40, a pôjde niekedy okolo Partizánskeho(SR :D ), má u mňa minimálne pivo.

Pretože ten človek mi ušetril robotu, peniaze za novú páčku a nervy, ktoré mi cvrčkovia posledný týždeň žrali. Inak ja som do tej páčky vstrekol silikónový olej a všetko je tak ako má byť, vďaka.

Upraveno od megac

• 3 měsíce později...

Taky jsem stejnej problém vyřešil WDčkem. Díky, za ušetřený peníze. :palec2:

• 3 týdny později...

Tak se me to projevilo dnes taky .. myslel sem ze kleklo to relatko ..ale skusim prostriknout packu .. a kdyztak bych ji vymenil za packu s tempomatem nedelal to uz nekdo ? ...

WD 40 - funguje skvěle, taktéž vyzkoušeno na páčce.

• 3 roky později...

poradte ako to mam nastrikat? uz mi z toho .. sibe..

dali ste hadicku na WD a potom ste to fukli do otvora ako je packa? neskratuje sa tym nieco?

dakujem za radu

JOJO24: To si kde pocul ze WD40 skratuje suciastky??

WD 40 je urceny na elektricke suciastky.

• 1 měsíc později...

mam podobny problem toto cvakanie mi robi pri stieračoch,po dobehu ešte 3-4 krat cvakne niečo v pristrjovke

• 1 rok později...

WD40 pomohlo dík :D

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.