karel Vloženo 20. Září 2007 Sdílet Vloženo 20. Září 2007 (editace) Ahoj pánové,mám problém s relátkem nebo je problém v páčce? I po vypnutí směrovek mi cvaká nějaké relé,směrovka nebliká,ale cvaká.Někdy začne cvakat fakt dost zběsile i když se nodotknu páčky.Zvuk vychází někde uprostřed palubky,tam kde je tlačíko pro výstražné směrovky.Je to na OI a páčka je s tempomatem.Dík Editováno: 20. Září 2007, autor: karel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jimmi Vloženo 20. Září 2007 Sdílet Vloženo 20. Září 2007 Dělalo mně to taky, vymněnil jsem spinač varovných světel ale ten to nebyl. Byla to pačka blinkru.Mněnil jsem ji ale jde to prj opravit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matrix Vloženo 20. Září 2007 Sdílet Vloženo 20. Září 2007 Souhlas, páčka je vadná, už sem to řešil 2× Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karel Vloženo 21. Září 2007 Autor Sdílet Vloženo 21. Září 2007 Tak problém vyřešen.Šel jsem po páčce,prostříkal jsem ji WD40 a okamžitě byl klid. Tak uvidím na jak dlouho. Díky všem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sagič Vloženo 21. Září 2007 Sdílet Vloženo 21. Září 2007 taky jsem prostrikal, snad to pomuze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomášLPG Vloženo 6. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2007 Tak problém vyřešen.Šel jsem po páčce,prostříkal jsem ji WD40 a okamžitě byl klid. Tak uvidím na jak dlouho. Díky všem. hm mám ten samí problém!!! Jak jste vytáhly páčku? Je to náročné?! A postříkat WD- čkem!? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karel Vloženo 8. Říjen 2007 Autor Sdílet Vloženo 8. Říjen 2007 Tak problém vyřešen.Šel jsem po páčce,prostříkal jsem ji WD40 a okamžitě byl klid. Tak uvidím na jak dlouho. Díky všem. hm mám ten samí problém!!! Jak jste vytáhly páčku? Je to náročné?! A postříkat WD- čkem!? Nic jsem nevytahoval.Nasadil jsem tu červenou hadičku a trochu jsem nastříkal kolem pohyblivého mechanizmu dovnitř,pak pořádně procvakal nahoru a dolu.Zatím pořád klid. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomášLPG Vloženo 12. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2007 Tak problém vyřešen.Šel jsem po páčce,prostříkal jsem ji WD40 a okamžitě byl klid. Tak uvidím na jak dlouho. Díky všem. hm mám ten samí problém!!! Jak jste vytáhly páčku? Je to náročné?! A postříkat WD- čkem!? Nic jsem nevytahoval.Nasadil jsem tu červenou hadičku a trochu jsem nastříkal kolem pohyblivého mechanizmu dovnitř,pak pořádně procvakal nahoru a dolu.Zatím pořád klid. Díky za radu!!!!! Pomohla, teda zatím Už žádný cvrček Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenku Vloženo 23. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2007 Díky za radu.měl sem ten stejný problém.bylo to v páčce a pomohlo to prostříkat.díky všem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomáš marný Vloženo 29. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2007 mam stejny problem ale k tempomatu mam i mult.volant tak to prubnu ve skodovce my rekli vymenit packu za 3500,- + práce vs WDčko je to sranda tak doufám že to vydrží. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
megac Vloženo 29. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2007 (editace) Ak sa nájde človek, ktorý vymyslel ten spôsob s WD-40, a pôjde niekedy okolo Partizánskeho(SR ), má u mňa minimálne pivo. Pretože ten človek mi ušetril robotu, peniaze za novú páčku a nervy, ktoré mi cvrčkovia posledný týždeň žrali. Inak ja som do tej páčky vstrekol silikónový olej a všetko je tak ako má byť, vďaka. Editováno: 29. Listopad 2007, autor: megac Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Urbo Vloženo 9. Březen 2008 Sdílet Vloženo 9. Březen 2008 Taky jsem stejnej problém vyřešil WDčkem. Díky, za ušetřený peníze. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adler Vloženo 24. Březen 2008 Sdílet Vloženo 24. Březen 2008 Tak se me to projevilo dnes taky .. myslel sem ze kleklo to relatko ..ale skusim prostriknout packu .. a kdyztak bych ji vymenil za packu s tempomatem nedelal to uz nekdo ? ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hustoles77 Vloženo 25. Březen 2008 Sdílet Vloženo 25. Březen 2008 WD 40 - funguje skvěle, taktéž vyzkoušeno na páčce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jojo24 Vloženo 7. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2011 poradte ako to mam nastrikat? uz mi z toho .. sibe.. dali ste hadicku na WD a potom ste to fukli do otvora ako je packa? neskratuje sa tym nieco? dakujem za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 7. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2011 JOJO24: To si kde pocul ze WD40 skratuje suciastky?? WD 40 je urceny na elektricke suciastky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wire Vloženo 8. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2011 mam podobny problem toto cvakanie mi robi pri stieračoch,po dobehu ešte 3-4 krat cvakne niečo v pristrjovke Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KubaSnouw Vloženo 25. Březen 2013 Sdílet Vloženo 25. Březen 2013 WD40 pomohlo dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.