juicy51 Vloženo 20. Září 2007 Sdílet Vloženo 20. Září 2007 Mam Fabcu 1.4 MPI r.v 2000 vo vybave Classic. Mam taky problem ze ked vecer odtvorim kufor tak tam nie je svetlo a nevidim co vyberam, da sa to dodatocne namontovat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk Vloženo 20. Září 2007 Sdílet Vloženo 20. Září 2007 Mam Fabcu 1.4 MPI r.v 2000 vo vybave Classic. Mam taky problem ze ked vecer odtvorim kufor tak tam nie je svetlo a nevidim co vyberam, da sa to dodatocne namontovat? Jasně, dokonce jsem tady někde viděl návod co kam připojit. Zkus pohledat. Taky jedno sháním. Sice už jedno mám, ale chtěl bych zapojit 2. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juicy51 Vloženo 20. Září 2007 Autor Sdílet Vloženo 20. Září 2007 Hmm a nevies mi s tym nejako pomoct alebo niekto kto by to vedel najst hladal som ale nikde som to nenasiel, pls surne to potrebujem.DIK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 20. Září 2007 Sdílet Vloženo 20. Září 2007 člověče, napíšeš do vyhledávače odvětlení a odklepneš a najde ti to třeba toto: http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...mp;hl=osvětlení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.