Publikováno Září 20, 200717 r Ahoj pánové,mám problém s relátkem nebo je problém v páčce? I po vypnutí směrovek mi cvaká nějaké relé,směrovka nebliká,ale cvaká.Někdy začne cvakat fakt dost zběsile i když se nodotknu páčky.Zvuk vychází někde uprostřed palubky,tam kde je tlačíko pro výstražné směrovky.Je to na OI a páčka je s tempomatem.Dík Upraveno Září 20, 200717 r od karel
Září 20, 200717 r Dělalo mně to taky, vymněnil jsem spinač varovných světel ale ten to nebyl. Byla to pačka blinkru.Mněnil jsem ji ale jde to prj opravit.
Září 21, 200717 r Autor Tak problém vyřešen.Šel jsem po páčce,prostříkal jsem ji WD40 a okamžitě byl klid. Tak uvidím na jak dlouho. Díky všem.
Říjen 6, 200717 r Tak problém vyřešen.Šel jsem po páčce,prostříkal jsem ji WD40 a okamžitě byl klid. Tak uvidím na jak dlouho. Díky všem. hm mám ten samí problém!!! Jak jste vytáhly páčku? Je to náročné?! A postříkat WD- čkem!?
Říjen 8, 200717 r Autor Tak problém vyřešen.Šel jsem po páčce,prostříkal jsem ji WD40 a okamžitě byl klid. Tak uvidím na jak dlouho. Díky všem. hm mám ten samí problém!!! Jak jste vytáhly páčku? Je to náročné?! A postříkat WD- čkem!? Nic jsem nevytahoval.Nasadil jsem tu červenou hadičku a trochu jsem nastříkal kolem pohyblivého mechanizmu dovnitř,pak pořádně procvakal nahoru a dolu.Zatím pořád klid.
Říjen 12, 200717 r Tak problém vyřešen.Šel jsem po páčce,prostříkal jsem ji WD40 a okamžitě byl klid. Tak uvidím na jak dlouho. Díky všem. hm mám ten samí problém!!! Jak jste vytáhly páčku? Je to náročné?! A postříkat WD- čkem!? Nic jsem nevytahoval.Nasadil jsem tu červenou hadičku a trochu jsem nastříkal kolem pohyblivého mechanizmu dovnitř,pak pořádně procvakal nahoru a dolu.Zatím pořád klid. Díky za radu!!!!! Pomohla, teda zatím Už žádný cvrček
Říjen 23, 200717 r Díky za radu.měl sem ten stejný problém.bylo to v páčce a pomohlo to prostříkat.díky všem
Říjen 29, 200717 r mam stejny problem ale k tempomatu mam i mult.volant tak to prubnu ve skodovce my rekli vymenit packu za 3500,- + práce vs WDčko je to sranda tak doufám že to vydrží.
Listopad 29, 200717 r Ak sa nájde človek, ktorý vymyslel ten spôsob s WD-40, a pôjde niekedy okolo Partizánskeho(SR ), má u mňa minimálne pivo. Pretože ten človek mi ušetril robotu, peniaze za novú páčku a nervy, ktoré mi cvrčkovia posledný týždeň žrali. Inak ja som do tej páčky vstrekol silikónový olej a všetko je tak ako má byť, vďaka. Upraveno Listopad 29, 200717 r od megac
Březen 24, 200817 r Tak se me to projevilo dnes taky .. myslel sem ze kleklo to relatko ..ale skusim prostriknout packu .. a kdyztak bych ji vymenil za packu s tempomatem nedelal to uz nekdo ? ...
Listopad 7, 201113 r poradte ako to mam nastrikat? uz mi z toho .. sibe.. dali ste hadicku na WD a potom ste to fukli do otvora ako je packa? neskratuje sa tym nieco? dakujem za radu
Listopad 7, 201113 r JOJO24: To si kde pocul ze WD40 skratuje suciastky?? WD 40 je urceny na elektricke suciastky.
Prosinec 8, 201113 r mam podobny problem toto cvakanie mi robi pri stieračoch,po dobehu ešte 3-4 krat cvakne niečo v pristrjovke
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.